vaaoooooovvvvv süpermiş bendemi başlasam bu diyeteaysebru kullanıcısından alıntı:
inanın arkadaşlar ben bu diyetten çok fayda gördüm kıyafetlerimi 15 20 günde bir terziye götürüp daraltıyordum. çok belirgin bir incelme olmuştu inşallah gene olur. bir kot pantolonum vardı bir tek onu daralttırmadım o benim zayıflama işaretimdi. hatta 75 e düştüğümde yere serip arkadaşımla birlikte plaj havlusu gibi diye dalga geçmiştik
ohhh ne güzel masum sabah sabah spor işini halletmişsin canım yaaagünaydın kızlar
sabah 1 saat yürüdüm 60 mekik çektim 150 tanede yan çalışma yaptım
150 sag 150 sol
bitanem cnm inşş hamişsindir .
valla benimde korkum bu oldu zaten bu k.h diyetinde evet çok güsle kilollar verilmiş ama k.h alımı başalyınca ne olur merak ediyorum
günaydin kizlar,moralim ayaklar altinda(( 17 günde sadece 800 grm vermisim bu nedir ya ,metobolizma hizlandirici biseyler yapmaliyim.
günaydın narın nemesiz masum
saol ablacım sanada günaydın nasılsın
sagol canım iyyim yeni kalktım kahvaltı yapacagım şimdi opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kızlar öglen yemegi için
tavuklu çorba
1 dolma
salata
çok mu olur
merhaba kızlar
bugün fazla giremicem ama sabah ki menümü yazayım hemen
1 tane haşlanmış yumurta
1 kb beyaz peynir
2 zeytin
yarım domates
yarım salatalık
şekersiz çay
umarım bu sefer kb diyetinde uygun rakamı yakalarım
teşekkür ederim canım .. bakalım bi 7 kilo daha verirsem o zaman 1 resim daha koyarım kaydirigubbakcemile3tülayyy gerçekten bir döndün pir döndün canım resmde maşallah çok güzelsin
Mersi canım beğenmene sevindim :kedi: opuyorumnanaktanhosgeldin canim özlettin kendini, fotoda da cok güzel cikmissin, begendim senikaydirigubbakcemile3
İnş hep birlikte canım opuyorumnanaktanteşekkürler tatlım darısı başına hedefine en yakın zamanda ulaşırsın inşallah...
benim de eşim korunuyor inşallah hamiş olmam tekrar..bende sprial taktırmayı düşünüyorum ama korkuyom rahatsız edermi acaba????
bilmiyorumkismile
sağol narincim :kedi: opuyorumnanaktantülaycım çok hoş görünüyorsun tatlım.opuyorumnanaktan
slm kıslarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?