slm herkesee...
baharnazcım bu k.h diyetinden sonra bende niyetlendim mutfak terazisi almaya .olmuyor böyle göz kararıyla ..
İzlem senin yaptığın şu tavuklu çorbanın tam k.h değerini çıkardım canım..
125 gram yoğurt 6 k.h
yumurta ve tavuk 0 kh
ve un 100 gram unda tam 75 kh var .. işte burda mutfak terazisine acyip ihtiyaç var 1 kaşık unun kaç gram olduğunu öğrenmek için..
ama ben onuda 25 gram olarak hesapladım kafadan.yani 19 kh.
bide içine limon sıkarsakkii ben çok severim 1 limon 6 k
biz çeyrek sıksak 1,5
toplamda etti fazla fazla 27 k.h
eee bu çorbadanda 4 porsiyon çıksa hemen hemen porsyon başına 7 k.h düşer
uzun lafın kısası içilesi bir çorba kaydirigubbakcemile3
yarın umarım artıda çıkmam çok kaçırdım bu hafta
ii akşamlar selma abla izlemmm
bugün bi akrabamıza gittik, benim nasıl diyet yaptığımı sordu bende yeni bişiy denediğimi 1 aydır kilo vermemin eskisi gibi olmadığını çok yavaşladığını ve bunun için değişik bir diyeti uyguladığımı söyledim puan hesabını duydukça şaşırdı ve bana güldü nelerle uğraşıyorsun der gibi, sinir oldum ben bişeye inanmışım uyguluyprum sonuçta kendisi de 83 kilo ben istesem hemen 10 kkilo veririm diyor ee ver o zaman görelim yani demi kızlar, daha önce çalışırken bişiy yapmadan vermiştim doğumdan sonra aldı şimdi bir göbek var 7 aylık kadar popo desen bak bak bak bitmiyor yaniii :))neyse gıcık oldum, bana diyorki sen evde ne pişiriyorsun hiç bişiy yemiyorsunuz böle bi gülümseme yüzünde keşke hiç anlatmasaydım belki faydası olur onada diye büyük bir hevesle anlattım ama pişman oldum hakiikaten :)
ohhh mis gibi olmuştur eminim canım .. gelince yaz nasıl olduğunu şu k.h diyeti bitince bende yaparımherkese selam kızlar bugün annemler yok evde bende akşam yemeğine yemek yapayım dedim patlıcanı kabağı biberi soğanı patatesi bi güzel doğradım onları bi tepsiye aldım birsürüde domates rendeledim içine çok az salça koydum tuz pulbiber karabiber nane bide kekik koydum azıcıkta yağ koydum onları tepsiye koydum karıştırdım elimle içinede 2 bardak su koydum verdim fırına bakalım nasıl olcak elimide kesmişim yazarken farkettim :teytey:
tülayyyy oğlun negüzel bakmış öle yirim ben onu cokacimcoook
kaynanamlar gelicek onlar gidince burdayım sırnaşık şey
salagım ben yaa sinirden koca bir dilim karpuz ve yarım dilim keki mideye indirdimmm
karbonhidrat yüklemesi yapmışsın abla ..pankreasını acayip yormussun valla kaydirigubbakcemile3bu günkü mönüm
kahvaltı bir dilim karpuz
öglen bir kepce tavuklu patates ıkı biber dolması bir kase cacık
akşam ıkı biber dolması bir tabak karpuz elim kadarklava: ekmek normal beyaz ekmekalsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
canım benim süpersin yaa, ama inan 4 porsiyondan fazla çıkıyor annem ben eşim içtik oğlan içti daha 3 porsiyon var :)) bereketlii çok içine yağ da konmuyor kendi yağıyla sempatiksalakcinni
kek hariç kaçamağın yoktu canım, canını sıkma sakın zemuszemus
bugün bi akrabamıza gittik, benim nasıl diyet yaptığımı sordu bende yeni bişiy denediğimi 1 aydır kilo vermemin eskisi gibi olmadığını çok yavaşladığını ve bunun için değişik bir diyeti uyguladığımı söyledim puan hesabını duydukça şaşırdı ve bana güldü nelerle uğraşıyorsun der gibi, sinir oldum ben bişeye inanmışım uyguluyprum sonuçta kendisi de 83 kilo ben istesem hemen 10 kkilo veririm diyor ee ver o zaman görelim yani demi kızlar, daha önce çalışırken bişiy yapmadan vermiştim doğumdan sonra aldı şimdi bir göbek var 7 aylık kadar popo desen bak bak bak bitmiyor yaniii :))neyse gıcık oldum, bana diyorki sen evde ne pişiriyorsun hiç bişiy yemiyorsunuz böle bi gülümseme yüzünde keşke hiç anlatmasaydım belki faydası olur onada diye büyük bir hevesle anlattım ama pişman oldum hakiikaten :)
ohhh mis gibi olmuştur eminim canım .. gelince yaz nasıl olduğunu şu k.h diyeti bitince bende yaparım
kiskanclik canim kiskanclikbugün bi akrabamıza gittik, benim nasıl diyet yaptığımı sordu bende yeni bişiy denediğimi 1 aydır kilo vermemin eskisi gibi olmadığını çok yavaşladığını ve bunun için değişik bir diyeti uyguladığımı söyledim puan hesabını duydukça şaşırdı ve bana güldü nelerle uğraşıyorsun der gibi, sinir oldum ben bişeye inanmışım uyguluyprum sonuçta kendisi de 83 kilo ben istesem hemen 10 kkilo veririm diyor ee ver o zaman görelim yani demi kızlar, daha önce çalışırken bişiy yapmadan vermiştim doğumdan sonra aldı şimdi bir göbek var 7 aylık kadar popo desen bak bak bak bitmiyor yaniii :))neyse gıcık oldum, bana diyorki sen evde ne pişiriyorsun hiç bişiy yemiyorsunuz böle bi gülümseme yüzünde keşke hiç anlatmasaydım belki faydası olur onada diye büyük bir hevesle anlattım ama pişman oldum hakiikaten :)
bende cok merak ediyorum yarinki listenizi ,benimde pazara insallah böyle giderse iyide kilo veriyorum diye bazen kendimi ödüllendiriyorum salakca ama her 500 gramm inisde mutlaka yasakli seylerden yiyorum :))))
kiskanclik canim kiskanclik
sikiysa versin 10 kiloda görelim niye ozaman 83 kiloyla geziyorsa aaaaaaaa
sikma canini
canim sen iyisin ben kiloyu vermeden ödüllendiriyom kendimi hahahasempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?