80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlar

hepinizin kandilini kutluyor, dualarınızın Allahtan kabul olmasını diliyorum.

Yağmurgözlü ve niyetli olan arkadaşlar Allah orucunuzu kabul etsin.

sağol baharnazcım...Allah razı olsun..çok acıktım ben...:)) halbuki susamaktan korkuyordum...hava sıcak diye...ama şükürler olsun rabbim yardım ediyor..hiç susamadım...

az önce patronumun arkadaşı geldi...sürekli gelir boş vakit geçirmeye sohbete...:)) bana sema hnm siz baya zayıfladınız dedi....süper moral oldu...zemuszemus

nemesis, bitanem aktif görünüyorsunuz iyi akşamlar kızlar sonra görüşürüz

iyi aksamlar canim buraya girdim ama isim vardi öyle kaldiydi

kandili kutlayan herkesden allah razi olsun

bütün müslüman aleminin kandili mübarek olsun!

oruc tutanlarin orucunuda allah kabul etsin.

bayadir görüsemedigimiz arkadaslara merhaba diyeyim.

insallah herkes iyidirzemuszemus

NALCY yorumların için tşk ederim canım
dün iyi hafif geçirdimde bugünü mahvettim gibi
birde sanırım mutfağa bir tartı gerekiyor gibi bazen gr ölçmek için özelliklede karpuzda :))

bugün yediklerim
sabah ılıksu-incir
kepekli tost ve beyaz peynir
ara 1 dilim kek-1 dereotlu kurabiye
öğlen bol sebzeyle 8 kaşık kısır ve 1 bardak şalgam
ara yok
akşam ızgara et ve patates püresi ekmek yemiycem
meyve olarak 4 tane büyük erik filan tüketirim

1,5 lt su 2 kupa yeşilçay-elma çayı spor yapamadım

ayyyyyyyy çıldırcam valla artıkın yaa k.valdmeler geldi çocukları dışarı çıkarttı

son kullanım tarihi ne az kalmış damla çikolatasıyla kek yaptım attım fırına şimdi bi evi süpereyimm
kendime geleyim

bende bu hafta çok ümitli degilim çok şiş hissediyorum kendimi
heeeeee tüloş söyleyecegim şey aklıma geldi
sabahları sütve kuru meyve yiyordum sütü kaldırıdm sadece ılık su ve meyve yiyorum çünkü süt agır geliyor artık sabah yürümeye gdiiyorum bayılcak gibi oluyorum

birde k.h bakımındna kaysı çok fazla k.h içeriyormuş bende incir yiyorum o yüzden

bunu sölüycektim

slm herkesee...

baharnazcım bu k.h diyetinden sonra bende niyetlendim mutfak terazisi almaya .olmuyor böyle göz kararıyla ..

ızlem senin yaptığın şu tavuklu çorbanın tam k.h değerini çıkardım canım..

125 gram yoğurt 6 k.h
yumurta ve tavuk 0 kh
ve un 100 gram unda tam 75 kh var .. işte burda mutfak terazisine acyip ihtiyaç var 1 kaşık unun kaç gram olduğunu öğrenmek için..
ama ben onuda 25 gram olarak hesapladım kafadan.yani 19 kh.
bide içine limon sıkarsakkii ben çok severim 1 limon 6 k
biz çeyrek sıksak 1,5

toplamda etti fazla fazla 27 k.h

eee bu çorbadanda 4 porsiyon çıksa hemen hemen porsyon başına 7 k.h düşer

uzun lafın kısası içilesi bir çorba kaydirigubbakcemile3

Anladım canım ..yavaştan sende başladım kh. diyeti alıştırmalarına =)

o bir dilim kek olmasaydı çok iyiydi fazla dert etme biraz git yürüyüş yap onuda yakarsın canım...
sempatiksalakcinni

bende menümü yazıyımm

SABAH:
1 elma....(((uyku daha tatlı geldi bende 1 elma yedim ve tekrar uyudumm))

ÖĞLE:
1 tabak tavuk çorbası

ARA:
1 kase kiraz,yarım muz

AKŞAM:
1 tabak tavuk çorbası yine...(canım tekrar istedi ne yapıyım))

ARA:
1 dilim karpuz,1 kase kiraz

Her öğünde protein alın.
Her öğünde mutlaka protein olmalı. ıdeali atıştırmalıklarda da protein olmasıdır. Proteinin insüline olan etkisi, karbonhidratlara göre daha az olduğundan, daha doyurucudur ve vücutta parçalanıp sindirilmesi için daha çok enerji (kalori) gerekir. Vücut, proteini (ve yağı) ihtiyacı olan bir şey olarak tanır ve bu yüzden midenizden beyninize doyduğunuza dair mesaj gönderen iştah kontrol mekanizması, proteinle iyi işler (ama karbonhidratlarla işlemez). Bir öğünün karbonhidrattan çok protein içermesi sayesinde, kan şekeriniz dengelenir, insülin tepkisi azalır. Yeni bir araştırmaya göre, proteinde bulunan bir amino asit olan lösin, kilo verme esnasında yağ yakarken, kas kütlenizi korumanıza da yardımcı oluyor.

herkese selam kızlar bugün annemler yok evde bende akşam yemeğine yemek yapayım dedim patlıcanı kabağı biberi soğanı patatesi bi güzel doğradım onları bi tepsiye aldım birsürüde domates rendeledim içine çok az salça koydum tuz pulbiber karabiber nane bide kekik koydum azıcıkta yağ koydum onları tepsiye koydum karıştırdım elimle içinede 2 bardak su koydum verdim fırına bakalım nasıl olcak elimide kesmişim yazarken farkettim :teytey:

kızlar tekrardan selam...ay nasıl yoğunum anlatamam hala işyerinde düzenler oturmadı...akşama kadar nasıl beynim şişiyor anlatamam sizlere o bişi soruyor ötekine anlatırken öteki soruyor hayatımda kullanmadığım kadar beynimi kullanıyorum resmen ve eve ceset gibi gidiyorum valla...akşamları da hiç nete giremiyorum bu aralar eşim işsiz ya net üzerindne bişilerle uğralıyor yeni kuracağı işle ilgili ..
herneyse beni gördüğüne sevinen herkesi sevgiyle selamlıyorum..benim karboksi iyi gidiyordu kızlar ancak bu yeni işyerindeki yemekhane tam bir facia naısl küçük porsiyonları var anlatamam..örneğin geçen gün köfte vardı ayıptır söylemesi koymuşlar minicik 4 tane e ben çorba içmiyom makarna pilav yok ekmek yok öğlen naısl doyayım onla ben utanıp istemedim ama isteyen arkadaşları da reddetmişler zaten 3500 kişi çalışıyor burda yettirememekten korkuyolar...hernyse velhasıl kelam aç kaldım derken tabi hiç acıkmayan ben akşamları acıktım canım tatlı da istedi bu duurmda derken kaçaklarım oldu ama şimdi beslenme düzenimi değiştirdim bugün itibariyle...yaz döneminde bizim düzen de değişebiliyormuş dün bizim siteden okudum onu uygulamayabaşladım..
sabahları:salam
bol peynir
fındık
yarım domates
biraz karpuz
1 dilim ekmekle kahvaltımı ettim
öğle:kabak yemeği
2 kaşık semizotu ve bir kase yoğurt
saat 17.00 de de 3 tane haşlanmış sosis ve fındık yedim..
akşam yok..
bağırsaklarım daha iyi çalışsın ve emilim artsın diye titreyen kemerlerden aldım o da işe yarıyor..
öyle eriyip akmadım kızlar ama bu yeni düzenle yeni işyerinde sorun yaşamam gibime geliyor...bariz inceldim..saçlarımı da kestirdim..Ama daha çok yolum var elbette..
Bu arada bize neden pirincin,makarnanın,ekmeğin,her türlü unlu mamülün yasak olduğunu sonunda anladım..sizlerle de paylaşayım..dr umuzun açıklaması:
Bu yiyeceklerin ortak özelliği çok kolay sindirilmesi ve kana hızla geçerek kan şekerimizi yükselten yiyecekler olmalarıdır. Kan şekerimiz hızla yükselince bunu engellemek için pankreas çalışır ve insülin salgılar.

Bu yiyecekleri ne kadar çok tüketirsek pankreasımız o kadar yorulur. Bizim esas amacımız da şişmanladığınız zaman yorulmuş pankreası bir süre dinlendirmektir.

Eğer tedavinin başından itibaren bu yiyecekleri yemezseniz pankreasınız dinlenir ve eğer siz diğer yiyecekleri bağırsakların sindirmesini sağlayabilirseniz pankreasınız güçlenir, böylece akşam yediğiniz tatlıyı, vücuda zarar vermeden etkisiz hale getirebilir. Zaten hepimizin tanıdığı ve sinir olduğu çok yiyen hatta tatlı da yiyen ve hiç kilo almayan kişiler vardır. Bunlar pankreası güçlü olan ve kan şekerini kontrol altında tutabilen , tatlı yediğinde onu kandan hızla temizleyebilen ve böylece kilo almayan kişilerdir. Belki siz de zamanında böyleydiniz ama pankreasnızı o kadar çok yordunuz ki sonunda işini göremez hale geldi ve sizin için yeterince çalışamadı. Sonuç ; vücudun enerji dengesini bozdunuz ve kilo aldınız.

nihal bizim karbonhidrat diyeti tam senin tarzın anladığım kadarıyla .bizde o saydıklarını hiç yemiyoruz artık . hani sana diyordum ya nasıl duruyorsun diye şimdi anladım canım . k.h ı az alınca zaten doyuluyormuş ve vucut ıvır zıvıra ihtiyaç duymuyormuş.bakalım bizde sen gibi yeni bi sisteme girdik hepimizin yolu açık olsun inş..
ışlerin umarım hafifler yakın zamanda ..seni daha çok görürüz bizde =)

tülayyyy oğlun negüzel bakmış öle yirim ben onu cokacimcoook
kaynanamlar gelicek onlar gidince burdayım sırnaşık şey

yok ablam yaa, zaten 1-2 bardaktan fazla icmicem,,, bide yan etki yapar hehe...
yumurta ben öle yemem aslinda... o günü öle oldu doyursun diye yedim,,

ablam almanca o yükleme sayfasi, hic beceremem türkce anlatmayi akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…