80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tülay cnm ara yok çünkü istedigin zman yiyebiliyorsun 0 puan olanlardan et,tavuk,yumurta iflşan yani

anladım narinim sağol. montide serbest meyveler varmıydı ? bu diyette gnelde çok fazla puanlı meyveler .
sabah ve öğlenin arasında ben zaten açıkmadığım için hiç ara yapmam .hadi öğlenle akşam arasıda halledilebilir ama akşam bişeyler yerim mutlaka .ben meyvesiz yaşamam çünki akannehir

valla bende korkmuyorum degill yaniii........ insallah hamile kalmam yanii......

izloşş fotoda süper görünüyorsun ooo basenlerdennnn ve o kırmızı pantolanun siyahından bendede var...:dilcikar::dilcikar:

ben kırmızı pembe çok severim renkleri inşallah kalan kilolarımı veririm de zayıf gösterir diye sürekli siyah pantolon almak zorunda kalmam sempatiksalakcinni

süper görünüyorsun lafı hoşuma gittü bacum sende biraz büyük eklede seni de inceleyek sempatiksalakcinni

öğlen yemeğimde haşlanmış tavuk 1 tane salatalık ve 1 dal taze yeşil soğan 1 bardak ayran içtim .

ee buraya kadar iyi güzelde ara öğün olarak ne yiyorsunuz ?
ara yok canım öğle yemeğinde yediğin ayranı 1 saat sonra içseydin hem şişirip tok tutardı hem ara öğün olurdu ayran yüksek biraz eyvahedigeldismile

bende karpuz peynir yedim az önce deli gibi susuyorum şu anda sempatiksalakcinni

55 wuuuuwwwww
boshayallersmile

esim korunsun hap yutmam ben
hamile kalma tehlikesi olmaz insallah...
2-3 sene düsünmüyorumm bebis

onları düşünmen için daha çok canım, bi evlen bir yolunu bulursunuz nasıl olsa sempatiksalakcinni
valla bende korkmuyorum degill yaniii........ insallah hamile kalmam yanii......

:roflol: :roflol:

hoşbuldum canım saolasın
evet abartınıyı görüyorum ve sabahtan beri plan yapıyorum akşama ne yapsamda artmasa die
haşlanmış yumurta ile 100 gr yoğurt yicem listede en az duranlar bunlar
akşam bu diyeti yapanların listelerini bir kere daha okuyup kendime uygun birşeyler bulucam inşallah

herkese selam, resimlere benden yoruuum

cok bilmis canim gayet cok fizigin var bence, yani hepsi ýerli yerinde sisman degil normal bir fizige sahipsin cok kilo vermissin masallah

selma ablacim kilona göre daha sisman beklemistim resmi, evet göbek falan var ama hic öyle 87 kilo gibi degil bence, hep birlikde devaaam

darkolive bir an kendimi gördüm sanki :) benim basenlerde ayni cikintili, annem hep der seninki yandan yapistirilmis gibi ekra cicik yani, ama baseni örtmek etekle elbiseyle iyi oluyor dimi

asutaha canim ilk ve son resim arasinda daglar kadar fark var, vucudun güzel sekil almis yakim falan cok hos duruyorbravo 38 bedene girmissin, ben eteklerde 44-46 beden giyiyorum gerci biraz düsük bel giyiyorum onlari boyum yüzünden, 42 beden etek giysem yeter bana

umarim kimseyi atlamadim, cekebilirsem bende bi pantolonlu resim cekeyim kilolarimi daha iyi göreyim gördükcede zayiflama hevesim gelsin

hoşgeldinn ..

ben sabah kahvaltılarında yiyorum bazen ve beni öğlen öğününe kadar açıktırmıyordu .ama bünyeye göre farklıdır heralde ..

hoşbuldum canm.faydasını gördünmü peki maşallah iyi kilo vermişsin.ben yeni başladım neyapacağımıda bilmiyorum doğrusu

günlük menüm simdiden paylasayim

sabah
1 dilim pide
peynir az kalorili

ara
sütlü kahve

öglen

1 tabak yogurt corbasi makarnali
1 tabak tavuk sote (tavuk gögüsü, mantar, biber)
bir kac dilim firinda patates
1 minik dondurma 35kal

ögle yemegim pek hos olmadi ama coktandir sicak yemek yemedim, vede hak ettim bugün sinavim vardi ders calisirken abur cubur yememeye cok dikkat ettim cünki :)

burçin 1.60 san nedne 55 olmak isityorsunki ben 65 olunca ii oluyorum benim zaten idela kilomuz 52 ile 63,5 olması laızm

butterfly canim tekrar hosgeldin aramiza, özlemistik yani...
canim sende resim eklesene ayni boydayiz onun icin merak ediyorum kilona gelince nasil durur diye nekadar fark var göreyim

ay rezil oldum haha neleri düsünüyom haha

ewet seyhancım ben pek pantolon giymem, toplasan dolabımda 3ü geçmez, hepsi etek ve elbise daha iyi hissediyorum kendimi basenlerimi görmeyince sempatiksalakcinni

ewet seyhancım ben pek pantolon giymem, toplasan dolabımda 3ü geçmez, hepsi etek ve elbise daha iyi hissediyorum kendimi basenlerimi görmeyince sempatiksalakcinni

´bende 1 sene boyunca hep etek giyiyordummm.
bende rahat hissediodum kendimi hak veriorum sana

hoşbuldum canm.faydasını gördünmü peki maşallah iyi kilo vermişsin.ben yeni başladım neyapacağımıda bilmiyorum doğrusu

valla ben onların dediği gibi 2 öğün yememiştim domates peynirden sıkılınca çeşit olsun diye arada yiyorum işte . yoksa 6 öğün beslendim ve tam 5 ayda verdim kilomu ..

tülaycım k.h diyetinde meyveler çok puanlı çilek ve kiraz masum ama

eşim akşam k.h değerlerinin çıktısını getiricek o zaman gözümün önünde olunca daha ii kavrarım .olumunekankayizsmile

seyhancım benim pc sorunlu bundan resim yükleyemiyorum .Anneme gidince ordan face atıyorum resimleri .Ama istersen face ekleyeyim seni orda gör beni " ne kafiye oldu ama sempatiksalakcinni " veya izlem benim yerime faceden kopyalarmı acebe bilmiyorumkismile

tabii kopyalarım yeni resim koydun mu sen boydan, sempatiksalakcinni hangisini eklliyim aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…