menümü yazayım ..
Sabah,
4 küçüklerinden sosis ,,1
1 kk peynir o,5
çeyrek dilimden bile az k ekmeği 2
öğlen
kıymalı yumurta içindeki soğanı 1 puan
1 bardak ayran 5
akşam
kıymalı patlıcan 8
1 bardak soda 0
aralarda yediğim en fazla 4 kirazada 2 puan veriyorum
+ 19,5
akşamada akşamada 10 puanlık karpuz yerim :)
Aylin menün gayet güzl olmuş canım .bende şüphedeyim yaa bu kadar yumurta yersek ya yakında her yanımız kızamıkçık olucak yada gıdaklıcaz .ama 3 öğündede puanlı yersek bu seferde diyet olmuyor .nasıl olucak anlamadım ..1 hafta deneyelim bakalım benim daha 2. günüm boshayallersmile
baharnazcım gitmişsin galiba öpüldün canım..
selma abla ve masum selamlarr
maşallah aylincim süper gidiosun ama bikaç gündür paylaşımların azaldı inş. seni olumsuz yönde etkilemez
baharnazcım canım bende aylinin verdiği siteden yükledim resm mail adresini yaz resmide koy
yüklenio yükleme tamamlanınca 3. linki kopyala buraya yapıştır bayaaaaa uzun link.
umarım yardımcı olabilmşiimdir
baharnaz kusura bakma canim iyi degildim bayginlik geciriodum acliktan...
ben türkce yükleme sitesi bilemedim o yüzden benim yükledigim siteyi söledim, böle de nasil anlatilir bilemedim sry
butterfly tsk ederim cnm, ama bu rejimde baya bi ac kaliyorum hic sorma ya...
ama bugün 88.8 i gördüm mutluyum
bu gün yediklerim kızlar nasıl azmı coknu yorumlarınızı bakliyorum
KAHVALTI ıkı yumurtayla yapılmış salata bol yeşillekli bir dilim ekmek ıkı küçük domates ARA birtane salatalık ıkı küçük domates
ÖGLEN bir tabak kabak yemegi ıkı bardak ayran
ARA bir k bar 5 tane erik
AKŞAM İKİ YUMURTAYLA YAPILMIŞ MANTARLI OMLET BİR KASE CORBA BİR DİLİM COK TAHHILLI EKMEK
seyhancım bence menün güzel olmuş ama şu yunan kurabiyeleri olmamış gibi .eğer bildiğimiz kurabiye çeşitlerindense acayip yağlı ve kalorili oluyor ..ama diğer yediklerinle kaloriyi dengelemişsin gibi ..
banu çok zormu yaa ben hiç tadamadım emzirme duygusunu 3 ay emdi bıraktı malesef .. şimdi emzik emiyor ben onu bile düşünüyorum nasıl bırakıcak diye ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?