canım biz karbonhidrat diyeti yapıyoruz, yani fazla k.b almamaya özen gösteriyoruz ki vücut enerji için vücudumuzda depolanmış yağlardan kullansın, o rakamlarda yiyeceklerdeki k.b değerleri zemuszemus
ya kizlar, ben bu KH diyetini bugün itibariyle pes ediyorum, kendi eski diyetime geri dönüyorum, cünki bu diyt bende ters etki yapti sanirim, kilo almasamda veremiycem, kendimi hic hafifi hissetmiyorum.
aylin darkolive ve yapan digerleri kusura bakmaayin, ama sizi takip ediyorum. insallah siz kilo verirsiniz
ne kadar zamandır yapıyosunuz ben kflakes yemeye başladım.bana diyet nerirmisin
nerden nasıl başlıcamı bilemiyorum
aaaa neden yaaa bu diyet tam sana göreydi halbuki, vücudunun alışma süreci geçirmesine izin ver canım, zaten diğer yöntemle kaç aydır ne kadar kilo verdin ki bunu bırakmamanı tavsiye ederim et seven biri olarak olumunekankayizsmile
aaaa neden yaaa bu diyet tam sana göreydi halbuki, vücudunun alışma süreci geçirmesine izin ver canım, zaten diğer yöntemle kaç aydır ne kadar kilo verdin ki bunu bırakmamanı tavsiye ederim et seven biri olarak olumunekankayizsmile
canım 30 kilo vermiş bir bayanın biraz önce yazdıkları ben sormuştum o da cevaplamış saolsunaysebru kullanıcısından alıntı
ben o zaman diyete başladığımın 2. günü 1.5 kilo almıştım hatta çok korkmuştum bu ne demek şimdi diye. sonra bir doktor arkadaşıma sordum baştan böyle olabilir dedi. arkasından hızlı vermeye başladım ama çok düşüktü karbonhidrat değerim. kilo verme bazen duruyordu o zamanda akşamları duble bir dondurma yiyip metabolizmamı şaşırtıyordum. belki biraz tuhaf ama 2 3 gün sonra tekrar vermeye başlıyordum. arkadaşlar değerleri düşük tutarsanız istikrarlı şekilde kilo verme devam ediyordu...
cuma günü başladık canım, menülerimizi yediklerimizi verdiğimiz kiloları yazıcaz sende takip et eğer sana göre ise başlarsın, k-flakes le ömür mü geçer hayatım sempatiksalakcinni
tam benim sorunumdan mis demekki vermis.
sen neler yiyiyorsun en cok.
ben siskinlik yapan seylerimi yiyiyorumki anlamadim, ay kiz yoksa hamilemiyim yoksa, acikcasi oda benim kafami karistiriyor, biz bebk istiyozya, hani her ay oldumuki diye bekliyozya, degelimki ben hamileymisim ve bilmeden 2 aydir falan bu diyeti yapiyormusum, bebege bir etkisi olurmuki mesela, cünki selin tepe hamileler yapmasin diyordu, ay insallah regl olmamda bu ay tutmus olur. dua edin
inşallah cnım allah gönlüne göre versin inşallah, bi test filan yap bakalım, bu arada regl olsan bile hamile olma riskin var ben hamileyken regl olmuştum 9. hafta da öğrenmiştim idrar testi de hep negatifti her testi yaptır yani hiç belli olmuyor :ecrin_bebek:
oh be bende sandimki 1 ay sonra ayrilcaksin bizden eyvahedigeldismile
gitme sakin burda kal...
motive ediosun beni
kontrol et benilmaz: opuyorumnanaktan
nalcy hayırlı olsun canım sen kısa zamanda ulaşırsın hedefine güvenim tam =)
Aylincim ben evlenmeden 1 ay önce başladım hap kullanmaya evlendim 9 ay sonra hap kullanırken hamile kaldım .sanırım 1 gün içmeyi unuttum.ben doğumdn sonra spiral taktırdım .çok rahatım şimdi..ilk evlendiğin zaman becerebilirse esin korunsun .benim eltimin 13 aylık bir oğlu var ve 7 aylıkta hamile .Anlıcan her erkek beceremiyor korunma işini..
slm kıslarrrr
ben k flakes yiyorum ama hiç doymuyorum
burçin 1.60 san nedne 55 olmak isityorsunki ben 65 olunca ii oluyorum benim zaten idela kilomuz 52 ile 63,5 olması laızm
günaydin kizlar,moralim ayaklar altinda(( 17 günde sadece 800 grm vermisim bu nedir ya ,metobolizma hizlandirici biseyler yapmaliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?