cnm beni diyetim 1300 kalorilik dr ancak 100 kalori azalta bilirz dedi oda etti 1200
meyveleri yogurt ve sütle tüketiyorum ben genelde
geldimmmmmmmmmm bigüzel yürüdük askimlaaa
menüm:
sabah:
1 yumurta
peynir 1p
2 tavuk salam 2p
2 kasik yogurt cörekotu 3p
=6p
öglen:
300gr. tavuk gögüsü tavada 8p
1 kabak 4p
peynir 1p
=13p
aksam:
1 tabak kabak yemegi kiymali 4p
330ml cola light
==23 puan mi olmus? süperr yaa kaydirigubbakcemile2
nasil??
kızlar şu an haberlerde ozan orhon var ve cok zayıflamış137 kg den 60 düşmüş dikkat sakın saglıgınızdan olmayın ve melesef bulumiya hastalıgına yakalanmış şimdide yemek yiyemiyorum diyor aman
süpperrrrr ama kahvaltıda 1 dilim ekmek ye canım boşluğunu alır sempatiksalakcinni
ay bende gördümmm, kelepce vardi ondaa, sonra cikardiii, kilo aldi tekrar taktirdiii, cokk zayxiflamis yaaa igrenc duruyorr
ayy cok sevindimmm, tmm kepekli ekmek yerimm dur bakiyim karbonhidrati kac bir dilimin
aylin unonun tam buğday ekmeği var uno denge light diye 22gr bir dilim 7.8k.b için rahat olur onlardan alolumunekankayizsmile
feryal güzel gidiyorsun aman bozma :)
ewet feryalcim düzneli olmasada gidiyorum arada
kızlar bişey dicem cumA günü okula yürüyerek gidip gelcem sabah okul burdan 45 dk 45 dk geliş 1buçuk saat eder sonra tartılcam büyük ihtimal okuldan gelince tuvalete girerim öyle tartılırım sizce bu " buçuk saatlik yürüyüş tartıyı etkilermi dahamı az gösterir
aylin unonun tam buğday ekmeği var uno denge light diye 22gr bir dilim 7.8k.b için rahat olur onlardan alolumunekankayizsmile
http://i1006.hizliresim.com/2010/6/15/1930.jpg
benimde şuan yanımda olan fotom buydu ekledim :) hiç fırsatım olmadı ki bi öncesi sonrası yapayım :) ee idare edr şimdi daha zayıfım sanırım bi daha ekliycem en kısa zamanda :)
az önce oğlum ege kafasını sandalyeye çarptı ayağı takıldı 15gün filan oldu yürümeye başlayalı buz koymak istedim koydurmadı direndi
gözüm hemen una light ekmeğe ilişti çiğnedim koydum ama tam anlamıyla şişliğini almadı, kendi kendime güldüm bi...
gördün mü bak sen normal kiloda olsaydın evde normal ekmek olurdu çiğneyip normal ekmek koyardın şişliği tam alırdı diye allahım yarabbim
bişiyi yok allaha şükür, ama fındık kadar şişti...
Bi geldim pir geldim çenem düştü valla .. ama gidiyorum ii akşamlar hepinize ..
neden kimse bana cevap yazmıyo:çok üzgünüm:
slm nasılsın.yet listelerine vardiğiniz rakamlar nedir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?