80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay canim dedinde aklima geldi eklemistik biz birbirimizi :) simdi bakiyorumda ozaman boydan resmini görememistim tatil resimlerini eklemissin onlara göz gezdiriyorum, baya zayif duruyorsun canim ama perdüse olunca tamda belli degil, bir resim var beyaz uzun manto giymissin köprünün üstünde o süpermis canim masallah kasina gözüne

ewet seyhancım ben pek pantolon giymem, toplasan dolabımda 3ü geçmez, hepsi etek ve elbise daha iyi hissediyorum kendimi basenlerimi görmeyince sempatiksalakcinni

bende cok fazla pantolon giymiyorum canim, genellikle etek :)
resim cektim simdi ama henüz yüklemedim

Sağol seyhancım onlar en son hallerim beğendiğine sevindim :kedi:

ızlem beyaz pardesülü olanı yükle kııı sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Sağol seyhancım onlar en son hallerim beğendiğine sevindim :kedi:

İzlem beyaz pardesülü olanı yükle kııı sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bakemm, ben burda kamufle etmeden sergiliyim basenlerimi seninn zayıf halinimi koycaktım sempatiksalakcinni :dilcikar:

ben gidiyom kizlar yemegimi yiyip askim alcak beniii

ay baya yola girdi bu cocukk, almaya geliyor beni hehe

byby

az önce oğlum ege kafasını sandalyeye çarptı ayağı takıldı 15gün filan oldu yürümeye başlayalı buz koymak istedim koydurmadı direndi

gözüm hemen una light ekmeğe ilişti çiğnedim koydum ama tam anlamıyla şişliğini almadı, kendi kendime güldüm bi...

gördün mü bak sen normal kiloda olsaydın evde normal ekmek olurdu çiğneyip normal ekmek koyardın şişliği tam alırdı diye allahım yarabbim

bişiyi yok allaha şükür, ama fındık kadar şişti...

izloş geçmiş olsun cnm
tülay süpersin şekerim

bende çocukları dışarı çıkardım aslında bi markete gitmem laızm evd ebişiy kalmadı
iki gündür biber közlemediim eksiklik hissediyorum

menümü yazayım bende
sabah
1 bardak süt i incir

kahvvaltı
peynir
dom.sal.
yeşil çay
2 dilim ekemk

öglen
1 yumurta
bol salata
1 dilim ekmek

ara
1 avuç kiraz
1 erik

akşam
çorba
2 mnik dolma

1 saat yürüme
50 mekik
3 lt su
4 fincan yeşil çay

ızlem çok geçmiş olsun canım ....Yürüsünler diye bekliyoruz aslında yürüdükleri zaman daha zormuş yeni anladım bende .. Allah beterinden korusun inşş...
Kafayı rejim ,diyet meseleleriyle bozmuşuz izlem her olayda muhakkak kendimize bi pay çıkarıyoruz kaydirigubbakcemile3

masum çok sağol canım .ızlem sayesinde bende resim eklyenler kevanına katıldım =)

Kızlar akşama annem e gidicez oturmaya .geç gelebilirim .ben menümü yazayımda siz yorumlayın ben gelince tek tek okur değerlendiririm ..

Sabah
2 haşlanmış yumurta 0 p
1 kk beyaz peynir 1
yarım dilim kepekli ekmek 6

öğlen
haşlanmış tavuk 100 gram kadar anca 0
1 bardak ayran 5
1 salatalık 4
1 tane yeşil soğan 1

akşam
yarım soğanla "5" kıyma"1" kavurma üzerine yumurta 0

toplam 23 etti ..27 puanımıda akşam karpuzla doldursam çok süper olucak =)

bugün yumurtayı çok kaçırdım 0 puan diye ..bu sıcakta dokunmazsa iyidir ..bundan sonra daha ölçülü yicem ..bugün ne kadar peynir çeşidi varsa almayı planlıyorum . ben hergün aynı yersem çok çabuk sıkılırım .Ayrıca bugün regly oldum kızlar yaa neyseki tatlı krizine girmedim inş hep böyle devam eder

masum bence çok olmamış ekmeğin .. sen bizim ekmeksiz listeleri görünce sennkiler çok geliyor ama öyle değil bence ..

1 gün için süper canım tebrikler

Ben geldim gezmedeydim buterdul cok süpersin DARISI BANA İNLALLAH

İZLEMCİM GECMİŞ OLSUN BEBİŞİNE ALLAH KORUMUŞ

Bu gÜn yedıklerımı yazayım

KAHVALTI bir dilim cok tahıllı ekmek üzerine labne peynir sürdüm üç tane küçük domates yedim bir fincan yeşil cay

ARA 5 tane kiraz dört beş lokma karpuz

ÖGLEN bir tabak pilav tavuklu bir dilim ekmek bol salata bir bardak fanta

AKŞAM yok

ARA MEYVA VE MISIR PATLAGI

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…