80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben geldim kizlarrr

tamamladim menümü yazayim:

sabah:

1 yumurta
peynir 1p
yarim dilim kepekli tost ekmegi 8p
1 tavuk salami

=9p

öglen:

dönercide= 1 tabak tavuk dönerli salata = 8p diyelim
icindeki hiyarli yogurt sosu 2p diyelim azdi cünkü

=10p

aksam:

2 kiraz 1p
3 catal un helvasi 4p ??
1 sütlü kahve 1p diyelim
kek hamuru 3 yk 6 puan diyelim
3 yk tavuk suyu corbasi 0p

ehh 30 diyelim iyi iyi

yarin icin cokkkkk heycanliyimmmmmmmm

BUGÜNKÜ MENÜM;

sabah;1 dilim kızarmış ekmek,1 domates,1 kaşık lor,1 tane yeşil zeytin,yarım salatalık,yarım biber
ara;1 bardak form çayı,1 erik,yarım lokum
öğlen;1 dilim ekmek,2 tane domates,1 kaşık lor,1 tane zeytin,1 tane salatalık,1 tutam maydonoz
ara;1 bardak form çayı,3 tane bisküvi,10 kadar çubuk kraker
akşam;1 tabak türlü yemeğimden,2 kepçe çorba,2 kaşık yoğurt,1 dilim ekmek,salata
ara;1 bardak form çayı

bugün biraz çok yedim yani kaçamaklarım oldu bisküviler falan

selamlar,

cümleten kandilimiz mubarek olsun!!

gecmisi okuyamadim malesef üstünden gectim baya kaynatmissiniz yeni rejim hakkinda.

yarin cuma bugun ne bulduysam yedim rejim falan umrumda degildi :/
neyse paylasayim...

sabah
1 muska (yufka icinde peynir biz tost makinesinde yada yagsiz teflonda pisiriyoruz)
sütlü kahve

öglen

1 alaman simiti (brezel)
sütlü kahve

aksam
kücük porsyon pilav üstü döner
yaninda salata vardi, zar zorda olsa bitirdim afiyetle indirdim (nisanlimla yemege gittikde)
yarim bardak kola

ara
bir cikolatali dondurma (mc flurry magnum brownie )

yedigim seyler hepsi bol kalori hayirli yarin...

salagım ben yaa sinirden koca bir dilim karpuz ve yarım dilim keki mideye indirdimmm

bu günkü mönüm

kahvaltı bir dilim karpuz

öglen bir kepce tavuklu patates ıkı biber dolması bir kase cacık

akşam ıkı biber dolması bir tabak karpuz elim kadar klava: ekmek normal beyaz ekmekalsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso

canım benim süpersin yaa, ama inan 4 porsiyondan fazla çıkıyor annem ben eşim içtik oğlan içti daha 3 porsiyon var :)) bereketlii çok içine yağ da konmuyor kendi yağıyla
sempatiksalakcinni

yarın umarım artıda çıkmam çok kaçırdım bu hafta

kek hariç kaçamağın yoktu canım, canını sıkma sakın zemuszemus

bende cok merak ediyorum yarinki listenizi ,benimde pazara insallah böyle giderse iyide kilo veriyorum diye bazen kendimi ödüllendiriyorum salakca ama her 500 gramm inisde mutlaka yasakli seylerden yiyorum :))))

bugün

yumurta 0
peynir çeşitleri 1

3 zeytin 1
yarım domates 3
1 salatalık 4
1 dilim light ekmek 8

5 kiraz 4

1 kase yoğurtlu yumurtalı tavuk çorbası 7 diyelim

taze fasülye domatesiyle birlikte 10 diyelim

eşimin hamburgerinin sadece köftesinden 2 lokma 0( allahım bu hallerede mi düşeketim yaaa minik patates bile yemedim o derece yaniii )

gecede bir salatalık çok acıkmıştım 4

42 gene 40 geçtim yahuu off...

bugün bi akrabamıza gittik, benim nasıl diyet yaptığımı sordu bende yeni bişiy denediğimi 1 aydır kilo vermemin eskisi gibi olmadığını çok yavaşladığını ve bunun için değişik bir diyeti uyguladığımı söyledim puan hesabını duydukça şaşırdı ve bana güldü nelerle uğraşıyorsun der gibi, sinir oldum ben bişeye inanmışım uyguluyprum sonuçta kendisi de 83 kilo ben istesem hemen 10 kkilo veririm diyor ee ver o zaman görelim yani demi kızlar, daha önce çalışırken bişiy yapmadan vermiştim doğumdan sonra aldı şimdi bir göbek var 7 aylık kadar popo desen bak bak bak bitmiyor yaniii :))neyse gıcık oldum, bana diyorki sen evde ne pişiriyorsun hiç bişiy yemiyorsunuz böle bi gülümseme yüzünde keşke hiç anlatmasaydım belki faydası olur onada diye büyük bir hevesle anlattım ama pişman oldum hakiikaten :)

izlemcim sen boş ver öylelerini sen inandıgın güvendigin şeyin peşinden koş eminim başaracaksınopuyorumnanaktan

ohhh mis gibi olmuştur eminim canım .. gelince yaz nasıl olduğunu şu k.h diyeti bitince bende yaparım
tülayyyy oğlun negüzel bakmış öle yirim ben onu cokacimcoook
kaynanamlar gelicek onlar gidince burdayım sırnaşık şey

sağol canım ben kaynanama gittim sempatiksalakcinni çok hayırlı gelinimdirde zemuszemus

salagım ben yaa sinirden koca bir dilim karpuz ve yarım dilim keki mideye indirdimmm

karpuzdan bişey olmazda kek kaçmış canım .. oda emiinimki kötü etkilemez yarın dilim ne olucakki .. olumunekankayizsmile

karbonhidrat yüklemesi yapmışsın abla ..pankreasını acayip yormussun valla kaydirigubbakcemile3
bu kh diyetine başyalı tüm ekmekler bana öcü gibi geliyor :sinifsinif:

evet çorbayı yapıp içtikten sonra anladım bende fazla porsyon olduğunu .ve akşam 6 da 1 kase içtim sonrasında 2 dilim karpuz yedim hiç açlık hissetmiyorum süper yaa zemuszemus

canımcım o senin iradeni kıskanmış belliki ..o gülmeler kıskançlığı örtbas etmek için çok büyük ihtimal .hiç takılma sen bizz yolumuza bakalım kıskananlar çatlasın sempatiksalakcinnidelikafadulden delikafadulden

akşam kayın valime gittik .. babam oruçlu olduğu için yemek masası hazırdı gittiğimizde .ekmeğide yoldan aldı eşim tutuşturdu benim elime .Allahım sıcacık ve miss gibi kokusu nasıl canım çekti anlatamam .Ama yook dedim bi anlık zevk için seni yiyip pankreasımı yoraram .daha vermem gereken çok kilo var kaydirigubbakcemile3 sonrasında bir gittik 5-6 çeşit yemek baklavası ,kadayıfı,kandil simitleri ohooo içim gitti vallaa

ama herkese evde tıkabasa yedim yer yok dedim ve yemedim aferim bana kaydirigubbakcemile3

ohhh mis gibi olmuştur eminim canım .. gelince yaz nasıl olduğunu şu k.h diyeti bitince bende yaparım

ay ablacım valla süper hafif olmuştu dene sende kabağını patlıcanını yersin çok az yağ vardı içinde normalde annem bunu kızartır sonra fırına koyardı geldiğinde tattı sordu kızarttınmı diye kızartmış kadar lezzetli ama kızartmamış kadar hafifti

kiskanclik canim kiskanclik

sikiysa versin 10 kiloda görelim niye ozaman 83 kiloyla geziyorsa aaaaaaaa
sikma canini

bende cok merak ediyorum yarinki listenizi ,benimde pazara insallah böyle giderse iyide kilo veriyorum diye bazen kendimi ödüllendiriyorum salakca ama her 500 gramm inisde mutlaka yasakli seylerden yiyorum :))))

canim sen iyisin ben kiloyu vermeden ödüllendiriyom kendimi hahahasempatiksalakcinni

kiskanclik canim kiskanclik

sikiysa versin 10 kiloda görelim niye ozaman 83 kiloyla geziyorsa aaaaaaaa
sikma canini

canim sen iyisin ben kiloyu vermeden ödüllendiriyom kendimi hahahasempatiksalakcinni

bencede ya çoksaçma hemen veriyosa nediye okiloda geziyo.çekememiştir canım seni üzme kendini deymez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…