serraaam yardimin ihtiyacim vaaar
daha dogru hepinizin yardimina ihtiyacim vaaaar:) begendim elbiseyi denedim bugün.
birincisi 42 bedene sigdim cok mutluyuum anlatamam....
calisan bayan dediki elbise biraz esneme yapar dedi, ben 42 giydim tam oturdu skmadi bile,
simdi düsünüyorum dügüne iki ay var, böle devam edersem gider yine bi 7 kilo, o zaman elbise bol olcak, ayrica esnemede yapiormus azcik, 40 bedeninimi alsam kizlar
bugün ve yarin icin yüzde 30 indirim var 250 tl lik elbise 180 oluyor, bide parkbravo karti bulsam bu indirim arti yüzde 25 yolcak... yani 140 a gelcek...
ama sorun suan maddiyat degil
elbiseyi 40 mi alsam 42 mi alsam...
42 her zaman daralta biliriz dediler, ama modeli bozulmasindan korkuorum yapsam kizlaaar
kızlar gerçekten şu bedenler benim de kafamı karıştırdı.
birincisi aylin gerçekten 90 göstermiyosun canım.ikincisi almanyadaki bedenler buraya göre farklılık gösterebilir.bilemiyorum.
lavitacım sen de boydan avantajlısın galiba.ben ancak 70 kg olursam 42 beden giyebilirim.1 ay önce 48 bedendim.1 ayda 6,5kg verdim şimdi 46 bedenim.
herkeze iyi geceler biraz geç oldu ama anca girebildim yediklerimi yazim
sabah haşlanmış tavuk ve salata
öğlen bişey yemedim temizlik yaptım bütün gün unutmuşum yemeği
akşam yoğurtlu makarna ve 1 armut
kızlar ayrıca ismimi diyet listesinde göremedim açıkça söylemek gerekirese size kırgınım
Canım ben cuma sabahından cuma akşamına kadar yazılanları okuyarak liste hazırlıyorum sen bu cuma 2 haftada 3 kilo vermişim demişsin sende takdir edersinki geçmiş sayfalara dönüp onlarca sayfa arasından önceki günlerde yaptığınız bildirimleri bulmam çok zaman alır ve zor olur, dediğim gibi sana özel tüm msjlarını aratıp ayın 11 de bildirdiğin kilona göre hesap yapmak zorunda kaldım demek yanlışlık olmuş,bir daha cuma günü kilonu ve verdiğin kiloyu belirtirsin tablo daha gerçek bilgilerle dolar,bunlara dikkat edersen sevinirim.
Kızlar bişey değil ,ben uğraşırım tabloyla sorun değil ama dediğim gibi her şey net olsa tak tak yerine koysam daha çabuk biter beni de yormaz.Lavitacım sağol canım liste yardımın için ben photoshopta düzenliyorum listeyi ,biliyorsan yardıma ihtiyacım olduğu zaman imdaaaaaat derim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?