akşam kayın valime gittik .. babam oruçlu olduğu için yemek masası hazırdı gittiğimizde .ekmeğide yoldan aldı eşim tutuşturdu benim elime .Allahım sıcacık ve miss gibi kokusu nasıl canım çekti anlatamam .Ama yook dedim bi anlık zevk için seni yiyip pankreasımı yoraram .daha vermem gereken çok kilo var kaydirigubbakcemile3 sonrasında bir gittik 5-6 çeşit yemek baklavası ,kadayıfı,kandil simitleri ohooo içim gitti vallaa
ama herkese evde tıkabasa yedim yer yok dedim ve yemedim aferim bana kaydirigubbakcemile3
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
kıskançlıktan çatlamıştır emin ol izlemimbugün bi akrabamıza gittik, benim nasıl diyet yaptığımı sordu bende yeni bişiy denediğimi 1 aydır kilo vermemin eskisi gibi olmadığını çok yavaşladığını ve bunun için değişik bir diyeti uyguladığımı söyledim puan hesabını duydukça şaşırdı ve bana güldü nelerle uğraşıyorsun der gibi, sinir oldum ben bişeye inanmışım uyguluyprum sonuçta kendisi de 83 kilo ben istesem hemen 10 kkilo veririm diyor ee ver o zaman görelim yani demi kızlar, daha önce çalışırken bişiy yapmadan vermiştim doğumdan sonra aldı şimdi bir göbek var 7 aylık kadar popo desen bak bak bak bitmiyor yaniii :))neyse gıcık oldum, bana diyorki sen evde ne pişiriyorsun hiç bişiy yemiyorsunuz böle bi gülümseme yüzünde keşke hiç anlatmasaydım belki faydası olur onada diye büyük bir hevesle anlattım ama pişman oldum hakiikaten :)
vaaaoooovvvvv tülay maşallah bu ne iradeakşam kayın valime gittik .. babam oruçlu olduğu için yemek masası hazırdı gittiğimizde .ekmeğide yoldan aldı eşim tutuşturdu benim elime .Allahım sıcacık ve miss gibi kokusu nasıl canım çekti anlatamam .Ama yook dedim bi anlık zevk için seni yiyip pankreasımı yoraram .daha vermem gereken çok kilo var kaydirigubbakcemile3 sonrasında bir gittik 5-6 çeşit yemek baklavası ,kadayıfı,kandil simitleri ohooo içim gitti vallaa
ama herkese evde tıkabasa yedim yer yok dedim ve yemedim aferim bana kaydirigubbakcemile3
tebrik ederim canım seni ben olsam asla dayanamaz birkaç bişey tırtıklanırdım.delikafadulden
selmacm sendemi yenisin benim gibi
bugün bi akrabamıza gittik, benim nasıl diyet yaptığımı sordu bende yeni bişiy denediğimi 1 aydır kilo vermemin eskisi gibi olmadığını çok yavaşladığını ve bunun için değişik bir diyeti uyguladığımı söyledim puan hesabını duydukça şaşırdı ve bana güldü nelerle uğraşıyorsun der gibi, sinir oldum ben bişeye inanmışım uyguluyprum sonuçta kendisi de 83 kilo ben istesem hemen 10 kkilo veririm diyor ee ver o zaman görelim yani demi kızlar, daha önce çalışırken bişiy yapmadan vermiştim doğumdan sonra aldı şimdi bir göbek var 7 aylık kadar popo desen bak bak bak bitmiyor yaniii :))neyse gıcık oldum, bana diyorki sen evde ne pişiriyorsun hiç bişiy yemiyorsunuz böle bi gülümseme yüzünde keşke hiç anlatmasaydım belki faydası olur onada diye büyük bir hevesle anlattım ama pişman oldum hakiikaten :)
akşam kayın valime gittik .. babam oruçlu olduğu için yemek masası hazırdı gittiğimizde .ekmeğide yoldan aldı eşim tutuşturdu benim elime .Allahım sıcacık ve miss gibi kokusu nasıl canım çekti anlatamam .Ama yook dedim bi anlık zevk için seni yiyip pankreasımı yoraram .daha vermem gereken çok kilo var kaydirigubbakcemile3 sonrasında bir gittik 5-6 çeşit yemek baklavası ,kadayıfı,kandil simitleri ohooo içim gitti vallaa
bugün
yumurta 0
peynir çeşitleri 1
3 zeytin 1
yarım domates 3
1 salatalık 4
1 dilim light ekmek 8
5 kiraz 4
1 kase yoğurtlu yumurtalı tavuk çorbası 7 diyelim
taze fasülye domatesiyle birlikte 10 diyelim
eşimin hamburgerinin sadece köftesinden 2 lokma 0( allahım bu hallerede mi düşeketim yaaa minik patates bile yemedim o derece yaniii )
gecede bir salatalık çok acıkmıştım 4
42 gene 40 geçtim yahuu off...
ay ablacım valla süper hafif olmuştu dene sende kabağını patlıcanını yersin çok az yağ vardı içinde normalde annem bunu kızartır sonra fırına koyardı geldiğinde tattı sordu kızarttınmı diye kızartmış kadar lezzetli ama kızartmamış kadar hafifti
sağol canım ama protein diyetinde insan açıkmıyor hiç. ve yenenlerin içindeki k.h ı düşününce yiteside kaçıyor zaten kaydirigubbakcemile3tebrik ederim canım seni ben olsam asla dayanamaz birkaç bişey tırtıklanırdım.delikafadulden
sağol asucum .. yeni bi başlangıç yaptım ya çok iradeli hissediyorum kendimi ..inş hep böyle gider..vaaaoooovvvvv tülay maşallah bu ne irade
uğursuz kilodayım işte gelip gelip burda kalıorum 79- 78 bi bunun aşşağısına düşemedim :gitme:
inş. kh diyetiyle kilo vermeye devam ederim yoksa gün geçtikçe motivasyonum azalıo
kendimden ümidi kesmeye başladım :sinifsinif:
aferin sana tülaycımmmm...menülerinde çok güzel takipteyimmm...guclubacismile
bence süperrr diyarking .. çok güzel gidiyorsun aynen devam :lepi:günaydın kızlar
bu hafta 2. haftam ve listeye girme ümidi ile sabah tartıldım
bence kötü bir sonuç değil ama yorumlarınızı bekliyorum
başlangıç kilom:97
geçen hafta:86
bu hafta:84.8
verilen kg:1.2 kg
dün yediklerim:
sabah:
biraz kepek ekmek
öğlen:
salata
200 ml yoğurt
3 çatal fırında makarna
ara:
dondurma
elma
akşam:
bir kase sebzeli makarna
200 ml yoğurt
günaydın kızlar
+400 gram çııktım
akşam yediigm karpuzdan sanırım birde bende 3 gündür tuvalete gidemiyorum
bu hafta çok sıkı tutmam laızm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?