aynen gülüm ama yapamam biliyorum onun icin hic baslamiyorum, tam uygulayamam sonra vermeyi birak aldirir, cünki yapinca tam yapmak gerek bence, sonra belki beraber yaparizseyhan bu k.h diyeti benimde aklımda cnm bu diyeti 2 hafta yapın en uzun diyorlar birde meatbolizmayı şaşırtmak için
bende istanbuldan dönünce yapmayı düşünüyorum çünkü orda baya bi şaşırcak metabolizmakaydirigubbakcemile3
tebrikler seyhan...
bende sen gibi 1 gün içtim kh. deneyimleriniz bölümünde çok fazla kh olduğu yazınca içmekten vazgeçtim .netten baktım gerçektende sırf k.h içeriyormuş .ama çok faydaları var tüm diyetisyenler öneriyor sen k.h diyeti yapmadığına göre hergün 1 t.kaşığı ye hiç bişey olmaz bence . ben kh. diyetne ara verince başlıcam hergün yemeye ..tüloş valla ben hergün keten tohumu içiyorum
k.h fazla dedin kafam karıştı
kizlar size bir sey diycem
HAMILEYIM
HAMILEYIM
:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
çok sevindim canım haırlısıyla alırsın umarım bebeğini kucağına ...
kaç haftalık?
Ayyyyy hadi gözün aydın canım .Allah sağsağlim kucaklamak nasip etsin inş çok sevindim ..opuyorumnanaktan
HAMILEYIM
cok ama cok sevindim hayirli ugurlu olsun
vallah bugün kan testi yaptirdim sonuclari tel den ögrendim daha dr detayli görüsmedim tahmin 3 yada 4 haftalik
amin insallah ya böyle cok tuhaf oldum yarim saat agladim, ve suan agzim kulaklarimda geziyom evdekaydirigubbakcemile3
İnsan öyle oluyor gerçekten ..Sen bide biraz bekledin ya daha farklı hissetmişsin .hele sen bide karnın biraz büyüyüp hareketlendiği zaman gör .tarif edilmez duygular yaşıyor insan .kendi öğrendiğim zamanlar geldi aklıma kız bende fena oldum valla =)
ayyyyyyyyyyyyyy cokkkkkkk sevindim yaaa
bitanem ablammm mail de atmistim hamilemisin diyee icime dogdu galiba yaa
cokkkkkkkkkkkk sevindimmmmmmmm
öpesim geldi seni simdiii
allah insallah kucagina almayi nasip ederrr
ay canim benim opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?