- 2 Mart 2009
- 2.322
- 7
- 356
Ben geldimm ..
İzlem sıkma canını güzelim zaten o kadar değer verdiğin biriyse oda sana değer veriyordur ve söylediklerini bahanen olarak görmez ..
Asucum sağol canım ..
nemesis aman allahım tam bir karbon bombası olmuşsun .tüm yediklerin k.h bence akşam kraker yerine meyve yee hem daha tok tutar hemde biraz vitamin alırsın ..hemde kalorisi çok düşük olur diğerlerine göre ..
ayyyyyyyyy tubacım çok sevindimm allah isteyen herkese versin inşşşş
tülay ne kadar az yiyorsun öyle allahım yaa bende mi var bi gariplik habire yiyesim geliyo benimde siiznkilerin yanında yediklerimi yazmaya utanıyorum valla
teşekkür ederim izlem ablaa
ay çok sevdim allah bi ömür birliktelik versin benimde kuzenim 7 yıldan beri çocuk yapmaya çalışıyolar ama olmuyo inşallah onlarında olur
vay be süper beni bulcan haftaya bende 76.6 oldumm kaydirigubbakcemile2
süpersin aylin abla bu gidişle sen nişanına 65 bile olursun incecik
ben 150 kg yim
canim ya kaydirigubbakcemile3allah razi olsun canim sagol, cok tuhaf birsey ya suan kendimi acayip hissediyorum
ya aslinda ona daha farkli söylemeyi düsünüyordum ama dayanamadim. telefon actim yaninda kimseler vardi, baba oluyosun dedim hmm öylemi neyse ben seni az sonra ararim dedi, tabi yaninda baskalari var yazik adamin hevesi kursaginda kaldi. 10 dak eve geldi gözlerinin ici parliyor derden bildin nerden anladin diye soruyor, ben ona bu sabah doktora gidiyorum demedim pazara gitcem diye evden ciktim, dr gittim kan verdim saat 16 da da tel actim, böyle oldu iste simdi esim gitti adam yerine duramiyor, gözleri parliyor mutluluktan onu bayadir böyle görmemistim,
hakkattende sormussun kiz simdi okudum icine dogdu demekki
merhaba kızlar 10 kişi bildirim yaptı şimdiye kadar +ben 11 yarına kadar bekliycemmi şimdi ben liste için
yok masum gariplik sende değil bende canım..Canım istemio hiç bişey bu yediklerimi bile yemek olsun diye yedim ..belki sıcaktan belkide k.h diyetine daha tam alışamadım ondan adını bende koyamıyorum şuan ..yoksa benim eski menülerimi hatırlatırım sana tek kaloriyi bile bırakmadan yiyordum hepsini =)
menüm
sabah kilom beklediğim gibi çıkmayınca moralim bozuldu
yarım dilim ekmek 4
yarım domates 3
1 salatalık 4
5 zeytin zeytin kaçtı ya =2diyeyim
tavuklu yoğurtlu yumurtalı çorba 5diyelim 2 yaprak marulla salata 2 = 7
5 kiraz =4
1 kabaktan kıymalı yemek, 3 yemek kaşığı kadar yedim= 4 - diyet kola 0
28mi olmuşş woowww hep moralim bozulsa iyi olcak :) =1:
süpersin aylin abla bu gidişle sen nişanına 65 bile olursun incecik
yok yok ben harbiden öküz gbi yiyorum ya
izloş çok az yemişsin kuşum
yok yok ben harbiden öküz gbi yiyorum ya
izloş çok az yemişsin kuşum
bugün yediklerim
sabah:
1 yumurta
peynir 1p
yarim tost ekmegi 8p (dogrumu bilmiom)
sekersiz sütlü kahve 1p?
=10p
öglen:
kabak yemegi (2 tane kücücüktü o yüzden 6 olarak sayicam) 6p
125 gr. mozzerella peyniri 2p
=8p
aksam:
1 tavuk salami
döner
salata 8p diyelim
=8p
toplam= 26p
2,5litre su ictim
sabah 2 kez büyük wc ay utandim
30dk kadar yürüyüs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?