- 2 Mart 2009
- 2.322
- 7
- 356
kızlar dün annem geldi 5 kilo kadar iri iri kiraz getirmiş bahçemizden, allahım kendimle o kadar çok savaştım ki gende 25 tane kadar ymişimdir
tülay aylin diyeti yapan arkadaşlarım genelde biz tavuk yiyoruz ya, size bir tarif vereyim , mutlaka biliyorsunuzdur zaten da hatırlatayım dedim, tavuğu haşladığınız suyuna 4 yemek kaşığı kadar yoğurt 2 yumurta yarım limon suyu 1 yemek kaşığı da un koyup blandırdan geçiirin o tavuk suyuna dökün yavaş yavaş terbiyelensin o haşlanmış yiyeceğiniz tavuğu içine didikleyin tuz k.biber ne seviyorsanız atın allaaahhhhh acayip doyuruyor 1 yemek kaşığı un koyuluyor ama koca bir tencereye bıkmadan usanmadan içiyorsunuz kase çok olsun 5p olsun yoğurtla filan ama ekmek bile aramıyorsunuz yanında dün ben öle yaptım , kahvaltıyı yeni yaptım hala 1 kase içesim var benim bu iştah neden azalmıyor yaaa :1:
slm kızlar bir kaç gündür giremedim.internette problem vardı.hepinizi çok özledim.kandiliniz mübarek olsun.nemesis bende niyetliyim cnm ama tabi oruçken kilo alırmıyım bilmiyorum.artık alırsak da ne yapalım veririz inşallaha.s.
banucum onların elindeki liste yanlışmış ve bu listeyi arkadaşından bulmuş yeni.
ayrıca hangi diyeti yaparsan yap dikkat etmeğin sürece geri alman kaçınılmaz bence . mesele diyetten sonra beslenme düzenini korumak .
Bide kızlar bu k.h diyetinin içine daha çok girdikçe önceden ne kadar karbonhidrat tüketiyormuşuz yaa .vucut nerde yaksın o kadar k.h depoluyor demekki işte .
bence diyet yapan yapmayan herker bu karbonhidrat olayına dikkat etmeli gerçekten . mesela biz 4o k.h yiyorsak normal bi insanda 70 veya 80 de sabitleyebilmeli .o zaman kilo alınmaz gibi geliyor bana .
tabi yapabilene .yazarken çok kolay oluyorda inş uygulamada öyle olur .
allah kabul etsin canım almazsın ya allah yardım eder
kızlar bugün şehir dışından misafirlerim gelcek düzen ister istemez gene bozulcak.halbuki yeni toparladım.ama gene de mutluyum gelcekleri için 1hafta bizdeler belki topiğe girmek için fazla zamanım olmaz.ama genede girmeye çalışıcam.opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
kızlar annemle gezmeye gidiyoruz, dua ediyorum ev sahibi tavuklu bir yemek yapmıştır yakında yumurlıycam :)))
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3aklımd abişey vardı yazacaktım unuttum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?