80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sama yagmur gözlüm okadar çok sevindimki verdiğin kiloya senin için doping olmuştur canım harikasın :1hug:

kızlar 1.400gr atıdayım.düşünebiliyormusunuz.çok canım sıkıldı.gene adet olamadım.offfff ne yapıcam bennnnmafoldumben mafoldumben mafoldumben

tabiki canım sen iste yeter ki ümitsizliği rafa kaldırmakla başla, tıkır tıkır geliyor zaten gerisi zemuszemus

teşekkür ederim canım ismim nehir sakıncası yoksa seninkinide öğrenebilirmiyim.bende izmirliyim ne güzel memleketimden biriyle tanışmak.bu arada kafam çok karıştı sizin diyettenmiyapsam yoksa diyetisyenimin verdiğidiyetimiyapsam.kollestrolüm 415 yürüyüşleride aksattım sıcaklardan çıkamıyorum hemde diyetisalladım ne güzel 79,5 u görmüştüm şimdi 81.3 oldum çok şişim regl dönemim geldi ondanı bilmiyorum ama heryerim şiş.yarın görüşmek dileğiyle iyi geceler canım

kilo bildirimini az önce özlden darkolive yazdım burayada yazayım
dün son gün yoğundum ve evede geç gelince yemek filan sonrada yorgunluktan sızmışım buraya giremedim

geçen hafta 76
bu hafta 76
giden 0

neyse artık evdeyim hafta içi sabahları yürüyüşe geçicem kilomun beklemelerine alıştım

bitanem Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip eder inşallah canım
çok mutlu oldum bir an msjını oukuyunca

selma kilomu yazdım canım :)) aynıyım

sende moralini bozma eksilme var ya sen ona bak canım bence haftaya daha çok veiceksin

butterfly ben k.h diyeti yapmıyorum canım
ama tartı bazen lazım oluyor

benim listemde genelde kh dn biraz uzak olduğu için ( makarna-pilav-erişte-beyaz unlu şeyler)
öyle pek tartılcak birşey yokta geçen gün yiycem karpuzu tartmak istedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…