slm kızlar
hepinizin kandilini kutluyor, dualarınızın Allahtan kabul olmasını diliyorum.
Yağmurgözlü ve niyetli olan arkadaşlar Allah orucunuzu kabul etsin.
nemesis, bitanem aktif görünüyorsunuz iyi akşamlar kızlar sonra görüşürüz
kimsecikler yok
bahar sur ben lin atıyım sana,Resim Ykle, Images Upload | Your Free Image Upload Service
ben buradan yüklüyorum
yükle sonra sanırım 3. link yapıştır
bende bu hafta çok ümitli degilim çok şiş hissediyorum kendimi
heeeeee tüloş söyleyecegim şey aklıma geldi
sabahları sütve kuru meyve yiyordum sütü kaldırıdm sadece ılık su ve meyve yiyorum çünkü süt agır geliyor artık sabah yürümeye gdiiyorum bayılcak gibi oluyorum
birde k.h bakımındna kaysı çok fazla k.h içeriyormuş bende incir yiyorum o yüzden
bunu sölüycektim
NALCY yorumların için tşk ederim canım
dün iyi hafif geçirdimde bugünü mahvettim gibi
birde sanırım mutfağa bir tartı gerekiyor gibi bazen gr ölçmek için özelliklede karpuzda :))
bugün yediklerim
sabah ılıksu-incir
kepekli tost ve beyaz peynir
ara 1 dilim kek-1 dereotlu kurabiye
öğlen bol sebzeyle 8 kaşık kısır ve 1 bardak şalgam
ara yok
akşam ızgara et ve patates püresi ekmek yemiycem
meyve olarak 4 tane büyük erik filan tüketirim
1,5 lt su 2 kupa yeşilçay-elma çayı spor yapamadım
tüloşşşş oğluşun çok tatlı maşallah ona....
kız aylin ne bu kolalarr????karbonhidrat yok diye kolaları götürme kızzz..tv.de bir diyetisyenin açıklamalarına göre diyet kolalarda da fazlasıyla kalori varmışşş...ama neden kutunun üzerine yazmıyorlar onu anlamadım...haberin olsun canımmmmm...normal kolalarda ise her bir bardakta 25 küp şeker var...bir küp şeker sanırım 15 kalori felandııı...ayrıca yumurta seni bu sıcakta etkilemesin canım....sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
aylin light yani şekersiz yani tatlandırıcı ile yapılan koladan içiyor canım, normal kola içmez, 30 kilo vermiş bir arkadaşın da deneyimleriyle etkisiz olduğu topikçe kanıtlandı merak etme sempatiksalakcinni
kaydirigubbakcemile5
allah kabul etsin canım :Saruboceq:
aylin ö.değil geçmiş olsun canım k.h diyeti seni fena vurmasın dikkat et. senden ricam şu sitenin adını ve yapacağım işlemi özelden bana ayrıntılı msj yazabilirsen yarın yada cumartesi yükleyebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?