80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım biz karbonhidrat diyeti yapıyoruz, yani fazla k.b almamaya özen gösteriyoruz ki vücut enerji için vücudumuzda depolanmış yağlardan kullansın, o rakamlarda yiyeceklerdeki k.b değerleri zemuszemus

ne kadar zamandır yapıyosunuz ben kflakes yemeye başladım.bana diyet nerirmisin
nerden nasıl başlıcamı bilemiyorum

aaaa neden yaaa bu diyet tam sana göreydi halbuki, vücudunun alışma süreci geçirmesine izin ver canım, zaten diğer yöntemle kaç aydır ne kadar kilo verdin ki bunu bırakmamanı tavsiye ederim et seven biri olarak olumunekankayizsmile

ne kadar zamandır yapıyosunuz ben kflakes yemeye başladım.bana diyet nerirmisin
nerden nasıl başlıcamı bilemiyorum

cuma günü başladık canım, menülerimizi yediklerimizi verdiğimiz kiloları yazıcaz sende takip et eğer sana göre ise başlarsın, k-flakes le ömür mü geçer hayatım sempatiksalakcinni

ya ne bilim ya havalar sicak ondanmi, regl olcam ondanmi, hep et sicakda agirmi geldi ondanmi anlamadim vallah, acayip sis hissediyorum kendimi.

canım 30 kilo vermiş bir bayanın biraz önce yazdıkları ben sormuştum o da cevaplamış saolsunaysebru kullanıcısından alıntı
ben o zaman diyete başladığımın 2. günü 1.5 kilo almıştım hatta çok korkmuştum bu ne demek şimdi diye. sonra bir doktor arkadaşıma sordum baştan böyle olabilir dedi. arkasından hızlı vermeye başladım ama çok düşüktü karbonhidrat değerim. kilo verme bazen duruyordu o zamanda akşamları duble bir dondurma yiyip metabolizmamı şaşırtıyordum. belki biraz tuhaf ama 2 3 gün sonra tekrar vermeye başlıyordum. arkadaşlar değerleri düşük tutarsanız istikrarlı şekilde kilo verme devam ediyordu...

tam benim sorunumdan mis demekki vermis.

sen neler yiyiyorsun en cok.

ben siskinlik yapan seylerimi yiyiyorumki anlamadim, ay kiz yoksa hamilemiyim yoksa, acikcasi oda benim kafami karistiriyor, biz bebk istiyozya, hani her ay oldumuki diye bekliyozya, degelimki ben hamileymisim ve bilmeden 2 aydir falan bu diyeti yapiyormusum, bebege bir etkisi olurmuki mesela, cünki selin tepe hamileler yapmasin diyordu, ay insallah regl olmamda bu ay tutmus olur. dua edin

aysebru kullanıcısından alıntı:

inanın arkadaşlar ben bu diyetten çok fayda gördüm kıyafetlerimi 15 20 günde bir terziye götürüp daraltıyordum. çok belirgin bir incelme olmuştu inşallah gene olur. bir kot pantolonum vardı bir tek onu daralttırmadım o benim zayıflama işaretimdi. hatta 75 e düştüğümde yere serip arkadaşımla birlikte plaj havlusu gibi diye dalga geçmiştik

cuma günü başladık canım, menülerimizi yediklerimizi verdiğimiz kiloları yazıcaz sende takip et eğer sana göre ise başlarsın, k-flakes le ömür mü geçer hayatım sempatiksalakcinni

üfffffffffff neye nerden başlıcam bilmiyorum yardım edermisinizbana

inşallah cnım allah gönlüne göre versin inşallah, bi test filan yap bakalım, bu arada regl olsan bile hamile olma riskin var ben hamileyken regl olmuştum 9. hafta da öğrenmiştim idrar testi de hep negatifti her testi yaptır yani hiç belli olmuyor :ecrin_bebek:

insallah canim anlatmistim ya yumurtalama olmuyordu bende 2 hafta boyunca karnima igne vurdum yumurtma oldu allah sükür. bu cuma kan vermeye gidicem doktora, doktor cuma gel demisti dört gözle bekliyorum, ama regl isaretlerimde var ya, alt tarafima sanki böyle birseyler bastiriyor gibi, gögüslerim falanda aciyor

iyi geceler kizlar, bu saate kadar ders hazirladim :-/

uyku düzenim 0 oldu, cok az uyudum günlerdir hep 3-5 saat arasi, acaba rejime olumsuz etki yaparmi?

günaydın kızlar
sabah 1 saat yürüdüm 60 mekik çektim 150 tanede yan çalışma yaptım
150 sag 150 sol

bitanem cnm inşş hamişsindir .
valla benimde korkum bu oldu zaten bu k.h diyetinde evet çok güsle kilollar verilmiş ama k.h alımı başalyınca ne olur merak ediyorum

ama istanbula gidip döneyim düşünüyırum yapmayı bende
birde şu var şunu ögrendigimiz ii oldu mesela k.h degeri fazla olan meyveleri tercih etmiyorum ben artık
şeftali yerine salatalık yiyorum
yada 2 dal marul mesela

ay sabah sabah çenem düştü yine ama bişiy daha diyim
sabah sütünü kaldırdım bend eiçmiycme artık çünkü migdemi mahvetti sabah
kayısı yiiyordum onuda yemiycem k.h degerinden kaynalkı incirin degeri daha düşük onu yiycem
üsütne ılık su dogru yürümeye

oh be bende sandimki 1 ay sonra ayrilcaksin bizden eyvahedigeldismile
gitme sakin burda kal...
motive ediosun beni
kontrol et beni lmaz: opuyorumnanaktan

yok canım ne gitmesi ben hedefime ulaştıktan sonra bile burdayım kiloyu korumakta lazım değil mi???sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

teşekkürler tatlım darısı başına hedefine en yakın zamanda ulaşırsın inşallah...

benim de eşim korunuyor inşallah hamiş olmam tekrar..bende sprial taktırmayı düşünüyorum ama korkuyom rahatsız edermi acaba????

bilmiyorumkismile

slm kıslarrrr
ben k flakes yiyorum ama hiç doymuyorum

doymazsın tabi canım doymazsın....alsanaalsanasmile

ben şu gevrekleri hiç önermiyorumm onun yerine kahvaltı yapsana,,peyniri,yumurtası,domatesi,salatalığı...lmaz:lmaz:

ne oo kolaya kaçıyorsun ama sonra cefasını sen çekiyorsun canımmm..

:umursamaz:

günaydin kizlar,moralim ayaklar altinda (( 17 günde sadece 800 grm vermisim bu nedir ya ,metobolizma hizlandirici biseyler yapmaliyim.

burçin 1.60 san nedne 55 olmak isityorsunki ben 65 olunca ii oluyorum benim zaten idela kilomuz 52 ile 63,5 olması laızm

hep hayalimde 55 i görmek vardı..boshayallersmile.bende hırs yaptım işteeee...şu an 64.5 im ama istediğim görüntüde değilim herkez yeter falan diyor ama bende hala göbek ve basen var onlar tam gitsin istiyorum..
boshayallersmile

günaydin kizlar,moralim ayaklar altinda (( 17 günde sadece 800 grm vermisim bu nedir ya ,metobolizma hizlandirici biseyler yapmaliyim.

olur öyle şeyler şu an yağlar gitmekte direniyor biraz bekle pes etme en kısa zamanda yoluna girecektir..bendede bazen böyle olur...mesela 2 haftadır haftada 1 kilo verdim şu an az önce tartıldım aynıyım herhalde bu hafta bişey gitmeyecek...mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…