80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben listemi yazıyorum arkadaşlar...
sabah----- - (6buçukta kızımın kulak ağrısı için acile gittik yiyemedim)
ara--------- bir avuç müsli,1bardak yarım yağlı süt içine
öğlen------ bir çimdirik tahinli çörek
ara--------- 1 tane ıspanaklı gül böreği(annemin ısrarıyla)
akşam---- 4 kaşık pirinç pilavı,2 kaşık rus salatası
ara--------- 1 tane ufak bum bum bumbada tatlısı (ilk denedim oktay ustadan,yemeden duramadım)

2lt. su içebildim şimdilik,yarım saat yürüdüm..

arkadaşlar börek ve tatlı için affedin beni... ama inanın vicdan azabı çekiyorum şu an.. klava:
cuma sonrası olduğu için kaçırdım bugün sanırım... şu andan itibaren yok töööbe... :roflol:

kimseler yok bende çıkıyorum... herkese işştahsız günler... sağlıklı kilo vermeler... :sm_cool:

ay sinir oldum yaa... daha önce de yaptığımın aynı şekilde yapıyorum ama kiloçizelgem olmuyo... görünmüyo yani... daha önce yapmamış olsam neyse... başım ağrıdı yarın artık uğraşırım...

canım kesinlikle 40 bedeni al..zayıflamana için daha bi şevk verir bence...

iyi akşamlar...kimse kalmamış ben gelene kadar..kızlar bu gün malum haftasonu dışardaydım..hava da güzel.uğrayamadım buraya..yediklerimi yazayım
sabah---1dilim k ekmek,1kk tuzsuz peynir,1tatlı kaşığı reçel,2zeytin
ara---1elma
öğle---2 kaşık kısır,2 kaşık yoğurt
ara---yarım elma,portakal
akşam---3-4 kaşık bulgur pilavı,1 kepçe türlü
bugün büyük bi alışveriş merkezi açıldı 2,5 saat yürüdüm.2 gündür hiç su içemiyorum..midem bulanıyo..

kızlar gerçekten şu bedenler benim de kafamı karıştırdı.
birincisi aylin gerçekten 90 göstermiyosun canım.ikincisi almanyadaki bedenler buraya göre farklılık gösterebilir.bilemiyorum.
lavitacım sen de boydan avantajlısın galiba.ben ancak 70 kg olursam 42 beden giyebilirim.1 ay önce 48 bedendim.1 ayda 6,5kg verdim şimdi 46 bedenim.

EFLATUNCUM SANA HAK VERİYORUM BENDE ŞUAN 46 BENDEN GİYİYORUM VE 69 LARDA FALANDA 44 GİYODUM BEN ANLAYAMADIM HERALDE BENİM BASENLER GENİŞ BAYA ÜST TARAFTA PEK BİŞİ YOK SENİNDE ÖYLE GALİBA BASENLER GENİŞŞ AH AHH GİDİCEKLER ONLARRRR İNŞAALLAHHHkaydirigubbakcemile5

KIZLAR BUGÜN ALNAĞMEYİ GÖRENİNİZZ VARMIII KAYBOLDU ARKADAŞIMIZZZZZZZZZZ artık yoklama yapmak istiyorumm ve bu gün gelenler gelmeyenler listesi birazdannn

Gün içerisinde girenler
flatliners
yaylagüzeli
selma12
cehennem
handerya
aylin90
bebeg83
lavita
eflatun
nidam bukadarcık kızlarrr
yoklama hayırlı olsunn

selmacım bir tek sen kalmışsın canm... bende yatıcam.. dün gece uyutmadı benim cadı... uzun zamandır böyle olmamıştım... bayılıcam sanki uykusuzluktan.. yatmadan son kez bakayım demiştim... iyi geceler tatlım...

bebek sanada iyi geceler bende bu gün carşıya cıktım biraz alış veriş yaptım ordanda gelince gazmeye gittik eşimin arkadaşına bu arada bence kimse yediklerini yazmıyor cünki kacırınca yazmak zor geliyor gerceklerle yüzleşmek mesela ben bu gün coook kacırdım

herkeze iyi geceler biraz geç oldu ama anca girebildim yediklerimi yazim
sabah haşlanmış tavuk ve salata
öğlen bişey yemedim temizlik yaptım bütün gün unutmuşum yemeği
akşam yoğurtlu makarna ve 1 armut
kızlar ayrıca ismimi diyet listesinde göremedim açıkça söylemek gerekirese size kırgınım

Canım listeden önceki mesajımda seni neden listeye koymadığımı yazmıştım okumadın sanırım,haftaya gerekli bilgiler ve kilon hakkında bilgi verirsen cuma günü, listede olursun emin ol!

selmacım bende kaçırdım bugün ama açıkça yazdım... gruptakileri kandırmak değil ki bence yazmamak yada doğruyu yazmamak kendini kandırmaktır... neyse lütfen kimse darılmasın... girip yazılamamış olabilir. ama onlarca kişi hergün girip yazıyodu bugün kimse yazmayınca dikkatimi çekti sadece...ben 3 tabak mantı... 1 tepsi baklava da yesem yazıcam arkadaşlar... böyle bir mecburiyetim yok ama yazıcam... çünkü bu kez başarmak istiyorum... kaçırdığımda şimdi ben ne yazıcam diye düşünmek,utanmak... kilo veremedim çünkü fazla yedim diyeti bozdum diyemeyeceğim için diyetime sadık kalmak istiyorum... bu kez başarmak istiyorum... sositososito

haklısın canım ama bu gün hafta sonu oldugu için ence hafta sonları biraz daha yogun geciyor belki ondandır ama zaten sanki biraz takım saldı kendini gibi geldi bana o halde bende yazayım yediklerimisenağlamasenağlama
delikafaduldenkahvaltı kızarmış hamur yedim beş altı tane öglende dışarda mekdanısa gittim orda kızarmış tavuk patates kızartması kola ictim akşamda gezmede cig kofte ve tatlı yedmdelikafaduldenklava:klava:klava:
BEBEG CİM BAK NE KADAR COK YEMİŞİM AMA BEN CARŞIYA GİDİPTE YEMEK YEMEDEN GELEMEM NE YAPAYIM YAsenağlamasenağlamasenağlama

Tşk ediyorum eksiqim hususunda yardimci olduqunuz icin.. dediqim qißi Emeqinize dair ßir SayqisizLiqi asLa düsünmedim.. akSine Sayenizde ßurda qaza qelip kiLoLarimdan kurtuLuyorum.. ßundan sonra ßen kendi üzerime düseni yapar Cuma Saßahindan Size özeL msJ iLe ßiLdiririm insaLLah..

Buqun yedikLerimi yazmak istemiorum üzqünüm Sanirim ßiraz kacirdim.. Söz teLafi edcem o zmn doya doya yazarim :)
hayirLi qeceLer CümLeten...

günaydın bayanlar beni de aranıza alınnn ne yapmam lazım. bildiğim tek şy acilen kilo vermeliyim 88 olmuşum. kilo çizelgesi hazırlayayım bari dimi önce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…