80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayyy hakkaten rezillik yaaa misafirler gülmekten ölüyorlardır eminim :)

ayyy aylin öldürdün beni hiç tahammül edemem yaramaz çocuğa valla..ben çok usluymuşum hayatım boyunca yaptığım bir yaramazlık bile hatırlamıyorum..bebekken bile ağlamazmışım annem hiç ağladığını hatırlamıyorum diyor..sallamazmış bile beni uyku saatim gelince yüzüme bir örtü tamam bitti..önüme ıyuncak koyarmış onla oyalanırmışım..bana güvenip kardeşimi yapmış ama kardeşi de tam bir çeteymiş...evden kaçmış 4 yaşında o günün akşamında kuyu kenarında bulmuştuk..Arı kovanına taş atmış arkadaşıyla bir geldi heryeri şiş..yılanın üstüne bastı yanımızda bir hafta hastanede yattı...ooo daha neler neler...işallah oğlum olursa dayısına çekmez diyorum yoksa yandım...

aylin sende az değilmişsin, şimdi yap bu kadar yaramazlığı spor gibi gelir tığğ gibi olursun, benimki 1 dakika durmuyır yaa bu ne enerji anlamadım bi de yeni yürüyor çok tuhaf gülmekten ölüsünüz :))

ne tatlıdır o şimdi izlem ya sen de iyice incelirsin valla bana tüm anne olan arkadaşlar sen bir doğur peşinde koşarken bak nasıl zayıflarsın diyorlar...şimdi heryeri yeni yeni keşfediyor ya ondan o enerji..kolay gelsin valla zor zanaaat annelik..Allah hepinize sabırlar versin...

izloş yakaldım allahtan
ama en fenasını anlatayım sana
pazar günü yaztıyoruz bunlar ayakta ben diyorumki bak ne gğsel oynamayı ögrenmişler
neyse sadece bi gülme sesi birde pattttt patttttt diye çıkardıkları sesler geliyor
eşimin mutfaga girmesiyle bagırması bir oldu

içeri bi girdimki
benim akşam boşalttıgım un kovasından çıkmış yerde geziyor kovada kalanlarda alıp kafalarına vuruyorlr pattttt pattttttt diyeee

düşünün kabusu artıkın:)

cok uyanik akilli bir cocukmusum, gözlerim fir fir bakinirmisimm ne yapsam ne etsem diye kaydirigubbakcemile3

insallah dayisina cekmez kaydirigubbakcemile3

ya bu k.h diyetinde neden sebzeler 0 puan degilki

ben hep sebze yemekten kaybediyorum özellikle
biber ve domates

ah ahh dayimmm neler yapmisss bilsenizzz

8-9 yaslarinda muzur degilmi istee

köyde büyümüs

civcivler varmis, civcivleri sen alll, tek tekk patir patirr kafalarini koparrr...... yaziiiik yaa
sobanin üzerine sen kediyi koyyy, kedi oldugu gibi tavana firliyor tavandan koltuga sonra disari kaciyoo
ay koptummm gülmekten duyuncaaa, yazik yaaa
hayvan düsmani

simdi görseniz cok mülayim bir adam, güler uslu sessiz biri.....

tersi olurmus zatennn

Anlaşılan anne olmak sabır istiyor .herkesin başın var bu telaşlar demek.Allah kötü günlerini göstermesin biz temizleriz napalım boshayallersmile

inş nihalcim...ne kızsakta bağırıp çağırsakta annelik çok başka bişey...sinirin geçince üzülüyorsun neden bağırdım diye...yerimseniben
ayyy seni anlıyorum izlemcim..hızlarına yetişilmiyor hele pıtır pıtır ayak uçlarında koşmalarına yetişmek imkansız...:roflol:
aminnnn...canım Allah sanada versin bir bebiş..zayıflarken büyütürsün kıss...sengözlerimebaksanab
:roflol::roflol::roflol::roflol:iyi spor olmuştur sana temizlerken...:roflol::roflol::roflol:
Anlaşılan anne olmak sabır istiyor .herkesin başın var bu telaşlar demek.Allah kötü günlerini göstermesin biz temizleriz napalım boshayallersmile

AMİNNNNNNNN Allah kimseye evlatlarının acısını göstermesin...:Saruboceq:

seyhannnnn naptın kızzzz kilo verebildinmi bende tık yok klava:

verdim canim verdim cok sükür, ne mutluyum

gerci bir kiloyu adet oldugun hafta aldim o gitti tekrardan siskinlikler

sende canim üzülme su khyi yap bakalim nasil gelcek ben sidmilik yapmiyorum onu vaktim yok öyle yediklerimi secip puanlamaya ne bulursam yiyorum iste

öncelikle hepinizi tebrik ederim, gecmisin üstünden gectim mümkün oldugu kadar

cogu kisi vermis hemde gayet iyi rakamlardi adiniza mutlu oldum, khda takibimizde olsun

bende bildirimi yapiyorum

baslangic: 84 kg
gecen hafta: 79,1 kg
bu hafta: 77,4 kg
hedef: 70 kg
bu hafta giden: 1,7 kg
toplam giden: 6,6 kg

cok vermisim gibi görünüyor bu hafta ama gecen hafta 1kg artiydim adet olmam nedeniyle yani iki haftada sadece 700gr vermis oldum.

olsun yinede mutluyum, verdigim kilolar görüntü olarak hic fark edilmiyor ama yaaa, simdilik sadece gördügüm bir kisi bana zayiflamissin dedi

kızlar daha 7 kişi kilo bildirimi vermiş özelden, hadi bu akşam liste yapılıcak eksiklik olmasın geçen haftaki gibi lütfen...

seyhan bu k.h diyeti benimde aklımda cnm bu diyeti 2 hafta yapın en uzun diyorlar birde meatbolizmayı şaşırtmak için

bende istanbuldan dönünce yapmayı düşünüyorum çünkü orda baya bi şaşırcak metabolizmakaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…