80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sen kaçırılacak kızmısın beee .seni bulamayanlar utansın

yok be nesli ben nişanlılıgı hiç sevmedim.babam zaptiye memuru gibiydi.iyiyki evlenmişim .:asigim:

opuyorumnanaktan teşkkr ediyorum böle hissetmen çok mutlu etti beni ama biri bulsun artık beniiiii:asigim:

masumm;valla ben evli olma kısmını seviyorum özelllikle ilk dönemler çok agır gelmiyor işler
çalışmaya başladım yine başe,dyordum
ama çocuklar oluncaaa valla bazne oluyorki kendimi tanıyamıyorum

valla zor iş çocuk işi allah yardım etsin ev iş çocuklar koca bide kendin hepsini birden idare etmek mi bilemiyorum ?

darkolive

canım inanamıyorum, bende deniz gibi avatarındaki gibi bir kadın bekliyordum bebek gibisin çok hoş görünüyorsun maşallah sana :1shok:

SeYHaN herkese selam, resimlere benden yoruuum
cok bilmis canim gayet cok fizigin var bence, yani hepsi ýerli yerinde sisman degil normal bir fizige sahipsin cok kilo vermissin masallah

:kedi: valla utandım çook teşekkr ederim herkese çok sağolun. ne diycemi bilemedim ama çok mutlu oldum :) ama şunu söyleyeyim kızlar buraya gelene kadar çok yoruldum hepde iradesizliğim yüzünden ama artık çok mutluyum sürekli herkes güzelleştiğimi ve kilo verdiğimi sölüyo analatamam ne kadar mutlu olduğumu asla vazgeçmeyin mutlu günlerinizi anlık zevklere feda etmeyin hepinizi çook öpüyrm

Son düzenleme:

bakın kızlar buda benim 85 kilo olan halin hamile gibi göbeğim varmış ya allahtan şuan o kadar değil

kafamı kesiyorum çünkü başkalarıda girer falan

olabilir belkimde öledir tüloş ama ben bi istanbula gidip geleiym bende yapıcma bu diyetii

bugün yediklerim

Sabah;1 dilim kızarmış ekmek,domates,yeşillik,lor
Ara;1 bardak form çayı
Öğlen;1 dilim kızarmış ekmek,4 yemek kaşığı patlıcan közlemesi,2 yemek kaşığı yoğurt
Ara;1 bardak form çayı
Akşam;2 kepçe çorba,1 tane biber dolması,2 tane sarma,salata
Ara;1 bardak form çayı,1 tane salatalık

bugün bunları yedim işte dolmada süperdi hanii:d

Ben geldim gezmedeydim buterdul cok süpersin DARISI BANA İNLALLAH

İZLEMCİM GECMİŞ OLSUN BEBİŞİNE ALLAH KORUMUŞ

teşekkür ederim selma ablam korudu gerçekten :Saruboceq:
kimse gelmemiş diycektim herkkes burda

:)))) bende burdayım menümü yazıcam şimdi de çay demledim bi koyup geleyim beyime çayı yanii sempatiksalakcinni

süt içebilirsin cnm yada meyve

feryal senin yediklerine bakıyorumda ben çokmu yiyorum yaa

eger öyleyse söyleyin lütfen

yok aslında ben az yemiyorum karnımı doyuruyorum ama kalorisi oldukça düşük şeyler yemeye çalışıyorum yağı hiç denecek kadar az tüketiyorum meyve yedim şimdi 1 tane erik bi tane küçük şeftali 1 tane kayısı bide daha temin salatalıkla semizotu yedim çiğ canım istedi valla ekşi güzel oluyo ben işte öyle yapıyom kendimce bakalım nolcak ama sende çok yemiyosun ya

cnm beni diyetim 1300 kalorilik dr ancak 100 kalori azalta bilirz dedi oda etti 1200
meyveleri yogurt ve sütle tüketiyorum ben genelde

geldimmmmmmmmmm bigüzel yürüdük askimlaaa

menüm:

sabah:

1 yumurta
peynir 1p
2 tavuk salam 2p
2 kasik yogurt cörekotu 3p

=6p

öglen:

300gr. tavuk gögüsü tavada 8p
1 kabak 4p
peynir 1p

=13p

aksam:

1 tabak kabak yemegi kiymali 4p
330ml cola light

==23 puan mi olmus? süperr yaa kaydirigubbakcemile2

nasil??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…