80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cok sagol canim aylincim ya inan icim icime sigmiyor, bak maillere bakmadim ne zaman yazdin kiz bide onu sormak nerden esti aklina

bilmiyorumkii öyle aklima gelmis sormusumm
demekki bilmisim baksanaa
icime dogmuss :lepi:

E$ine söyledinmi??????????? sevindimi naptiu merak ettimm ilk tepkisi nasildii

ya aslinda ona daha farkli söylemeyi düsünüyordum ama dayanamadim. telefon actim yaninda kimseler vardi, baba oluyosun dedim hmm öylemi neyse ben seni az sonra ararim dedi, tabi yaninda baskalari var yazik adamin hevesi kursaginda kaldi. 10 dak eve geldi gözlerinin ici parliyor derden bildin nerden anladin diye soruyor, ben ona bu sabah doktora gidiyorum demedim pazara gitcem diye evden ciktim, dr gittim kan verdim saat 16 da da tel actim, böyle oldu iste simdi esim gitti adam yerine duramiyor, gözleri parliyor mutluluktan onu bayadir böyle görmemistim,

bilmiyorumkii öyle aklima gelmis sormusumm
demekki bilmisim baksanaa
icime dogmuss :lepi:

hakkattende sormussun kiz simdi okudum icine dogdu demekki

tü allah seni insan telefon acarmi yavvv
güzel mumlu yemek yapcaktinn, bi bebek patigi alcaktin vericektin......
anlicakti ozaman
ben böle yapmayi düsünüyom kaydirigubbakcemile3

ayy tülerim kalkti yavv
cok sevindim ablam

tü allah seni insan telefon acarmi yavvv
güzel mumlu yemek yapcaktinn, bi bebek patigi alcaktin vericektin......
anlicakti ozaman
ben böle yapmayi düsünüyom kaydirigubbakcemile3

ayy tülerim kalkti yavv
cok sevindim ablam

ya ben neler neler yapmayi düsünüyordum, ama hic biri yapamadim, onu eve gelmesini beklemek istemedim, onu bu sevincten daha fazla mahrum birakmak istemedim sonucta oda dört gözle bekliyordu.

düsünsene adam ben ögrendikten 4-5 saat sonra eve gelcek, ama yazik baba olacagini bilmiyor, yazik ya kiyamamdimkaydirigubbakcemile3

aaaaaaaaaaaaa bitanem hayırlı olsun canım inşallah saglıklı bir hamilelikten sonra bebişini kucagına alırsın tebrikler b

delikafadulden delikafadulden delikafadulden çoooooooooook sevindim tubacımm yaa çok sevindim tarif edilemez bir duygu gerçekten, karnını içine çekmeden gerine gerine yürü artık nasıl olsa bebek var :teytey: :teytey: çok tebrik ederim şekerim :dance:
listeye baktim

baslangic 85,2
gecen hafta 82,8
bu hafta: 82,5

kızım bırak artık listeyi misteyii sositososito sositososito doğum çizelgesi yap bi tane kendine bakim -tatlicadiarzu-

papatyam58 sende hoşgeldin canım aramıza, biz gereksiz karbonhidrat almama diyeti yapıyoruz bu diyette kilosu fazla olanlar daha çabuk veriyor listelerimizi takip edersen yardımcı oluruz anlaman için sistemi

ben rüyamda hamile oldugumu cok görüyorum, birkeresinde bebek tekmeledi... ay nasil uyandigimi bilmiyorum yaa....... okadar canli bir duyguydukii... muhtesem, allah o duyguyu tattirir insallah

yaa bilgisayar kullanmayı sadece facebooka girecek kadar bilen bir arkadaşım ben girer girmez facebookda çevirimdışı görünüyorsun korkma seni rahatsız etmem diye mesaj attı, halbuki benim hepsi açık sayfalar arasında geziniyorum nasıl moralim bozuldu anlatamam, şimdi ben bu durumu ona nasıl izah edicem bişiyler anlattım olurmu öyle şey senin bana nasıl bir ağırlığı olabilir filan ama içim ezildi canım sıkıldı elim ayağım kesildi ablam gibi sevdiğim biri yani :sinifsinif:

feryal ayrıca seni de tebrik ederim...okulunda gösterdiğin başarı için

teşekkür ederim izlem ablaa

kizlar size bir sey diycem

HAMILEYIM

ay çok sevdim allah bi ömür birliktelik versin benimde kuzenim 7 yıldan beri çocuk yapmaya çalışıyolar ama olmuyo inşallah onlarında olur

vay be süper beni bulcan haftaya bende 76.6 oldumm kaydirigubbakcemile2

süpersin aylin abla bu gidişle sen nişanına 65 bile olursun incecik

BUGÜNKÜ MENÜM;

sabah;1 lokum 40 gr çikolata
öğlen;1 kase patates salatası
akşam;yarım dilim kepek ekmeği,2 kepçe çorba,1 kaşık patlıcan yemeği,2 yemek kaşığı yoğurt,4 yemek kaşığı arpacıklı salata(arpacığı az domatesi biberi bol)
ara;1 bardak form çayı

ya bu ne böyle hiç bana yakışır değildi bugün ama yarın kendimi toparlıcam bu sefer yarın evde yokum kızalaya gönüllü olarak gitcem kurban bağışı yapanlara teşekkür belgesi gibi bişey vercekmişiz yarında dışarda ben anca çubuk kraker yerim neyse en yakın zamanda toparlancam

birazdan yarım paket çubuk krakerm var onu yicem toplamı 166 kalori yarısı 80 falandır bide haşlanmış darı yicem oda 90 mış allah veriyo bugün bana bol bol

inş. tülayım yaaa
gelelim benim bildirimime.. k.h diyetinde bugün 4. günüm. gayet güzel gidiyor şimdilik. Adet olduğumuda göz önüne alırsak gayet güzel vermişim ..

en son kilom 74.5
bu hafta 73.6
giden 900 gram
:lepi:
tebrikler canım benim opuyorumnanaktan
vay sıpa vay kaydirigubbakcemile3
84 kiloyum acil zayıflamam lazım benide aranıza alınnnn
hoşgeldin canım
hey maşallah nihall merak etme canım bak içimden döle yazmak geldi bi kıızn olur oda senin gibi akıllı olur senin kaydirigubbakcemile5
yeni neslin hepsi böyle ya..folik asitli çocuk bunlar...:)
hahhaaa folikasitli çocuklar
kizlar size bir sey diycem

HAMILEYIM

ayyy canım tebrik ederim senii çok sevindim allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip edr inş.
bende hamile olduğumu öğrendiğimde aralıksız 1 saat ağlamıştım ilk 1 haftada elim karnımda gezmiştim bişey çarpıcak değicek die korkuodum kaydirigubbakcemile3

Ben geldimm ..
ızlem sıkma canını güzelim zaten o kadar değer verdiğin biriyse oda sana değer veriyordur ve söylediklerini bahanen olarak görmez ..

Asucum sağol canım ..

nemesis aman allahım tam bir karbon bombası olmuşsun .tüm yediklerin k.h bence akşam kraker yerine meyve yee hem daha tok tutar hemde biraz vitamin alırsın ..hemde kalorisi çok düşük olur diğerlerine göre ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…