80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet canım yaa..o gideli pilav makarna börek pişirmedim...oğlum pilavı çok sever her gün isterzemuszemus...haliyle bende 1,2 kaşıkta olsa tadına bakardım..bende çok severim...(((
ama yasak işte...

çoğu zaman bol salata yapıyorum kendime yağsız tuzsuz limonlu nar ekşili yanında 1 dilim ekmekle...ohhhh misssss

evet mis afiyet olsun :lepi: :lepi:

ya ben bugün karne aldım teşekkür aldım teşekkür alınca 3 arkadaşım var çok iyi arkadaşlarım size çikolata alcam dedim aldımda yedik ben 40 gr yedim bide gitmeden lokum yemiştim kahvaltı yapmadım ondan bu sabah diyet falan kalmadı 76.6 yı görünce coştum ama olsun ödülde gerekli bence ben hakettim bunu

bide şuan BMI baktım benim 25.6 olmuş 24.9 a düşünce üstümden sanki yük kalkcak gibi hissediyom hani o zaman normal kilo olcak 24.9 dan yukarısı hafif şişman oluyo ya :teytey:

feryalcim bişiy olmaz okadardan

ayrıca tebrik ederimm teşekür için

ahhh ahhh birden o eski günlere gittim

merhaba kızlar tam 4 kere çayın altını açtım kapadım çayımı alıp oturmak isitiyorum muhabbete işleri bitirdim hadi duş alim öle dedim tam son kez bi daha yaktım altını ege uyanduı bu sefer çok uğraşsamda uyumadı bi daha, şimdilik oyuncakları ile oynuyor

gelelim kilo bildirimize daha reglime 1 hafta var...

dün 72.100 geliyordum bugün tuvalete çıktığım halde ve dün akşam öğününü sadece salatalıkla geçirdiğim halde bugün 72.900 geldi 5-6 kez inip çıkmışımdır çok moralim bozuldu ççoooookkk... ohaoldumsmile

ama caymak yok vücudum direniyor biliyorum bu yeni yöntemle istediğim kiloya düşücem 1 ay verdim kendime 1 haftası gitti 3 ay kaldı... benim elimden ne kurtulur yaa guclubacismile

izloşumm cnm sıkma canını bazen vücutta su tutumu oluyor cnm ya belkim öle bişeydir 2 gün önce 500 gr gitmişti dimi bence yine gitmiştir ama su filan tutmuştur vücudun sıkma canını

çay altı yakma olayına gelincee valla o manzara bana br yerden tanıdık geliyyyyyy(((((

tülaycım tebrikler canım..

Sağol nihalcim opuyorumnanaktan

sÜper tÜloŞ valla maŞŞ yahuı

sağol banucum ..ben sen gibi korkmuyorum değil bu diyetten sonra alırsam diye .Netten araştırdığıma göre 15 günden fazla yapmamak gerekiyormuş bende haftaya pazartesi normal diyet düzenime dönmeyi düşüyorum bakalım normale dönünce neler olucak meraktayım .en azından alırsamda çok yol kat etmemiş ve üzülmemiş olurum ...

ooooooooo topik şenlenmişşş...hihoyyythihoyyythihoyyyt

tüloşşş canım tekbikler...
vereliniortak

sağol canım .. darısı diğer haftalara inş kaydirigubbakcemile2

:lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:Şeniz

tebrik ederim topramm harikasın .. doksanlı rakama az kaldı ha gayret oğlun gelene kadar çıtır olursun sen demedi dem olumunekankayizsmile

haa bu arada kg yazayım hiç gitmemiş malesef

gecen hafta 87 700

bu hafta 87400

giden 300 gr üzgünüm

bence hiç vermemekten çok çok daha ii abla bozma moralini..

Allah allah nasıl olur izlem yaa bu işte bi yanlışlık var . 2 gün sonra benden gidenlerde geri gelmesin kaydirigubbakcemile3

amaaaaaaaaaan bosverrr yaaa, madem güldüüüü, sende daha cok zayiflaa ve karsisina gecc hani verebiliyordunn de gülll :sinifsinif:

günaydın kızlarrrr...

ben bu hafta sabitim...adet öncesi ve 3 gündür lavaboya geçemedim ayıptır söylemesi kabızım azcık...

kilo veren herkezi tebrik ederimmm..
sempatiksalakcinni

saglik olsunn ablam haftaya insallah

süperr :lepi:

günaydın kızlar
+400 gram çııktım
akşam yediigm karpuzdan sanırım birde bende 3 gündür tuvalete gidemiyorum
bu hafta çok sıkı tutmam laızm

kabizlik bendede var birazz, ama saglik olsunn

gelelim benim bildirimime.. k.h diyetinde bugün 4. günüm. gayet güzel gidiyor şimdilik. Adet olduğumuda göz önüne alırsak gayet güzel vermişim ..

en son kilom 74.5
bu hafta 73.6
giden 900 gram

süperr :lepi:

sÜper tÜloŞ valla maŞŞ yahuı

aylİn nerde kaldı Şİmdİye kadar Çoktan yapardı bİldİrİm
İzloŞ sneİ beklİyoru haydİ meraklaa

kaydirigubbakcemile3 burdayim burdayimmm, isteydimm, VADE GÜNÜMDÜ mafoldumben issizim artik.......

afferin kizz

cok sevindimmm :lepi:

aylin nerelerdeee çoktan yaprdı bildirimm

kaydirigubbakcemile3 ay nasilda catliyorrr
kaydirigubbakcemile3 olumunekankayizsmile:1hug:

hmm reglden böle oldu sanirim yaa....... haftaya daha cok gider insallah ablaa

ama caymak yok vücudum direniyor biliyorum bu yeni yöntemle istediğim kiloya düşücem 1 ay verdim kendime 1 haftası gitti 3 ay kaldı... benim elimden ne kurtulur yaa guclubacismile

:lepi:

masumcumm geldiiiiiiiimmm kaydirigubbakcemile3

tülaycım ewet insanı korkutuyor ama ben şöyle düşünüyorum

k.h çok çok az alırsan diyelim mesela ben 77 kiloyum
50- 60 arası alırsam ii ama

30-40 arası alırsam daha sonra bu kilollar döner ama eger az alırsak dönmez sanırım

inan bende yapmak istiyorum ama yeni düzene soktum bişeyleri regl,kabızlık ee bide üstüne pko desem tam olur bunlarla boguşurken birde k.h diyeti ile düzeninimi bozmak istemiyorum
ama dikkat eidyorum aldıgım karbonhidrata sizler gibi 40 puan degilsede 50-60 arasında tutmaya çalışıyorum diyimm

birde yediigm kepek ekmegin 1 dilim k.h degeri 12 sanıyorudm
megerse 7.7 miş
yani iki dilim 15

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…