80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Nihal hoşgeldin nerelerdesin canım sen yaa .nasıl gidiyor karboksin .kilon bedenin ne alemde .
ben uzun süre giremedim 3 gündür takılıyorum tekrar .detayları kaçırdım o yüzden ..

seninde kandilin mübarek olsun canım

ayy sizin bahçenizde kemalpaşadamı yoksa oranın kirazı muhteşem ya babamın bi arkadaşı vardı orda kirazlar vardı resmen erik büyüklüğündeydi ya tatlarıda süperdi keşke öyle gitsek bi arada yesem

selam kızlarr

izloşşş kız bizim senle damak tadlarımız ne kadar uyuyor yahu
bende dün yaptım o çorbayı bende bayılırım çok güsel oluyor dimi cnmm
ayrıca kirazda kendini tutmuşsun ya tebrik edeirm yanii

tüloşş yazını okudum ellerine sağlık cnm ama ben bişiy anlamadım kadın diyorki
k.h diyeti yaptık ama veridigimiz kilolları geri aldık diyor ama yine aynı diyete başlıyor
ben mi yanlış anladım acep

nehiricm bende banu memmun oldum darısı başına inşşş

burçin cnm ben hala emzirirdim ama baktım meyilliler kestim daha sonra zor olmasın diye çok geç kaldıgımı düşünmüyorum
inek sütü olayına gelincede ben 9 aylıkken verdim inek sütünü mama yemeidler süütmde yetmeid
şimdi sorunsuz içiyoruz maşallah diyim

nihal özlettin kendini nerelerdesinn

sema ve ada allah kabul etsinnn

herkesin kandili mübarek olsun allah bütün dularımızı kabul etsn inşşş

banucum onların elindeki liste yanlışmış ve bu listeyi arkadaşından bulmuş yeni.
ayrıca hangi diyeti yaparsan yap dikkat etmeğin sürece geri alman kaçınılmaz bence . mesele diyetten sonra beslenme düzenini korumak .

Bide kızlar bu k.h diyetinin içine daha çok girdikçe önceden ne kadar karbonhidrat tüketiyormuşuz yaa .vucut nerde yaksın o kadar k.h depoluyor demekki işte .
bence diyet yapan yapmayan herker bu karbonhidrat olayına dikkat etmeli gerçekten . mesela biz 4o k.h yiyorsak normal bi insanda 70 veya 80 de sabitleyebilmeli .o zaman kilo alınmaz gibi geliyor bana .
tabi yapabilene .yazarken çok kolay oluyorda inş uygulamada öyle olur .

anladım cnm dedim ya algılama güçlügü çkiyorum bu arada

yazdıklarına katılıyorum cnm bende
ben k.h dyet yapmıyorum ama dikkat etmeye çalışıyorum artık
mesela eskiden sabahları 4 kaysı yerdim şimdi onun yerine incir yiyorum k.h daha az

ben domates salatalık ve biberden vazgeçemiyorum işte ondlardan alıyorum k.h

tekrar kilo alımı içinde şunu demek istedim
şidmi mesela bu diyeti yaprken 1 dilim ekmek yiyoruz mesela ama hayat boyu bu böyle olmaz yada pilav,börek yenmiyor bu diyette yenilmeye başladıgında ne olur acaba

tabi her diyetin bi yan etkisi var kalori hesabındada yemek çok ii degil butür şeyleri hani en azından onda takip eidyorsun k.h da nası olur bilemiyorum

ama ist gidip geleyim bende başlıycam
inşş

bak bu konuda katılıyorum sana işte banucum ne biliyim bi deneyelim bakalım normale dönünce alırsak verdiklerimizi hemen veririz yine .topiğimiz sağolsun =)

bu diyeti yapıp kilo verdikten sonra hemen k.h yüklenmemek gerekiyor galiba tekrar almamak için .azar azar artırarak normal düzeye getirmek lazım . yapıp zayıf kalan biri çıksada bizi aydınlatsa ne güzel olur yaa ..

kızlar annemle gezmeye gidiyoruz, dua ediyorum ev sahibi tavuklu bir yemek yapmıştır yakında yumurlıycam :)))

kızlar bugün şehir dışından misafirlerim gelcek düzen ister istemez gene bozulcak.halbuki yeni toparladım.ama gene de mutluyum gelcekleri için 1hafta bizdeler belki topiğe girmek için fazla zamanım olmaz.ama genede girmeye çalışıcam.opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

gel canım aradaopuyorumnanaktan

kızlar annemle gezmeye gidiyoruz, dua ediyorum ev sahibi tavuklu bir yemek yapmıştır yakında yumurlıycam :)))

aynen bende öyle canım.. bakalım ilk kim yumurtlıcak .ben 3 günde gıdaklamaya başladım haberin olsun kaydirigubbakcemile3

aklımd abişey vardı yazacaktım unuttum
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Aklıma gelmişken ..

kızlar bu k.h diyetinin benim için en kötü yanı benim balık yemiyor olmam .6 yaşımdan beri hiç yemedim yemem ,pişirmem,pişirilen yere girmem ,bulaşığının dahi yanından geçmem kaydirigubbakcemile3
benim için k.h diyetinin en önemli öğünü yok olmuşoluyor malesef :sinifsinif:

slm kızlar

hepinizin kandilini kutluyor, dualarınızın Allahtan kabul olmasını diliyorum.

Yağmurgözlü ve niyetli olan arkadaşlar Allah orucunuzu kabul etsin.

aylin ö.değil geçmiş olsun canım k.h diyeti seni fena vurmasın dikkat et. senden ricam şu sitenin adını ve yapacağım işlemi özelden bana ayrıntılı msj yazabilirsen yarın yada cumartesi yükleyebilirim

elimpia ce-e yapıp gitmişsin pek karşılaşamıyoruz canım

selma yüklüycemde ancak hafta sonu olur herhalde ( çünkü dün çok uğraştım beceremedim ( ) şimdi çıkıyorum sonra gelmeye çalışırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…