evet canım strese gerek yok yavaş yavaş verirsin ogluşun askerden gelinceye kadar gitsin birde sen evde artık tekbaşınaysan ona göre alışverişini yaparsın daha kolay olur zararlı gıdaları eve sokmassın
faryal tşk ederim cnmm bakırım lokman hekime gidince
evet canım yaa..o gideli pilav makarna börek pişirmedim...oğlum pilavı çok sever her gün isterzemuszemus...haliyle bende 1,2 kaşıkta olsa tadına bakardım..bende çok severim...(((
ama yasak işte...
çoğu zaman bol salata yapıyorum kendime yağsız tuzsuz limonlu nar ekşili yanında 1 dilim ekmekle...ohhhh misssss
faryal tşk ederim cnmm bakırım lokman hekime gidince
pardon feryall diycektimm
faryal yazmışım
feryalcim bişiy olmaz okadardan
ayrıca tebrik ederimm teşekür için
ahhh ahhh birden o eski günlere gittim
merhaba kızlar tam 4 kere çayın altını açtım kapadım çayımı alıp oturmak isitiyorum muhabbete işleri bitirdim hadi duş alim öle dedim tam son kez bi daha yaktım altını ege uyanduı bu sefer çok uğraşsamda uyumadı bi daha, şimdilik oyuncakları ile oynuyor
gelelim kilo bildirimize daha reglime 1 hafta var...
dün 72.100 geliyordum bugün tuvalete çıktığım halde ve dün akşam öğününü sadece salatalıkla geçirdiğim halde bugün 72.900 geldi 5-6 kez inip çıkmışımdır çok moralim bozuldu ççoooookkk... ohaoldumsmile
tülaycım tebrikler canım..
sÜper tÜloŞ valla maŞŞ yahuı
ooooooooo topik şenlenmişşş...hihoyyythihoyyythihoyyyt
tüloşşş canım tekbikler...vereliniortak
:lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:Şeniztünaydınnn..kızlarrrrrr..hayırlı cumalar...
bir sürü alıntı yapmıştım...hata verdi....hepsi gitti....(
kilo veren herkesi kutlarım..
benimde tartıda yüzüm güldü bu hafta..
başlangıç..117,1
geçen hafta..108,5
bu hafta..106,1
haa bu arada kg yazayım hiç gitmemiş malesef
gecen hafta 87 700
bu hafta 87400
giden 300 gr üzgünüm
merhaba kızlar tam 4 kere çayın altını açtım kapadım çayımı alıp oturmak isitiyorum muhabbete işleri bitirdim hadi duş alim öle dedim tam son kez bi daha yaktım altını ege uyanduı bu sefer çok uğraşsamda uyumadı bi daha, şimdilik oyuncakları ile oynuyor
dün 72.100 geliyordum bugün tuvalete çıktığım halde ve dün akşam öğününü sadece salatalıkla geçirdiğim halde bugün 72.900 geldi 5-6 kez inip çıkmışımdır çok moralim bozuldu ççoooookkk... ohaoldumsmile
bugün bi akrabamıza gittik, benim nasıl diyet yaptığımı sordu bende yeni bişiy denediğimi 1 aydır kilo vermemin eskisi gibi olmadığını çok yavaşladığını ve bunun için değişik bir diyeti uyguladığımı söyledim puan hesabını duydukça şaşırdı ve bana güldü nelerle uğraşıyorsun der gibi, sinir oldum ben bişeye inanmışım uyguluyprum sonuçta kendisi de 83 kilo ben istesem hemen 10 kkilo veririm diyor ee ver o zaman görelim yani demi kızlar, daha önce çalışırken bişiy yapmadan vermiştim doğumdan sonra aldı şimdi bir göbek var 7 aylık kadar popo desen bak bak bak bitmiyor yaniii :))neyse gıcık oldum, bana diyorki sen evde ne pişiriyorsun hiç bişiy yemiyorsunuz böle bi gülümseme yüzünde keşke hiç anlatmasaydım belki faydası olur onada diye büyük bir hevesle anlattım ama pişman oldum hakiikaten :)
günaydın kızlarrrr...
ben bu hafta sabitim...adet öncesi ve 3 gündür lavaboya geçemedim ayıptır söylemesi kabızım azcık...
kilo veren herkezi tebrik ederimmm..sempatiksalakcinni
günaydın kızlar
bu hafta 2. haftam ve listeye girme ümidi ile sabah tartıldım
bence kötü bir sonuç değil ama yorumlarınızı bekliyorum
başlangıç kilom:97
geçen hafta:86
bu hafta:84.8
verilen kg:1.2 kg
dün yediklerim:
sabah:
biraz kepek ekmek
öğlen:
salata
200 ml yoğurt
3 çatal fırında makarna
ara:
dondurma
elma
akşam:
bir kase sebzeli makarna
200 ml yoğurt
günaydın kızlar
+400 gram çııktım
akşam yediigm karpuzdan sanırım birde bende 3 gündür tuvalete gidemiyorum
bu hafta çok sıkı tutmam laızm
gelelim benim bildirimime.. k.h diyetinde bugün 4. günüm. gayet güzel gidiyor şimdilik. Adet olduğumuda göz önüne alırsak gayet güzel vermişim ..
en son kilom 74.5
bu hafta 73.6
giden 900 gram
sÜper tÜloŞ valla maŞŞ yahuı
aylİn nerde kaldı Şİmdİye kadar Çoktan yapardı bİldİrİm
İzloŞ sneİ beklİyoru haydİ meraklaa
herkese selam kızlar kilo bildirimi yapayım
başlangıç 85
geçen hafta 77.8
bu hafta 76.6
giden 1.2 :lepi:
hedefimi artık 65 yapıyorum
kilo veren herkesi tebrik ederik veremeyenlerde üzülmesin şişkinliktir o gerçekten tuvalet sorunu adette öyle oluyo
tünaydınnn..kızlarrrrrr..hayırlı cumalar...
bir sürü alıntı yapmıştım...hata verdi....hepsi gitti....(
kilo veren herkesi kutlarım..
benimde tartıda yüzüm güldü bu hafta..
başlangıç..117,1
geçen hafta..108,5
bu hafta..106,1
aylin nerelerdeee çoktan yaprdı bildirimm
ama caymak yok vücudum direniyor biliyorum bu yeni yöntemle istediğim kiloya düşücem 1 ay verdim kendime 1 haftası gitti 3 ay kaldı... benim elimden ne kurtulur yaa guclubacismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?