oo aylinim süperisn canım ya aferin bak doğru yola girdin hadi canım aynen devaö...
izlemcim sen de sıkma canını ..biz hep ödemi kötü görürüz ya aslında vücudun şişmesi ödem yapması iyiymiş..benim dr öyle demişti o ara vücuttan yağ gitttiği için vücut geçici olarak yerine su koyuyormuş sonrasında inceleceksin bak gör..tabi bu ödem aşırı tuz kullanımından kaynaklanan bir ödem değilse demişti..
geldim kizlarrr......
KILO BILDIRIMI:
baslangic: 14.05.2010
baslangic kilom: 93,2
gecen hafta: 89,7
bu hafta: 88,4
giden: 1300 Kilo Karbonhidrat diyetiylee (6gün yaptim)
boy:168cm
hedef 17.07.2010 kadar = 82kg
hedef 14.11.2010 kadar= 70kg
aylincim kutluyorum seni çok sevindim harika kilo vermişsin bu hafta ki kabızlığa rağmen değil mi ?
ayyy kızlar dün beğenerek bir oje almıştım rengi süperdi koyu bordo değişik bişiy cecile den masanın üstüne koymuştum ege bir düşür onu küt diye kırıl her tarafa saçılllllllllllllll delirdiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmm asetonla pamukla kaç dakika uğraştım yaaa bu çocuk sabırımı çok zorluyor artık ojemin gitmesine mi yanayım yeni duş almıştım orayı temizlerken terlediğimemi egeye bağırdığım için onun ağlamasına mı ööffffff
teşekkür ederim toprammm..bir görsem şu 9 kardeşliğini...
tebrik ederim topramm harikasın .. doksanlı rakama az kaldı ha gayret oğlun gelene kadar çıtır olursun sen demedi dem olumunekankayizsmile
bende canım bende çok sevindim...zemuszemuscok sevindimmm :lepi:
:
tebriklerrrrrr...vereliniortakgeldim kizlarrr......
KILO BILDIRIMI:
baslangic: 14.05.2010
baslangic kilom: 93,2
gecen hafta: 89,7
bu hafta: 88,4
giden: 1300 Kilo Karbonhidrat diyetiylee (6gün yaptim)
boy:168cm
hedef 17.07.2010 kadar = 82kg
hedef 14.11.2010 kadar= 70kg
bende de öyle oldu sanırım nihalcim...bak şimdi okuyunca hatırladım geçen haftalarda nasıl şiştim anlatamam..ayaklarım benden ayrı bir kütleydi sanki...bu hafta hiç farklı bir şey uygulamadım...her zamanki diyetime ve yürüyüşüme devam ettim...2,400 gitti...oo aylinim süperisn canım ya aferin bak doğru yola girdin hadi canım aynen devaö...
izlemcim sen de sıkma canını ..biz hep ödemi kötü görürüz ya aslında vücudun şişmesi ödem yapması iyiymiş..benim dr öyle demişti o ara vücuttan yağ gitttiği için vücut geçici olarak yerine su koyuyormuş sonrasında inceleceksin bak gör..tabi bu ödem aşırı tuz kullanımından kaynaklanan bir ödem değilse demişti..
sağlık olsun izlemcim yaa...çocuk işte...bu bişeymi....benim yeğenim 1 teneke ( 5 lt ) yağı olduğu gibi mutfak halısına dökmüştü..ayyy kızlar dün beğenerek bir oje almıştım rengi süperdi koyu bordo değişik bişiy cecile den masanın üstüne koymuştum ege bir düşür onu küt diye kırıl her tarafa saçılllllllllllllll delirdiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmm asetonla pamukla kaç dakika uğraştım yaaa bu çocuk sabırımı çok zorluyor artık ojemin gitmesine mi yanayım yeni duş almıştım orayı temizlerken terlediğimemi egeye bağırdığım için onun ağlamasına mı ööffffff
izlem abla ya hic tebrik etmedim beni((
sende verirsin üzülmee
teşekkür ederim toprammm..bir görsem şu 9 kardeşliğini...
sağlık olsun izlemcim yaa...çocuk işte...bu bişeymi....benim yeğenim 1 teneke ( 5 lt ) yağı olduğu gibi mutfak halısına dökmüştü..
yıkadıkça geri çıktı o yağlar 2 yıkamadan sonra halıyı atmak zorunda kaldılar...
Aylincim tebrik ederim canım..
İzlem çok güldüm ama yerinde olmayı hiç istemezdim yaa ..ojeyi temizlemeside başka bir zahmet ..ben akşama kadar benim sıpanın peşinde dolanıyorum çok yaramazlaştı yaa .ne bulsa doğru balkona gidip aşağı atmak istiyor .buzdolabını açıp ne bulursa aşağı çekiyor, bulaşık makinasının içine girmek için mucale veriyo, tüm gün 2-3 kere benim çamaşırlarımın olduğu çekmecenin altını üstüne getiyo off daha neler neler yetiş yetişe bilirsen .. o öğlende 2 saat uyurken yaptığı döküntüyü anca temizliyorum ..
hee 2 gün öncede babasının traş köpüğünü banyodan çekmecen alıp tüm banyoyu köpük yapmıştı .. mafoldumben
İnsan dayanamayıp bağarıyo ama sonra ondan çok bizim içimize dert oluyo .. boshayallersmile
Aylincim tebrik ederim canım..
İzlem çok güldüm ama yerinde olmayı hiç istemezdim yaa ..ojeyi temizlemeside başka bir zahmet ..ben akşama kadar benim sıpanın peşinde dolanıyorum çok yaramazlaştı yaa .ne bulsa doğru balkona gidip aşağı atmak istiyor .buzdolabını açıp ne bulursa aşağı çekiyor, bulaşık makinasının içine girmek için mucale veriyo, tüm gün 2-3 kere benim çamaşırlarımın olduğu çekmecenin altını üstüne getiyo off daha neler neler yetiş yetişe bilirsen .. o öğlende 2 saat uyurken yaptığı döküntüyü anca temizliyorum ..
hee 2 gün öncede babasının traş köpüğünü banyodan çekmecen alıp tüm banyoyu köpük yapmıştı .. mafoldumben
İnsan dayanamayıp bağarıyo ama sonra ondan çok bizim içimize dert oluyo .. boshayallersmile
ay aylinn tebrik edeirm ama yoruma koptum valla
sende verirsin üzülmeee :))
izloşşşşşşş kolay gelsin cnm kabus gibi valla yaaa
bazne 2 olmaları işe yarıyor benimkilerin etrafla ilgilenmiyorlar
ama geçen misafir vardı baktım benim çamaşırlar geliyor yolda almış getiriyorlar rezillik
ay ben k.h diyeti yapamamm valla irade yok bende
demin 1 lokma kekle kraker yeidm
canım geçmişe daha yeni yeni bakıyorum kusura bakma beklenmedik işlerim çıktı ege sayesin de de :))
yağmurgözlü ve senin başarını tebrik ediyorum vallahi süper devam et canım bende arkadan geliyorum merak etme :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?