izlemcim montide puanlama yok ama genede kendimce yorumlarım canım.bu arada tam bugday ekmeği yemeni öneririm.sabahları 3 dilim bile yiyebilirsin.yanlız ekmek yediğinde kahvaltıda yumurta yemeyeceksin ve peynirinde yagsız olacka şeker.
tülaycım yine kendi yöntemime göre söylüyorum çünkü montiyle ortak yönleri var ara öğün sadece çok acıkırsan ögle ve akşam yemeğiyle birde akşam yemeğinden sonra olabilir.sabahla ögle arasında yok yani.ara öğünlerinde serbest meyvalardan yada yagsız süt veya 1 haşlanmış yumurta tüketebilirsin canım.
slm kıslarrrr
ben k flakes yiyorum ama hiç doymuyorum
nalcy hayırlı olsun canım sen kısa zamanda ulaşırsın hedefine güvenim tam =)
Aylincim ben evlenmeden 1 ay önce başladım hap kullanmaya evlendim 9 ay sonra hap kullanırken hamile kaldım .sanırım 1 gün içmeyi unuttum.ben doğumdn sonra spiral taktırdım .çok rahatım şimdi..ilk evlendiğin zaman becerebilirse esin korunsun .benim eltimin 13 aylık bir oğlu var ve 7 aylıkta hamile .Anlıcan her erkek beceremiyor korunma işini..
izloşş fotoda süper görünüyorsun ooo basenlerdennnn ve o kırmızı pantolanun siyahından bendede var...:dilcikar::dilcikar:
ara yok canım öğle yemeğinde yediğin ayranı 1 saat sonra içseydin hem şişirip tok tutardı hem ara öğün olurdu ayran yüksek biraz eyvahedigeldismileöğlen yemeğimde haşlanmış tavuk 1 tane salatalık ve 1 dal taze yeşil soğan 1 bardak ayran içtim .
ee buraya kadar iyi güzelde ara öğün olarak ne yiyorsunuz ?
Hadi yaa bak bu çok köü işte .. peki 0 puanlılardandamı yiyemiyoruz .gerçi yumurta ve tavuktanda ne ara öğün olur yaa akannehir
yazın şu sıcak gününde şöyle 1 dilim karpuz kesip yemek yasakmı yani sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3
izlemin görüntüsü bana benziyor bendede basen var yani kilo olarak ben daha düşüğüm ama görüntümüz aynı sebebi benim boyumun izloştan kısa olması kızlar ben hedefi değiştiriyorum 55 yapıcam..çünkü beni 60 kurtarmazzzz...
esim korunsun hap yutmam ben
hamile kalma tehlikesi olmaz insallah...
2-3 sene düsünmüyorumm bebis
valla bende korkmuyorum degill yaniii........ insallah hamile kalmam yanii......
İzlem ben sana nerelerden yetiştim bacım sen orda dur ben peşindeyim yakalarım seni bu hafta sempatiksalakcinni
Diyar hoşgeldin aramıza canım.Bende yeni k.h diyetinde ondan bişey diyemiyorum ama biraz abartılı olmuş puanın sanki ..
Bide zeytinin değerini bende bulamadım ondan yemedim bugün bilen varsa yazabilirmi
hoşgeldinn ..
ben sabah kahvaltılarında yiyorum bazen ve beni öğlen öğününe kadar açıktırmıyordu .ama bünyeye göre farklıdır heralde ..
ben kırmızı pembe çok severim renkleri inşallah kalan kilolarımı veririm de zayıf gösterir diye sürekli siyah pantolon almak zorunda kalmam sempatiksalakcinni
süper görünüyorsun lafı hoşuma gittü bacum sende biraz büyük eklede seni de inceleyek sempatiksalakcinni
ara yok canım öğle yemeğinde yediğin ayranı 1 saat sonra içseydin hem şişirip tok tutardı hem ara öğün olurdu ayran yüksek biraz eyvahedigeldismile
bende karpuz peynir yedim az önce deli gibi susuyorum şu anda sempatiksalakcinni
55 wuuuuwwwww boshayallersmile
onları düşünmen için daha çok canım, bi evlen bir yolunu bulursunuz nasıl olsa sempatiksalakcinni
:roflol: :roflol:
ewet seyhancım ben pek pantolon giymem, toplasan dolabımda 3ü geçmez, hepsi etek ve elbise daha iyi hissediyorum kendimi basenlerimi görmeyince sempatiksalakcinni
hoşbuldum canm.faydasını gördünmü peki maşallah iyi kilo vermişsin.ben yeni başladım neyapacağımıda bilmiyorum doğrusu
tülaycım k.h diyetinde meyveler çok puanlı çilek ve kiraz masum ama
valla ben onların dediği gibi 2 öğün yememiştim domates peynirden sıkılınca çeşit olsun diye arada yiyorum işte . yoksa 6 öğün beslendim ve tam 5 ayda verdim kilomu ..
eşim akşam k.h değerlerinin çıktısını getiricek o zaman gözümün önünde olunca daha ii kavrarım .olumunekankayizsmile
seyhancım benim pc sorunlu bundan resim yükleyemiyorum .Anneme gidince ordan face atıyorum resimleri .Ama istersen face ekleyeyim seni orda gör beni " ne kafiye oldu ama sempatiksalakcinni " veya izlem benim yerime faceden kopyalarmı acebe bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?