80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tebrik ederim canım seni ben olsam asla dayanamaz birkaç bişey tırtıklanırdım.delikafadulden

kıskançlıktan çatlamıştır emin ol izlemim
sıkma canını böle insanları gördükçe dahada hırslan balım
havanda su dövmesin'' istese 10 kilo verirmiş ''
vaaaoooovvvvv tülay maşallah bu ne irade
tebrik ederim canım seni ben olsam asla dayanamaz birkaç bişey tırtıklanırdım.delikafadulden

aynen nehircim sana katılıorum bende olsam tırtıklardım ucundan köşesinden

bu akşam kaynanam pasta yapıp getirmiş oturdum kocaaaa 1 dilim hatta 2 dilim bile sayılabilir yedim yemez olaydım vicdan azabından ölüorum resmen :sinifsinif:
kızlarrrr bende sizdenim bundan sonra hep destek tam destek iiiceee bi araştırıp kh diyetine başlıorum yarın

uğursuz kilodayım işte gelip gelip burda kalıorum 79- 78 bi bunun aşşağısına düşemedim :gitme:
inş. kh diyetiyle kilo vermeye devam ederim yoksa gün geçtikçe motivasyonum azalıo
kendimden ümidi kesmeye başladım :sinifsinif:

hep öyle derler zaten istese 10 kilo veririmiş hadi daha ne duruyor o zaman...üzme tatlı canını bacum...bizim buradada var öyleleri...banada geçen biri yine dediki..ayyy ne kadar güzel kilo vermişsin ...bende sevindim tabi..ama ardından şöyle bir kelime geldi...hhıııhhh yarın geri alırsın ama dedi...sevincim yarıda kaldı ...bir an boğasım geldi kadını....alsanaalsanasmile

aferin sana tülaycımmmm...menülerinde çok güzel takipteyimmm...guclubacismile

izloş 40 geçtin ama normal diyet listelerine göre listen gayet güzelll....bence bu listeyle gayet güzel kilo verirsin bacuuu..aklinialirimsmile

günaydın kızlarrrr...

ben bu hafta sabitim...adet öncesi ve 3 gündür lavaboya geçemedim ayıptır söylemesi kabızım azcık...

kilo veren herkezi tebrik ederimmm..
sempatiksalakcinni

günaydın kızlar
bu hafta 2. haftam ve listeye girme ümidi ile sabah tartıldım
bence kötü bir sonuç değil ama yorumlarınızı bekliyorum

başlangıç kilom:97
geçen hafta:86
bu hafta:84.8
verilen kg:1.2 kg

dün yediklerim:
sabah:
biraz kepek ekmek

öğlen:
salata
200 ml yoğurt
3 çatal fırında makarna

ara:
dondurma
elma

akşam:
bir kase sebzeli makarna
200 ml yoğurt

günaydın kızlar
+400 gram çııktım
akşam yediigm karpuzdan sanırım birde bende 3 gündür tuvalete gidemiyorum
bu hafta çok sıkı tutmam laızm

kızlarrrr izleme özelden bildirim yapalım ama burayada yazalım kilolarımızı yaaaaaaa
başlangıç 84
geçen hafta 79
buhafta 79

Ellerine sağlık canım .şu k.h diyetini bi nihayete erdiriyim o zaman yapıcam emin olabilirsin..sempatiksalakcinni

sağol canım ama protein diyetinde insan açıkmıyor hiç. ve yenenlerin içindeki k.h ı düşününce yiteside kaçıyor zaten kaydirigubbakcemile3
vaaaoooovvvvv tülay maşallah bu ne irade
sağol asucum .. yeni bi başlangıç yaptım ya çok iradeli hissediyorum kendimi ..inş hep böyle gider..

bence denemelisin canım .gerçekten tuhaf bi diyet .o kadar etin yağın yumurtanın peynirin kalorisi nereye gidiyor anlamıyorum ilk 2 gün mide yanması oldu bende ama bugün daha rahatım sanki ..

aferin sana tülaycımmmm...menülerinde çok güzel takipteyimmm...guclubacismile

Sağol canım.diyetime sağdıkkalmaya çalışıyorum sadece :kedi:

bence süperrr diyarking .. çok güzel gidiyorsun aynen devam :lepi:

günaydın kızlar
+400 gram çııktım
akşam yediigm karpuzdan sanırım birde bende 3 gündür tuvalete gidemiyorum
bu hafta çok sıkı tutmam laızm

ben akşamları yatmadan form pluslardan içiyorum baya faydası oluyor bana .. keten tohumu aldım ama çok kh. varmış onda içmiyorum o yüzden ..

gelelim benim bildirimime.. k.h diyetinde bugün 4. günüm. gayet güzel gidiyor şimdilik. Adet olduğumuda göz önüne alırsak gayet güzel vermişim ..

en son kilom 74.5
bu hafta 73.6
giden 900 gram

sÜper tÜloŞ valla maŞŞ yahuı

aylın nerde kaldı Şımdıye kadar Çoktan yapardı bıldırım
ızloŞ sneı beklıyoru haydı meraklaa

herkese selam kızlar kilo bildirimi yapayım
başlangıç 85
geçen hafta 77.8
bu hafta 76.6
giden 1.2 :lepi:
hedefimi artık 65 yapıyorum
kilo veren herkesi tebrik ederik veremeyenlerde üzülmesin şişkinliktir o gerçekten tuvalet sorunu adette öyle oluyo

tünaydınnn..kızlarrrrrr..hayırlı cumalar...

bir sürü alıntı yapmıştım...hata verdi....hepsi gitti....(
kilo veren herkesi kutlarım..
benimde tartıda yüzüm güldü bu hafta..

başlangıç..117,1
geçen hafta..108,5
bu hafta..106,1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…