80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

geldim kizlarrr......

KILO BILDIRIMI:

baslangic: 14.05.2010
baslangic kilom: 93,2
gecen hafta: 89,7
bu hafta: 88,4
giden: 1300 Kilo Karbonhidrat diyetiylee (6gün yaptim)
boy:168cm
hedef 17.07.2010 kadar = 82kg
hedef 14.11.2010 kadar= 70kg

merhaba kıslar bende bugün sabah bi kahve içtim pazara gittim kahvaltı yapıyorum şimdi u
2 dilimkepek ekmeği ufak bir domates ve salatalık 4 zetin bir parça peynir
puanlandırmayı bilmiyorum ama ben

oo aylinim süperisn canım ya aferin bak doğru yola girdin hadi canım aynen devaö...
izlemcim sen de sıkma canını ..biz hep ödemi kötü görürüz ya aslında vücudun şişmesi ödem yapması iyiymiş..benim dr öyle demişti o ara vücuttan yağ gitttiği için vücut geçici olarak yerine su koyuyormuş sonrasında inceleceksin bak gör..tabi bu ödem aşırı tuz kullanımından kaynaklanan bir ödem değilse demişti..

tsk ederimmmm

birinci benmiyim acaba? hic bilemiyorum kaydirigubbakcemile5

aylincim kutluyorum seni çok sevindim harika kilo vermişsin bu hafta ki kabızlığa rağmen değil mi ?

aylincim kutluyorum seni çok sevindim harika kilo vermişsin bu hafta ki kabızlığa rağmen değil mi ?

evett vallaa tsk ederim
bu hafta toplasan 3 kere cikmisimdir büyük wc
ben genelde hergünnn cikarim..

kızlar kh diyetinde giden kilolar 1 günde geri gelmez ya olur mu öyle saçma şey, diyorum ya ben 1 aydır aman aman bir kilo veremedim vücudum sabitledi yani hani melocumda 6 ay olmuştu ya öle bişiy sanırım yoksa yaptığım diyetle bir ilgisi yok rahat olnnn

ayyy kızlar dün beğenerek bir oje almıştım rengi süperdi koyu bordo değişik bişiy cecile den masanın üstüne koymuştum ege bir düşür onu küt diye kırıl her tarafa saçılllllllllllllll delirdiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmm asetonla pamukla kaç dakika uğraştım yaaa bu çocuk sabırımı çok zorluyor artık ojemin gitmesine mi yanayım yeni duş almıştım orayı temizlerken terlediğimemi egeye bağırdığım için onun ağlamasına mı ööffffff

neden güldüm cünkü SÜKRET, ben 3 yasindayken ruj almisim kipkirmizi, bütün duvarlari banyoyu boyamisim, sükret dökülmüs tek

izlem abla ya hic tebrik etmedim beni ((
sende verirsin üzülmee

Aylincim tebrik ederim canım..

ızlem çok güldüm ama yerinde olmayı hiç istemezdim yaa ..ojeyi temizlemeside başka bir zahmet ..ben akşama kadar benim sıpanın peşinde dolanıyorum çok yaramazlaştı yaa .ne bulsa doğru balkona gidip aşağı atmak istiyor .buzdolabını açıp ne bulursa aşağı çekiyor, bulaşık makinasının içine girmek için mucale veriyo, tüm gün 2-3 kere benim çamaşırlarımın olduğu çekmecenin altını üstüne getiyo off daha neler neler yetiş yetişe bilirsen .. o öğlende 2 saat uyurken yaptığı döküntüyü anca temizliyorum ..
hee 2 gün öncede babasının traş köpüğünü banyodan çekmecen alıp tüm banyoyu köpük yapmıştı .. mafoldumben

ınsan dayanamayıp bağarıyo ama sonra ondan çok bizim içimize dert oluyo .. boshayallersmile

tebrik ederim topramm harikasın .. doksanlı rakama az kaldı ha gayret oğlun gelene kadar çıtır olursun sen demedi dem olumunekankayizsmile

teşekkür ederim toprammm..bir görsem şu 9 kardeşliğini...
cok sevindimmm :lepi:

:
bende canım bende çok sevindim...zemuszemus
tebriklerrrrrr...vereliniortak
bende de öyle oldu sanırım nihalcim...bak şimdi okuyunca hatırladım geçen haftalarda nasıl şiştim anlatamam..ayaklarım benden ayrı bir kütleydi sanki...bu hafta hiç farklı bir şey uygulamadım...her zamanki diyetime ve yürüyüşüme devam ettim...2,400 gitti...
sağlık olsun izlemcim yaa...çocuk işte...bu bişeymi....benim yeğenim 1 teneke ( 5 lt ) yağı olduğu gibi mutfak halısına dökmüştü..
yıkadıkça geri çıktı o yağlar 2 yıkamadan sonra halıyı atmak zorunda kaldılar...

canım geçmişe daha yeni yeni bakıyorum kusura bakma beklenmedik işlerim çıktı ege sayesin de de :))

yağmurgözlü ve senin başarını tebrik ediyorum vallahi süper devam et canım bende arkadan geliyorum merak etme :)

izlem abla ya hic tebrik etmedim beni ((
sende verirsin üzülmee

ay aylinn tebrik edeirm ama yoruma koptum valla
sende verirsin üzülmeee :))

izloşşşşşşş kolay gelsin cnm kabus gibi valla yaaa
bazne 2 olmaları işe yarıyor benimkilerin etrafla ilgilenmiyorlar
ama geçen misafir vardı baktım benim çamaşırlar geliyor yolda almış getiriyorlar rezillik

ay ben k.h diyeti yapamamm valla irade yok bende
demin 1 lokma kekle kraker yeidm

ayyyy ben halime şükredim o zaman ama salok buram buram oje kokuyor halaaa :))

böyle konuşun konuşun da iyiceçocuktan soğuyayım kızlarakannehirsempatiksalakcinni

ayyy koptummmmmmm yerim ben onu yaaa

benim yaramazliklarimi anlatayim:

balkona cikip (kadinin adi serife) telipee teyzeee annem börek yapti gelll diye bagiriomusum 1. kata (biz 3. katdayiz)

beyaz kapilara A A A diye yaziyormusum kalemlerlee, annem cikarmak icin hergünn ugrasirdiii.. neden A, aylin istee kaydirigubbakcemile3

1 tepsi gazoz tatlisini yemisim 3 yasindayken, hay masallahh kabarmisim bigüzell kaydirigubbakcemile3 hep tombisim ben hepp, ama artik gidecekkk :lepi:

ruj alip bütün banyoyu duvarlari boyamisim kardesimede vermisim onuda boyamisim

haliya yapiskan bir krem vardi onu sürmüsüm bigüzelll

duvar kagitlarini yolmusum kaydirigubbakcemile3

ve hergün yaptigim sey de dolaplari indirirdim asagya, icinde kiyafet giysi kalmazdi yerde bulurdunuzz kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 haha

ay yemeee yasaaaksempatiksalakcinni

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile5 tamam ablamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…