80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar şu an haberlerde ozan orhon var ve cok zayıflamış137 kg den 60 düşmüş dikkat sakın saglıgınızdan olmayın ve melesef bulumiya hastalıgına yakalanmış şimdide yemek yiyemiyorum diyor aman

sabah 1 çay kaşığı çörekotu 2 bardak ılık su

1 salatalık 4
4 sosis 4
1 dilim ekmek 8 (uno denge light)
biraz peynir 1
1 yumurta 0

1dilim karpuz 8 kalındı bayaa dilim
çok az peynir

1 patlıcanlı karnıyarık 4
2 yemek kaşığı yoğurt 3diyeyim

domatesli ciğer tava 2domates için

şekersiz çay

2 litre kadar su
15 dakika tempolu jimlastik

34 oldu sanırım kontrol ederseniz sevinirim kızlar

Son düzenleme:

süpperrrrr ama kahvaltıda 1 dilim ekmek ye canım boşluğunu alır sempatiksalakcinni

ay bende gördümmm, kelepce vardi ondaa, sonra cikardiii, kilo aldi tekrar taktirdiii, cokk zayxiflamis yaaa igrenc duruyorr

süpperrrrr ama kahvaltıda 1 dilim ekmek ye canım boşluğunu alır sempatiksalakcinni

ayy cok sevindimmm, tmm kepekli ekmek yerimm dur bakiyim karbonhidrati kac bir dilimin

kepekli ekmek var bizde.... 100gr 32 k.b.
bir dilimi 40gr oluyor... 14 k.b. diyelim mi?

ay bende gördümmm, kelepce vardi ondaa, sonra cikardiii, kilo aldi tekrar taktirdiii, cokk zayxiflamis yaaa igrenc duruyorr

ayy cok sevindimmm, tmm kepekli ekmek yerimm dur bakiyim karbonhidrati kac bir dilimin

aylin unonun tam buğday ekmeği var uno denge light diye 22gr bir dilim 7.8k.b için rahat olur onlardan alolumunekankayizsmile

aylin unonun tam buğday ekmeği var uno denge light diye 22gr bir dilim 7.8k.b için rahat olur onlardan alolumunekankayizsmile

ben almanyadayim ablam burda türk ekmekleri bulamam $IP diye...
markete gidip alman ekmeklerine bakayim ben k.b. degerlerine

feryal güzel gidiyorsun aman bozma :)

aman ablam bozmam iyice alıştım artık umarım cumaya süper olcak kilolarımız

ewet feryalcim düzneli olmasada gidiyorum arada

bende bi ara gitmek istedim etrafımdakiler senin kilon çok değil gençsin kendin düzenli verirsin dediler bende gitmedim hemde liste falan ben çok uycağımı sanmıyorum illaki bişey çıkıyo yarın gün var annemin halamlarda bakalım neler yapcalar ama kısır falan yerim börek türü yemem halamda hasta oldu nasıl yazıldığını bilmiyorumda epilepsi var dün gece bayıldı bayılması bişey değil kafası yarılmış babam gitti hast.götürdüler 4 tane dikiş atmışlar (
kuzenim gelcek o yapcak onun gününü

kızlar bişey dicem cumA günü okula yürüyerek gidip gelcem sabah okul burdan 45 dk 45 dk geliş 1buçuk saat eder sonra tartılcam büyük ihtimal okuldan gelince tuvalete girerim öyle tartılırım sizce bu " buçuk saatlik yürüyüş tartıyı etkilermi dahamı az gösterir

canim uyaninca tartiliyoruz biz, ondan sonra git okula?
etkiler tabi kaydirigubbakcemile2

aylincim bu listelerin sonunu rakamlandırıyosunuz nedemek acaba çok merak ettim yeni olduğum içinde kimseyi tanımıyorum ve her şeyi kaçırıyorum:çok üzgünüm:

iii geceler canlarım
izlemcim öncelikle çok geçmiş olsun canım bu dönemde olur öle şeyler allah beterinden saklasın o şişlikler bebişlerimizin nazar boncuğu
tülayyy gerçekten bir döndün pir döndün canım resmde maşallah çok güzelsin
nemesisi sanada kocaman bi maşallah çok iradeli devam ediosun canım
aylinim tabi sanada
selma abla ozan orhonu bende izledim gerçekten çok zayıf giyinikken görünce midem kalktı
çokbilmişşş maşallah bacım sende süpersin

cok tatli cikmissin canim, fotoyu malatyadami cektin, benim esimde malatyali

gecmis olsun canim, bosuna dememisler düse kalka büyürler diye, önemli olan kalici birsey olmasin, allah korusun.

Bi geldim pir geldim çenem düştü valla .. ama gidiyorum ii akşamlar hepinize ..

hosgeldin canim özlettin kendini, fotoda da cok güzel cikmissin, begendim senikaydirigubbakcemile3

neden kimse bana cevap yazmıyo:çok üzgünüm:

sen yaz canim gözden kacmis olabilir

ya kizlar, ben bu KH diyetini bugün itibariyle pes ediyorum, kendi eski diyetime geri dönüyorum, cünki bu diyt bende ters etki yapti sanirim, kilo almasamda veremiycem, kendimi hic hafifi hissetmiyorum.

aylin darkolive ve yapan digerleri kusura bakmaayin, ama sizi takip ediyorum. insallah siz kilo verirsiniz

slm nasılsın.yet listelerine vardiğiniz rakamlar nedir canım

canım biz karbonhidrat diyeti yapıyoruz, yani fazla k.b almamaya özen gösteriyoruz ki vücut enerji için vücudumuzda depolanmış yağlardan kullansın, o rakamlarda yiyeceklerdeki k.b değerleri zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…