80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Aylin menün gayet güzl olmuş canım .bende şüphedeyim yaa bu kadar yumurta yersek ya yakında her yanımız kızamıkçık olucak yada gıdaklıcaz .ama 3 öğündede puanlı yersek bu seferde diyet olmuyor .nasıl olucak anlamadım ..1 hafta deneyelim bakalım benim daha 2. günüm boshayallersmile

baharnazcım gitmişsin galiba öpüldün canım..

selma abla ve masum selamlarr

menümü yazayım ..

Sabah,
4 küçüklerinden sosis ,,1
1 kk peynir o,5
çeyrek dilimden bile az k ekmeği 2

öğlen
kıymalı yumurta içindeki soğanı 1 puan
1 bardak ayran 5

akşam
kıymalı patlıcan 8
1 bardak soda 0

aralarda yediğim en fazla 4 kirazada 2 puan veriyorum

+ 19,5

akşamada akşamada 10 puanlık karpuz yerim :)

baharnaz kusura bakma canim iyi degildim bayginlik geciriodum acliktan...
ben türkce yükleme sitesi bilemedim o yüzden benim yükledigim siteyi söledim, böle de nasil anlatilir bilemedim sry

butterfly tsk ederim cnm, ama bu rejimde baya bi ac kaliyorum hic sorma ya...
ama bugün 88.8 i gördüm mutluyum

sositososito cok güzel

maşallah aylincim süper gidiosun ama bikaç gündür paylaşımların azaldı inş. seni olumsuz yönde etkilemez
baharnazcım canım bende aylinin verdiği siteden yükledim resm mail adresini yaz resmide koy
yüklenio yükleme tamamlanınca 3. linki kopyala buraya yapıştır bayaaaaa uzun link.
umarım yardımcı olabilmşiimdir

bu gün yediklerim kızlar nasıl azmı coknu yorumlarınızı bakliyorum
KAHVALTI ıkı yumurtayla yapılmış salata bol yeşillekli bir dilim ekmek ıkı küçük domates ARA birtane salatalık ıkı küçük domates
ÖGLEN bir tabak kabak yemegi ıkı bardak ayran
ARA bir k bar 5 tane erik
AKŞAM İKİ YUMURTAYLA YAPILMIŞ MANTARLI OMLET BİR KASE CORBA BİR DİLİM COK TAHHILLI EKMEK

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

çok yorgunum kızlarrr kollarımı hissetmiyorum buraya yazrken bile acıo valla
temizlik aşkım tuttu bugün camları sildim yatakodsında çekmeceleri düzenledim fazlalıkları ayırdım
iş yapmak bana yarıo hiç acıkmıorum bundan sonra hergün iş iş iş
sabah kahvaltımla duruodum aslında hala aç değildim ama akşam yemeğim gece kalmasın die mecburen 3 kanat 2 kaşık bulgur pilavı 2 bardak ayran içtim
sabahda çeyrek domates çeyrek salatalık yarım kk peynir 1bardak meyva suyu

valla hic sorma asucum...... kendimi cok bos hissediyorumm..... vitaminsiz kalicam böle ya..... ben 30 puana inmiyim diye düsünüyorum... hayatta 10 puanin altina inemem...
daha dogrusu hergünn et yapamam, et kalmaz evde... veya tavuk...
bakalim...

ben nedendir bilinmez hiç açıkmıyorum .ama yediklerim bana işkence gibi geliyo
dün regly olmama rağmen tatlı krizine girmedim sanırım bu proteinin fazlası tatlı isteğinide köreltiyo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bide dün bi sitede alınması gerekn karbonhidrat miktarının kilo ile orantılı olduğu yazıyordu .yani kilonla orantılı k.h aldığın zaman bile kilo veriyormuşsun ama daha az tabi ..biz zaten kilolarımızın yarısında gidiyoruz daha aşağısına gerek yok gibi ama bakalım =) cuma günü görücez ne olup bitmiş bilmiyorumkismile

slm kıslar kahvaltıda kflakes yedim 1 bardak vişne suyu içtim.öğlende sucuklu sandeviç yaptım yanında ayran şimdide akşam yemeğimi yiyicem bi tabak taze fasülye bikase cacık ve salata (sucuklu sandeviçin kalorisini bilen varmı kıslar yanlışmı yaptım sizce

bugünkü yediklerim

gec kalktim onun icin kahvalti olmadi

ara
2 minik nektarin

öglen
1 alman simiti (brezel)

ara
1 tabak mantar corbasi

ara
1 yesil cay
2 yunan kurabiyesi

aksam
1 tabak taze fasulye
salata
3 tomates
cok az kalorisi düsük peynir

yediklerim hic birseye benzemiyor yaa

kızlar nerelerdesinizzzz

ayrıca kuzucuklarımı memeden kesiyorummm bugün 2. günümüz içim acıyo resmensenağlamasenağlama

nerdesinizz yaaa

eşimle 1 saat tenis oynadık .Acayip ter attım ve sucuk gibi ıslandım terden. sonrasında markte gidip ne kadar peynir çeşidi varsa aldım . ben hergün aynı şeyleri yersem bıkıyorum hemen çünki =)
bide kabızlık için keten tohumu aldım umarım işe yarar .böyle giderse yakında patlıcam çünki..

seyhancım bence menün güzel olmuş ama şu yunan kurabiyeleri olmamış gibi .eğer bildiğimiz kurabiye çeşitlerindense acayip yağlı ve kalorili oluyor ..ama diğer yediklerinle kaloriyi dengelemişsin gibi ..

banu çok zormu yaa ben hiç tadamadım emzirme duygusunu 3 ay emdi bıraktı malesef .. şimdi emzik emiyor ben onu bile düşünüyorum nasıl bırakıcak diye ..

güzel menü olmuş abla ama sende bizim gibi yumurtayı abartmışsın biraz

cnm aslında çok zor geçmiyor
ben 2 ay sonra filan kesmeyi düşünüyordum ama baktım çok istekli dgeiller artık oyuna dalıyorlar 1 gün boyu hiç emmediler ii artık bıraksınlar dedimm

çünkü daha zor olabilrdi ben yavaş yavaş kestim cnm birde sayıyı azalttım sürekli

şuan yaşadıgım zorluk duygusal bir boşluk ve ayrılıyormuşuz gibi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…