80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar ben kaçar...iyi hafta sonları...iyi tatillerrrrrrr....öpüldünüzzzzz

çizelgemi değiştiremedim..uğraştım olmuyor..biriniz yardım edebilirmisiniz...?????????

1kg kutuda vanilya dondurmasi almis kardesimmm
kagseye koydu yiyoo :gitme:

bende istiyorummmmmmm yaa off

aynen gülüm ama yapamam biliyorum onun icin hic baslamiyorum, tam uygulayamam sonra vermeyi birak aldirir, cünki yapinca tam yapmak gerek bence, sonra belki beraber yapariz

tebrikler seyhan...

tesekkür ettimkaydirigubbakcemile3

bende tereyaglı mis gibi erişte yaptım çocuklaraaa
bende patlıcan yiycem bikaç kaşıkta yogurt yerim sanırım

tüloş valla ben hergün keten tohumu içiyorum

k.h fazla dedin kafam karıştı
bende sen gibi 1 gün içtim kh. deneyimleriniz bölümünde çok fazla kh olduğu yazınca içmekten vazgeçtim .netten baktım gerçektende sırf k.h içeriyormuş .ama çok faydaları var tüm diyetisyenler öneriyor sen k.h diyeti yapmadığına göre hergün 1 t.kaşığı ye hiç bişey olmaz bence . ben kh. diyetne ara verince başlıcam hergün yemeye ..

:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

çok sevindim canım haırlısıyla alırsın umarım bebeğini kucağına ...
kaç haftalık?

vallah bugün kan testi yaptirdim sonuclari tel den ögrendim daha dr detayli görüsmedim tahmin 3 yada 4 haftalik

Ayyyyy hadi gözün aydın canım .Allah sağsağlim kucaklamak nasip etsin inş çok sevindim ..opuyorumnanaktan

amin insallah ya böyle cok tuhaf oldum yarim saat agladim, ve suan agzim kulaklarimda geziyom evdekaydirigubbakcemile3

vallah bugün kan testi yaptirdim sonuclari tel den ögrendim daha dr detayli görüsmedim tahmin 3 yada 4 haftalik
amin insallah ya böyle cok tuhaf oldum yarim saat agladim, ve suan agzim kulaklarimda geziyom evdekaydirigubbakcemile3

İnsan öyle oluyor gerçekten ..Sen bide biraz bekledin ya daha farklı hissetmişsin .hele sen bide karnın biraz büyüyüp hareketlendiği zaman gör .tarif edilmez duygular yaşıyor insan .kendi öğrendiğim zamanlar geldi aklıma kız bende fena oldum valla =)

evet tam 1 sene 3 ay dir bekliyoduk. allahim olmayan ve istegen herkese nasip etsin, evet ya sun birsey hissetmiyorum ama aklima geldikce seviniyorum,

yanlislik falan olmustur diyede korkuyorum

ayyyyyyyyyyyyyy cokkkkkkk sevindim yaaa
bitanem ablammm mail de atmistim hamilemisin diyee icime dogdu galiba yaa

cokkkkkkkkkkkk sevindimmmmmmmm
öpesim geldi seni simdiii

allah insallah kucagina almayi nasip ederrr

ay canim benim opuyorumnanaktan

cok sagol canim aylincim ya inan icim icime sigmiyor, bak maillere bakmadim ne zaman yazdin kiz bide onu sormak nerden esti aklina

E$ine söyledinmi??????????? sevindimi naptiu merak ettimm ilk tepkisi nasildii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…