ben tutucaktım ama regl oldum sahura bile kalkmıştımherkese günaydın kızlar regaip kandiliniz mubarek olsun bugün oruç tutan varmı aranızda
aman çocuklarınızın inek sütünü eksik etmeyin hiç çocuk büyütmedim fakat ablamların bebekleri hep etrafımda hergün yanımda büyüdü ablam 6 aylıkken verdi ama şuan içemiyo 2 buçuk yaşında efe sevmiyo yani bence 1 yaşından sonra falan herkes içirmeye çalışsın yoksa alışmıyolar benim bi ablam daha vardı 1 yaşından sonra vermeye çalıştı alıştıramadı
herkese günaydın kızlar regaip kandiliniz mubarek olsun bugün oruç tutan varmı aranızda
ben tutucaktım ama regl oldum sahura bile kalkmıştım
aynen canım sonra alışmıyo çocuklar kaydirigubbakcemile5
ben niyetliyim canım.
kız aylin ne bu kolalarr????karbonhidrat yok diye kolaları götürme kızzz..tv.de bir diyetisyenin açıklamalarına göre diyet kolalarda da fazlasıyla kalori varmışşş...ama neden kutunun üzerine yazmıyorlar onu anlamadım...haberin olsun canımmmmm...normal kolalarda ise her bir bardakta 25 küp şeker var...bir küp şeker sanırım 15 kalori felandııı...ayrıca yumurta seni bu sıcakta etkilemesin canım....sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
ben niyetliyim canım.
ben niyetliyim canım.
herkese günaydın kızlar regaip kandiliniz mubarek olsun bugün oruç tutan varmı aranızda
tühh ya böyle oldumu kötü oluyo neyse artık ramazan yaklaştı baya tutarız
allahım kabul etsin ablacım
aylin light yani şekersiz yani tatlandırıcı ile yapılan koladan içiyor canım, normal kola içmez, 30 kilo vermiş bir arkadaşın da deneyimleriyle etkisiz olduğu topikçe kanıtlandı merak etme sempatiksalakcinni
allah kabul etsin canım :Saruboceq:
Allah kabul etsin topramm ..
bende reglyim malesef mafoldumben
İzlem bende dün şöyle az k.h lı bi çorba yokmu içim kurudu dicektim.bugün hemen denicem valla sağol güzelim.kızlar dün annem geldi 5 kilo kadar iri iri kiraz getirmiş bahçemizden, allahım kendimle o kadar çok savaştım ki gende 25 tane kadar ymişimdir
tülay aylin diyeti yapan arkadaşlarım genelde biz tavuk yiyoruz ya, size bir tarif vereyim , mutlaka biliyorsunuzdur zaten da hatırlatayım dedim, tavuğu haşladığınız suyuna 4 yemek kaşığı kadar yoğurt 2 yumurta yarım limon suyu 1 yemek kaşığı da un koyup blandırdan geçiirin o tavuk suyuna dökün yavaş yavaş terbiyelensin o haşlanmış yiyeceğiniz tavuğu içine didikleyin tuz k.biber ne seviyorsanız atın allaaahhhhh acayip doyuruyor 1 yemek kaşığı un koyuluyor ama koca bir tencereye bıkmadan usanmadan içiyorsunuz kase çok olsun 5p olsun yoğurtla filan ama ekmek bile aramıyorsunuz yanında dün ben öle yaptım , kahvaltıyı yeni yaptım hala 1 kase içesim var benim bu iştah neden azalmıyor yaaa :1:
AMİNNNNN kızlarr...sağolunnn..dualarda unutmayalım birbirimizi...
topramm resmini gördüm..maşallahAllah nazarlardan korusun..
bende oğlum gelince ekletirim resmimi..
oğlum geçen yaz bana bir tişört almıştı..malesef dar gelmişti duruyordu dolapta...dün sabah giyinirken gözüme çarptı....giydim ve olduuuuuuu...nasıl mutlu oldum anlatamam...birde şu basenlerden kurtulsam...:çok üzgünüm:
kızlar montiyle kh diyetinin farkı ne biriniz beni aydınlatırsanız çoook sevinirim zemuszemus
slm kızlar bir kaç gündür giremedim.internette problem vardı.hepinizi çok özledim.kandiliniz mübarek olsun.nemesis bende niyetliyim cnm am tabi oruçken kilo alırmıyım bilmiyorum.artık alırsak da ne yapalım veririz inşallaha.s.
ben dünnnnn
sabah
1 yumurta 0
1 salatalık 4
yarım domates 3
1 dilim light ekmek 8
13 kiraz: 8
1dilim karpuz 4
haşlanmış tavuk 0
tavuk suyu çorba 1 kase yoğurt ve un için 7 diyelim
13 kiraz 8
off 42 olmuş şu kirazlar yaktı beni dün yaa o kadar güzellerki bıraksalar 1 kilo yerim tutuyorum kendimi sempatiksalakcinni
kahvaltı:
İzlem bende dün şöyle az k.h lı bi çorba yokmu içim kurudu dicektim.bugün hemen denicem valla sağol güzelim.
bizede dedemin bahçesinden geliyor erik ve kiraz ..nasıl güzeller ama bende sen gibi arada 1 tane atıyorum ağzıma .ama kesmiyo malesef :umursamaz:
çok sağol topramm Allah hepimizi korusun inş..opuyorumnanaktan
Aynı gibi ya a adları değişik bence sadece bilmiyorumkismile
hoşgeldin adatoprak Allah kabul etsin canım opuyorumnanaktan
gayet ideal olmuş tebrikler canım ..senin yarın haftamı oluyor yoksaakannehir bak ben şimdi onuda kıskanırım kaydirigubbakcemile3
banada öyle geliyordu ama bugün üçüncü günüm olmasına rağmen alıştım sayılır .insan başlayınca ALIşıyor hemen canım ..saol tülaycm yaa bende yakında sizlere katılıcam kh diyetine başlıycam ama çok karışık geldi
ayy kızlar kuş kadar yiyiyor ya yarım salatalıl yarım domates allahımmmm :gitme:
o önceden bu yöntemle kısa sürede 40 kilo veren arkadaş aysebru ismi tülaycım takip et menülerini canım şimdi 117 kilo ama doğumda almış bi oturunca 1 kavanoz nutellayı bitirdim kendim ettim kendim buldum çok yanlış yaptım diyor :sinifsinif: faydası olur çok deneyimli bu konuda 3 günde 2şer cm incelmiş hatun yaa ben daha 900gr verdim off offf k.b leri kaçırıyorum ben meyvelerden yoksa ekmek makarna pilav yediğim yok da...
slm kızlar herke hayırlı kandiller diliyorum bu gün misafırım gelecek cok işlerim var
İzlem bende dün şöyle az k.h lı bi çorba yokmu içim kurudu dicektim.bugün hemen denicem valla sağol güzelim.
bizede dedemin bahçesinden geliyor erik ve kiraz ..nasıl güzeller ama bende sen gibi arada 1 tane atıyorum ağzıma .ama kesmiyo malesef :umursamaz:
çok sağol topramm Allah hepimizi korusun inş..opuyorumnanaktan
Aynı gibi ya a adları değişik bence sadece bilmiyorumkismile
hoşgeldin adatoprak Allah kabul etsin canım opuyorumnanaktan
gayet ideal olmuş tebrikler canım ..senin yarın haftamı oluyor yoksaakannehir bak ben şimdi onuda kıskanırım kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?