80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Nalcy yorumun için tşkler canım

dün de son gündü okulda tatlı filan yedim :kedi: dünkü menümü yazmıycam

diyet listem yine değişti haftaya nolcak bakalım

günaydın kızlar
slm baharnaz nasılsın ii tatiller bu arada

benimde metabolizma durdu yine sanırım kabızlık yaşıyorum ya öfffffff

gnaydin kizlar.....hafta sonu kacamamak yapmamak dilegiyle ...benimde misafirim gelecek ,börekler pastalar kisirlar yapiyorum insallah cok yemem...

günaydın kızlarr...a.s.

TUBACIM tebrikler canım ALLAH sağ salim kucağına versinn..darısı diğer olmayanların başına çokkk güzel bir duygu...
:CüvCüv:

baharnazcım gercekten tüm samimiyetimle söylüyorum cok cok iyisin eminim bir kac kg versen dahada iyi olursun

baharnazcım gercekten tüm samimiyetimle söylüyorum cok cok iyisin eminim bir kac kg versen dahada iyi olursun

saol canım 70 kiloyu görsem iyi olcak. ama sağlıklı beslenmeyi öğreniyorum işte ilerisi için daha iyi olcak galiba selmacım canım nerdeyse sende bana yaş olarak yakın sayılırsın o yüzden pes etmeni istemiyorum inan başlarda zorlanıyoruz sonra düşe kalka veriyoruz seninde vermeni istiyorum ( beraber hafifleyelim)

offffffffff ya baharnaz şu an senin kg bakıyorumda 10 kg fazla var benim ya cok umutsuzum

lütfen umutsuz olma canım ya sabır gerekiyor bak eylülde 87 idim haziranda 76 sabırla oluyor gerçekten pat diye verilmiyor kilolar
diğer topiğe bir diyetsiyene yazmıştım neden ben bu kadar az veriyorum diye benim verdiğim kiloların direk yağdan gitmiş olabileceğini söyledi kas yapım güçlü olduğu için ve haklıydı bana dert etme gramda olsa veriyorsun dedi 7 ayda 10 kilo bir 7 ayda 10 kilo daha verirsin süper olur dedi haklıydı o zaman 66 oluyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…