80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

vaaoooooovvvvv süpermiş bendemi başlasam bu diyete
ohhh ne güzel masum sabah sabah spor işini halletmişsin canım yaaa
günaydin kizlar,moralim ayaklar altinda (( 17 günde sadece 800 grm vermisim bu nedir ya ,metobolizma hizlandirici biseyler yapmaliyim.

lmaz: üzülme canım yaaa 800de olsa vermişsin sporu artır veya porsiyonlarını küçült

merhaba kızlar
bugün fazla giremicem ama sabah ki menümü yazayım hemen

1 tane haşlanmış yumurta
1 kb beyaz peynir
2 zeytin
yarım domates
yarım salatalık
şekersiz çay

umarım bu sefer kb diyetinde uygun rakamı yakalarım

bende menümü yazıyım

SABAH:
1 haşlama yumurta,peynir,zeytin,1 dilim karpuz,1 dilim ekmek

ARA:
sütlü türk kahvesi

ARA:
1 kase süzme yoğurt

ÖĞLE:
1 tabak nohutlu tavuk çorbası

ARA:
türk kahvesi,neskafe

AKŞAM:
1 balık ızgara,salata

ARA:
1 dilim karpuz,1 avuç kiraz

öğlen yediklerimle güncelliyorum kızlar fazlalık olursa lütfen söyliyim

3 tane minik haşlanmış tavuk budu şu kemikli kısım
salata yağsız limonlu
2 kaşık yoğurt

hos sohbetler kizlar :)

ben okula gidiyorum laylaylom insallah günüm iyi gecer cok uzun sürmez...

iki haftadir düzenli mekik cekiyorum daha öncesi aklima geldikce yapiyordum, karnim daki kaslari kissediyorum üstüne basinca,
önceki halini düsününerek karnimin kücüldügünü fark etmek beni bugün cok mutlu etti, darisi basenlerin basina

tülayyy gerçekten bir döndün pir döndün canım resmde maşallah çok güzelsin
teşekkür ederim canım .. bakalım bi 7 kilo daha verirsem o zaman 1 resim daha koyarım kaydirigubbakcemile3

hosgeldin canim özlettin kendini, fotoda da cok güzel cikmissin, begendim senikaydirigubbakcemile3
Mersi canım beğenmene sevindim :kedi: opuyorumnanaktan

İnş hep birlikte canım opuyorumnanaktan
burçincim benim senesini geçti taktıralı regly günüm uzadı sadece başka yan etkisini görmedim canım . çokta memnunum çok rahat
tülaycım çok hoş görünüyorsun tatlım.opuyorumnanaktan
sağol narincim :kedi: opuyorumnanaktan

slm canım ..

kızlar çok şükür sonunda benim sorunlu pc tamire gitti .bende kayınpederimin laptap ını ödünç aldım .Ama buda minikcik bişey yaa zor yazıyorum valla .Tam azimlenmişken burdan kopmak istemedim 3 gün bende kalıcak .lsfın özü sabahtan beri bu yüzden giremedim ..

kh diyeti yapan bacılarım benim sürekli midem yanıyor dünden beri sizde varmı böyle şeyler ? yoksa banamı yan etki yapıyor bu diyet

tüloşşş bende 1 gün yapmıştım k.h diyetini ve benimde midem yanmıştı ogün tesadğfmü bilemiyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…