80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

[/B65 yakışır sana canımmmm...tebrikler...]vereliniortak

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

yagmurgozlu, nemesis_18, elimphia+, NALCY, selma12.+, masumm+, BuTTeRfLy86+, zuzum24, KK Pro Üyedarkolive+
herkes burda ne güzel...

günaydın kızlar
+400 gram çııktım
akşam yediigm karpuzdan sanırım birde bende 3 gündür tuvalete gidemiyorum
bu hafta çok sıkı tutmam laızm

üzülme bendede aynı sorun tuvalete bende 3 gündür geçemedim az önce ne iyi gelirse hepsini denedim ama olmadı..karnım patlıyacak yaaaa..:sinifsinif::sinifsinif:

üzülme bendede aynı sorun tuvalete bende 3 gündür geçemedim az önce ne iyi gelirse hepsini denedim ama olmadı..karnım patlıyacak yaaaa..:sinifsinif::sinifsinif:

valla bendede vardı tuvalet sorunu ablamın aldığı çayı içiyorum her yemek yedikten sonra günde 2-3 kere büyük tuvaletime çıkıyorum diyet yaptığımız için az yiyoruz haliyle bağırsaklar sertleşiyo deneyn derim içinde birsürü bitki olan bi çay lokman aktar form çayı biberiyeli

deniyim bari tavsiyen için sağol canımmkaydirigubbakcemile2

kilo veren herkeis tebrik ediyorum biraz önce yazdıklarımı ben bilem anlamdım çocuklar
tepemdeydi saçmalamışım neyseki uyudular

,
izloşşcumm
dünki gitigin ev sahibi keisnlikle seni ve azmini kıskandıgı için yapmıştır ööyle bir yorum
eminim açıkcada ortada zaten şekerim 10 kilo öle söylednigi gibi verilmiyor maleseff

şu k.h diyetini yapmak için geberiyorum aslında kızlar tam bana göre ama işte cesaret edemiyorum ya geri alırsam diye 6 ayda zar zor verdigim kiloyu yani izloş emin olki bende çok istiyorum bu diyetii ben eminim ki sen başarıcaksın en kısa sürede

feryalcim ne işe yarıyor o içtigin çay bende alsam ya k.tohumu kullanıyorum çok karbonhidratlıymış baksana rahat wc ye çıkartıyormu o çay seni
ayrıca çok ii vermişsin kilonu tebriklerr

ben çok yiyorum ondan veremiyorum snaırım yaa

selam Selmacım iyiyim canım ya nolsun işte ..işler yoğun...artık Gebzede çalışıyorum..iki haftada bir psikoloğa ve karboksipunktura gidiyorum bakırköye derken koşturmaca be canım..
sen nasılsın??

selam Selmacım iyiyim canım ya nolsun işte ..işler yoğun...artık Gebzede çalışıyorum..iki haftada bir psikoloğa ve karboksipunktura gidiyorum bakırköye derken koşturmaca be canım..
sen nasılsın??

bende iyiyim canım olsun allah saglık versin koştur opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

masumcum bende vc sorunu yaşıyorum dün misafirlerim vardı onlarla konuştukta onlar zeytinin cekirdeginin cok iyi geldigini söylediler bennde bu sabah yuttum bakalım nasıl olacak

banu ablacım o çay tuvalete çıkartıyo bakın içinde neler
Biberiye (%15,45): Sindirim sistemi uyarır ve kabızlığı giderir.*
Funda Yaprağı: İdrar yolları dezenfektanıdır.
Sinameki: Kuvvetli bir müshildir.
Kekik: Antiseptiktir.
Anason: Gaz söktürücüdür.
Ardıç Tohumu: İdrar artırıcıdır.
Defne Yaprağı: İdrar artırıcı ve antiseptiktir.
Mersin Yaprağı: Kabızlığı giderir, idrar yollarında mikrop öldürücüdür.
Rezene: Midevi ve gaz söktürücüdür.
Şahtere: İdrarı artırır, zayıflatır ve tansiyonu dengeler.
Papatya: İdrar arttırıcı ve gaz söktürücüdür.
Meyankökü: İdrar söktürücü ve tatlandırıcıdır.
Limon Aroması: Kokusu için kullanılır.
Bamya Çiçeği: Kabızlığa karşı etkili bir drogdur.

gerçekten çok işe yarıyo ablam bi kavanozu almış 10 tl ye

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

o h ne güzel herkes vermiş kg leri maşallah herkesi tebrik ediyorum
ayy bu smleyi yeni gördüm..güzelmiş...teşekkürler selmacım..darısı vermeyenlerin başına...kaç haftadır kendimden ümidi kesmiştim..hatta topicten ayrılmayı bile düşündüm...bana stres yaramıyor..kuzenimin düğününe kadar vereyim diye çok sıktım kendimi vermek şöyle dursun üstüne kaç kiloda aldım...(
şartlandırmayınca kendimi çok kolay gitti..
benim bünye böyle acaip bişey işte:roflol::roflol::roflol:

OO semacım süpersin canım çok sevindim...tebrikler..nasıl keyifler?
sağol gülüm yaa nasıl moral oldu bilsen...zemuszemus
olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
bende iyiyim canım olsun allah saglık versin koştur opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

selamcım çok haklısın...en önemlisi sağlık....

evet canım strese gerek yok yavaş yavaş verirsin ogluşun askerden gelinceye kadar gitsin birde sen evde artık tekbaşınaysan ona göre alışverişini yaparsın daha kolay olur zararlı gıdaları eve sokmassın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…