80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar..bugün misafirim var.hatta birazdan gelirler.ama kaçamak yok söz..bugün hava çok güzel.inşallah yürüyüşe çıkabilirim.kızlar bu arada dün konuştuğumuz gibi kilolarımız yakın olabilir ama beden olarak çok farkediyoruz.herkes bedenlerini yazabilirmi??mesela ben 46 yım.

günaydın eflatun ve herkesleree günaydınnnn arkadaşlar inanın ben yediklerime çok dikkat ediyorumm ama her gün böyle liste olarak yazmıyorum ama bu konulardan anlayan birisi yorumunu yapsa yediklerimize dairr ozaman daha güzel olurr bu sefer bu işi başarıcaaz inşşş o kaydirigubbakcemile3 kahvaltımıyaptım 2dilimkk ekmek üzerine labne1 çay kaşığı ball yürüyüşümüde yaptımm kızlarrr eflatuncum bende altbedenim 46 üst bedenim42 işte böyle

Son düzenleme:
günaydın bayanlar beni de aranıza alınnn ne yapmam lazım. bildiğim tek şy acilen kilo vermeliyim 88 olmuşum. kilo çizelgesi hazırlayayım bari dimi önce.

canım hoş geldin kurallara uyduğun takdirdee aramızdasınnn demektir günlükk sık sık gel paylaşımm yap motive olmak açısındann yaniia.s.

bak saat 10 oldu kimseciklerr yookk bundan sonra yoklama akşam 23 gibi yapılacak osaate kadar gelenler yazılacak gelmeyenler belli olur ozaman kızlarrr

günaydın kızlar.....

2 gündür hiç yazamadım bilgisayarım arızalandı..bugün size güzel haberlerle geldim...91 kilo olarak başladığım bu serüvende bugün itibariyle 86 kiloyum...gerçekten çok ama çok mutluyum. bugün ve yarın detoks günüm önümüzde ki cumartesi yine paylaşıcam...tabii buvrada hergün yazmaya devam edicem: acaba tablo mu nasıl değiştiricem

kızlar günaydın, dün 10 kişi misafirim vardı ve maalesef kaçamak yaptım
sabah: 1 ayran
öğle: 1 kıymalı 1 peynirli pide (ev yapımı)
ara: 1 ince dilim pasta
akşam: 1 kepçe mercimek çorbası, 2 yk zeytinyağlı fasülye, salata
Hepsi bu ama bu sabah 400 gr fazla çıktım çok üzüldüm, ilk defa ciddi kaçamak yaptım, ama bugün şok yapıcam. Bugünkü menümü de yazayım:
Sabah: 1 dilim kepek ekmeği, 2kk peynir, 3 yeşil+2 siyah zeytin, 5 cherry domates
Ara: 1 bardak ayran
Öğle: Susuz cacık, 1 dilim kepek ekmeği
Ara: 5 çilek
Akşam: 1 kase çorba
Bakalım yarın sabah kilom ne olacak?
Bu arada bedenleri yazıyormuşuz, ben 170 cm. boy ve 74 kilodayım 40 beden giyiyorum.Ama kalıp çok darsa bazen 42'de olabiliyor.
Öptüm koacaman :1hug:

selam kizlar dun biraz kacamak yaptim affedin beni bende bedenimi yaziyim alt 46 ust 48 benim goguslerim buyuk belki bu sene ameliyat olacagim bakalim tam kararimi vermedim henuz

arkadaşlar bizde piknige gidiyoruz gitmeden yazayım dedim bendepantolonlarım 50 beden ama basenlerim var birde ben pek dar şeyler giyinemiyorum üstümde 44 46 arası ama artık pantolonlarımın dügmesini acmadan cıkartabiliyorum flatliners serra nasılsınız canım

kızlar merhaba
sabah 1 yumurta yarım kk peynir 4 zaytin birkaç dilim domatez ve salatalık 2 bardakta çay
daha bişey yemedim yiyince yazarım

merhabaaa daha dogrusu günaydin bana :) yeni kalktim hehe
öncelikle fotograflarima bakan arkadaslar icin tsk ederim, ve 90 görünmedigimi söyleyenler icinde :)
CUMA GÜNÜ REJIME BASLICAM SÖZ VERIYORUM KAYDEDINNNN
Eger birinci hafta kilo kaybi olmazsa beni BU GRUPTAN CIKARTARAK CEZALANDIRIN LÜTFEN, biraz sert olun bana karsi :))) yoksa basaramicam.
GErcekten ciddiyim, cuma günü baslicam, ve 1 Mayis Cuma günü kilo kaybi göremezseniz göremezsem, gruptan cikartin......

fistiklar nasilsiniz ben dün aksam giremedim
misafirimiz vardi:)
yoladim onlari hemen burayi actim... özledim sizeleri kizlar
canimin spor cantasini hazirlayim gelcem yazilanlari okudum yorum yapcam:)
gelioooorum bekleyin

bende kac kilo verince kac beden kücülüyorsun tam emin degilim:) evet canim ya ben arkadasima sölememistim kilomu dün dedimki 94 kiloydum simdi 86 civariyim dedim da dediki hadi ya ben sana baktimda 86 oldunu bile düsünmezdim:) boydan kaynaklanior galiba canim yaaa

canim dün tekrar gittim 40 bedeni denedim oda oldu ama fermuari tam kapanmadi yariya kadar kapandi bende 40 benden aldim elbiseyi:)))

3-4 kilo daha ver kapanir merak etme abla sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…