cok sagol canim aylincim ya inan icim icime sigmiyor, bak maillere bakmadim ne zaman yazdin kiz bide onu sormak nerden esti aklina
E$ine söyledinmi??????????? sevindimi naptiu merak ettimm ilk tepkisi nasildii
bilmiyorumkii öyle aklima gelmis sormusumm
demekki bilmisim baksanaa
icime dogmuss :lepi:
ya aslinda ona daha farkli söylemeyi düsünüyordum ama dayanamadim. telefon actim yaninda kimseler vardi, baba oluyosun dedim hmm öylemi neyse ben seni az sonra ararim dedi, tabi yaninda baskalari var yazik adamin hevesi kursaginda kaldi. 10 dak eve geldi gözlerinin ici parliyor derden bildin nerden anladin diye soruyor, ben ona bu sabah doktora gidiyorum demedim pazara gitcem diye evden ciktim, dr gittim kan verdim saat 16 da da tel actim, böyle oldu iste simdi esim gitti adam yerine duramiyor, gözleri parliyor mutluluktan onu bayadir böyle görmemistim,
hakkattende sormussun kiz simdi okudum icine dogdu demekki
tü allah seni insan telefon acarmi yavvv
güzel mumlu yemek yapcaktinn, bi bebek patigi alcaktin vericektin......
anlicakti ozaman
ben böle yapmayi düsünüyom kaydirigubbakcemile3
ayy tülerim kalkti yavv
cok sevindim ablam
aaaaaaaaaaaaa bitanem hayırlı olsun canım inşallah saglıklı bir hamilelikten sonra bebişini kucagına alırsın tebrikler b
vallah bugün kan testi yaptirdim sonuclari tel den ögrendim daha dr detayli görüsmedim tahmin 3 yada 4 haftalik
amin insallah ya böyle cok tuhaf oldum yarim saat agladim, ve suan agzim kulaklarimda geziyom evdekaydirigubbakcemile3
listeye baktim
baslangic 85,2
gecen hafta 82,8
bu hafta: 82,5
feryal ayrıca seni de tebrik ederim...okulunda gösterdiğin başarı için
kizlar size bir sey diycem
HAMILEYIM
öncelikle hepinizi tebrik ederim, gecmisin üstünden gectim mümkün oldugu kadar
cogu kisi vermis hemde gayet iyi rakamlardi adiniza mutlu oldum, khda takibimizde olsun
bende bildirimi yapiyorum
baslangic: 84 kg
gecen hafta: 79,1 kg
bu hafta: 77,4 kg
hedef: 70 kg
bu hafta giden: 1,7 kg
toplam giden: 6,6 kg
cok vermisim gibi görünüyor bu hafta ama gecen hafta 1kg artiydim adet olmam nedeniyle yani iki haftada sadece 700gr vermis oldum.
olsun yinede mutluyum, verdigim kilolar görüntü olarak hic fark edilmiyor ama yaaa, simdilik sadece gördügüm bir kisi bana zayiflamissin dedi
geldim kizlarrr......
KILO BILDIRIMI:
baslangic: 14.05.2010
baslangic kilom: 93,2
gecen hafta: 89,7
bu hafta: 88,4
giden: 1300 Kilo Karbonhidrat diyetiylee (6gün yaptim)
boy:168cm
hedef 17.07.2010 kadar = 82kg
hedef 14.11.2010 kadar= 70kg
inş. tülayım yaaa
Ellerine sağlık canım .şu k.h diyetini bi nihayete erdiriyim o zaman yapıcam emin olabilirsin..sempatiksalakcinni
sağol canım ama protein diyetinde insan açıkmıyor hiç. ve yenenlerin içindeki k.h ı düşününce yiteside kaçıyor zaten kaydirigubbakcemile3
sağol asucum .. yeni bi başlangıç yaptım ya çok iradeli hissediyorum kendimi ..inş hep böyle gider..
bence denemelisin canım .gerçekten tuhaf bi diyet .o kadar etin yağın yumurtanın peynirin kalorisi nereye gidiyor anlamıyorumilk 2 gün mide yanması oldu bende ama bugün daha rahatım sanki ..
Sağol canım.diyetime sağdıkkalmaya çalışıyorum sadece :kedi:
bence süperrr diyarking .. çok güzel gidiyorsun aynen devam :lepi:
ben akşamları yatmadan form pluslardan içiyorum baya faydası oluyor bana .. keten tohumu aldım ama çok kh. varmış onda içmiyorum o yüzden ..
:lepi:gelelim benim bildirimime.. k.h diyetinde bugün 4. günüm. gayet güzel gidiyor şimdilik. Adet olduğumuda göz önüne alırsak gayet güzel vermişim ..
en son kilom 74.5
bu hafta 73.6
giden 900 gram
:lepi:herkese selam kızlar kilo bildirimi yapayım
başlangıç 85
geçen hafta 77.8
bu hafta 76.6
giden 1.2 :lepi:
hedefimi artık 65 yapıyorum
kilo veren herkesi tebrik ederik veremeyenlerde üzülmesin şişkinliktir o gerçekten tuvalet sorunu adette öyle oluyo
:lepi:tünaydınnn..kızlarrrrrr..hayırlı cumalar...
bir sürü alıntı yapmıştım...hata verdi....hepsi gitti....(
kilo veren herkesi kutlarım..
benimde tartıda yüzüm güldü bu hafta..
başlangıç..117,1
geçen hafta..108,5
bu hafta..106,1
tebrikler canım benim opuyorumnanaktanya ben bugün karne aldım teşekkür aldım teşekkür alınca 3 arkadaşım var çok iyi arkadaşlarım size çikolata alcam dedim aldımda yedik ben 40 gr yedim bide gitmeden lokum yemiştim kahvaltı yapmadım ondan bu sabah diyet falan kalmadı 76.6 yı görünce coştum ama olsun ödülde gerekli bence ben hakettim bunu
:lepi:geldim kizlarrr......
KILO BILDIRIMI:
baslangic: 14.05.2010
baslangic kilom: 93,2
gecen hafta: 89,7
bu hafta: 88,4
giden: 1300 Kilo Karbonhidrat diyetiylee (6gün yaptim)
boy:168cm
hedef 17.07.2010 kadar = 82kg
hedef 14.11.2010 kadar= 70kg
ayyy kızlar dün beğenerek bir oje almıştım rengi süperdi koyu bordo değişik bişiy cecile den masanın üstüne koymuştum ege bir düşür onu küt diye kırıl her tarafa saçılllllllllllllll delirdiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmm asetonla pamukla kaç dakika uğraştım yaaa bu çocuk sabırımı çok zorluyor artık ojemin gitmesine mi yanayım yeni duş almıştım orayı temizlerken terlediğimemi egeye bağırdığım için onun ağlamasına mı ööffffff
hoşgeldin canım84 kiloyum acil zayıflamam lazım benide aranıza alınnnn
hey maşallah nihall merak etme canım bak içimden döle yazmak geldi bi kıızn olur oda senin gibi akıllı olur senin kaydirigubbakcemile5ayyy aylin öldürdün beni hiç tahammül edemem yaramaz çocuğa valla..ben çok usluymuşum hayatım boyunca yaptığım bir yaramazlık bile hatırlamıyorum..bebekken bile ağlamazmışım annem hiç ağladığını hatırlamıyorum diyor..sallamazmış bile beni uyku saatim gelince yüzüme bir örtü tamam bitti..önüme ıyuncak koyarmış onla oyalanırmışım..bana güvenip kardeşimi yapmış ama kardeşi de tam bir çeteymiş...evden kaçmış 4 yaşında o günün akşamında kuyu kenarında bulmuştuk..Arı kovanına taş atmış arkadaşıyla bir geldi heryeri şiş..yılanın üstüne bastı yanımızda bir hafta hastanede yattı...ooo daha neler neler...işallah oğlum olursa dayısına çekmez diyorum yoksa yandım...
hahhaaayeni neslin hepsi böyle ya..folik asitli çocuk bunlar...:)
:lepi:öncelikle hepinizi tebrik ederim, gecmisin üstünden gectim mümkün oldugu kadar
cogu kisi vermis hemde gayet iyi rakamlardi adiniza mutlu oldum, khda takibimizde olsun
bende bildirimi yapiyorum
baslangic: 84 kg
gecen hafta: 79,1 kg
bu hafta: 77,4 kg
hedef: 70 kg
bu hafta giden: 1,7 kg
toplam giden: 6,6 kg
cok vermisim gibi görünüyor bu hafta ama gecen hafta 1kg artiydim adet olmam nedeniyle yani iki haftada sadece 700gr vermis oldum.
olsun yinede mutluyum, verdigim kilolar görüntü olarak hic fark edilmiyor ama yaaa, simdilik sadece gördügüm bir kisi bana zayiflamissin dedi
kizlar size bir sey diycem
HAMILEYIM
vallah bugün kan testi yaptirdim sonuclari tel den ögrendim daha dr detayli görüsmedim tahmin 3 yada 4 haftalik
amin insallah ya böyle cok tuhaf oldum yarim saat agladim, ve suan agzim kulaklarimda geziyom evdekaydirigubbakcemile3
amin selam abla amin insallah
sagol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?