izloşşşşşşş kolay gelsin cnm kabus gibi valla yaaa
bazne 2 olmaları işe yarıyor benimkilerin etrafla ilgilenmiyorlar
ama geçen misafir vardı baktım benim çamaşırlar geliyor yolda almış getiriyorlar rezillik
demin 1 lokma kekle kraker yeidm[/B][/COLOR]
ayyy koptummmmmmm yerim ben onu yaaa
benim yaramazliklarimi anlatayim:
balkona cikip (kadinin adi serife) telipee teyzeee annem börek yapti gelll diye bagiriomusum 1. kata (biz 3. katdayiz)
beyaz kapilara A A A diye yaziyormusum kalemlerlee, annem cikarmak icin hergünn ugrasirdiii.. neden A, aylin istee kaydirigubbakcemile3
1 tepsi gazoz tatlisini yemisim 3 yasindayken, hay masallahh kabarmisim bigüzell kaydirigubbakcemile3 hep tombisim ben hepp, ama artik gidecekkk :lepi:
ruj alip bütün banyoyu duvarlari boyamisim kardesimede vermisim onuda boyamisim
haliya yapiskan bir krem vardi onu sürmüsüm bigüzelll
duvar kagitlarini yolmusum kaydirigubbakcemile3
ve hergün yaptigim sey de dolaplari indirirdim asagya, icinde kiyafet giysi kalmazdi yerde bulurdunuzz kaydirigubbakcemile3
ayyy aylin öldürdün beni hiç tahammül edemem yaramaz çocuğa valla..ben çok usluymuşum hayatım boyunca yaptığım bir yaramazlık bile hatırlamıyorum..bebekken bile ağlamazmışım annem hiç ağladığını hatırlamıyorum diyor..sallamazmış bile beni uyku saatim gelince yüzüme bir örtü tamam bitti..önüme ıyuncak koyarmış onla oyalanırmışım..bana güvenip kardeşimi yapmış ama kardeşi de tam bir çeteymiş...evden kaçmış 4 yaşında o günün akşamında kuyu kenarında bulmuştuk..Arı kovanına taş atmış arkadaşıyla bir geldi heryeri şiş..yılanın üstüne bastı yanımızda bir hafta hastanede yattı...ooo daha neler neler...işallah oğlum olursa dayısına çekmez diyorum yoksa yandım...
aylin sende az değilmişsin, şimdi yap bu kadar yaramazlığı spor gibi gelir tığğ gibi olursun, benimki 1 dakika durmuyır yaa bu ne enerji anlamadım bi de yeni yürüyor çok tuhaf gülmekten ölüsünüz :))
inş nihalcim...ne kızsakta bağırıp çağırsakta annelik çok başka bişey...sinirin geçince üzülüyorsun neden bağırdım diye...yerimsenibenayyy aylin öldürdün beni hiç tahammül edemem yaramaz çocuğa valla..ben çok usluymuşum hayatım boyunca yaptığım bir yaramazlık bile hatırlamıyorum..bebekken bile ağlamazmışım annem hiç ağladığını hatırlamıyorum diyor..sallamazmış bile beni uyku saatim gelince yüzüme bir örtü tamam bitti..önüme ıyuncak koyarmış onla oyalanırmışım..bana güvenip kardeşimi yapmış ama kardeşi de tam bir çeteymiş...evden kaçmış 4 yaşında o günün akşamında kuyu kenarında bulmuştuk..Arı kovanına taş atmış arkadaşıyla bir geldi heryeri şiş..yılanın üstüne bastı yanımızda bir hafta hastanede yattı...ooo daha neler neler...işallah oğlum olursa dayısına çekmez diyorum yoksa yandım...
ayyy seni anlıyorum izlemcim..hızlarına yetişilmiyor hele pıtır pıtır ayak uçlarında koşmalarına yetişmek imkansız...:roflol:aylin sende az değilmişsin, şimdi yap bu kadar yaramazlığı spor gibi gelir tığğ gibi olursun, benimki 1 dakika durmuyır yaa bu ne enerji anlamadım bi de yeni yürüyor çok tuhaf gülmekten ölüsünüz :))
aminnnn...canım Allah sanada versin bir bebiş..zayıflarken büyütürsün kıss...sengözlerimebaksanabne tatlıdır o şimdi izlem ya sen de iyice incelirsin valla bana tüm anne olan arkadaşlar sen bir doğur peşinde koşarken bak nasıl zayıflarsın diyorlar...şimdi heryeri yeni yeni keşfediyor ya ondan o enerji..kolay gelsin valla zor zanaaat annelik..Allah hepinize sabırlar versin...
:roflol::roflol::roflol::roflol:iyi spor olmuştur sana temizlerken...:roflol::roflol::roflol:izloş yakaldım allahtan
ama en fenasını anlatayım sana
pazar günü yaztıyoruz bunlar ayakta ben diyorumki bak ne gğsel oynamayı ögrenmişler
neyse sadece bi gülme sesi birde pattttt patttttt diye çıkardıkları sesler geliyor
eşimin mutfaga girmesiyle bagırması bir oldu
içeri bi girdimki
benim akşam boşalttıgım un kovasından çıkmış yerde geziyor kovada kalanlarda alıp kafalarına vuruyorlr pattttt pattttttt diyeee
düşünün kabusu artıkın:)
Anlaşılan anne olmak sabır istiyor .herkesin başın var bu telaşlar demek.Allah kötü günlerini göstermesin biz temizleriz napalım boshayallersmile
seyhannnnn naptın kızzzz kilo verebildinmi bende tık yokklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?