napalım gençler kadar hız yapamıyoruz kaydirigubbakcemile3
va bu kadar yememe ragmen nasıl 100 150 kg olmadıgıma şaşıyorum tencerelerle yemek yani anlıyacagın ben öyle cok az yiyorumda kg alıyorum diyenlerden degilim cok yiyorum malesef gece 2 3 bile yerim inçallah bende bu hatalarımı bırakacagım
ewet canım karnım kazınıyor şu anda, 2 yudum süt içip yatıcam sempatiksalakcinni
aylin sende çok gelişme var afferin kaydirigubbakcemile2
offffffffff ya baharnaz şu an senin kg bakıyorumda 10 kg fazla var benim ya cok umutsuzum
resmi darkolive ve aylin içinde tekrar yükleyeyim dedim ama beceremedim :) ya ne kadan beceriksizim
ay izlem abla dün halamda yedik aksam yemegini...
döner, patates kizartmasi ve pilav vardiii....
öle canim istediki patates kizartmasi ve pilav.....
sadece kokladimm...... iyiki bir kasik pilav yememisim, 10 puanmiss agzim acik kaldi vallaa......
sadece döner ve karisik salata yedim kalktim, ve doydumdaa yaniii........ migdem kücülüyorr yuppii
irademe bayildimm
baharnaz sadece biraz simit bölgen var canımcım, bacaklar filan ince maşallah, benide tam tersi sempatiksalakcinni
2 kişi var aylincim, elay fazla girmiyor bu günlerde efeçağla kalmış birde sıfırmı alsam değerleri bilemedim bilmiyorumkismile
afferin sana kız, alkışlıyorum seni, geçen gün bende de öyle oldu kacaman bir tabak kızartma patlıcan ve patates sarımsaklı yoğurtlu bölee ohh miz sadece 2 dilim patlıcan kızartmasından yedim patlıcan az olduğu için yani kafaya koyduk olacak bu iş sempatiksalakcinni
kızlar dün elbise aldım bi tane böyle yazlık uzun elbiseler varya, bahar gibi cıvıl cıvıl, biraz geniş bir kesim 40 bedeni deniyim dedim, azıcık bol geldi, sanırım üstüm daha zayıf olduğu için, allahımmm bomba geliyor 38 beden tam üstüme oldu, LCW den aldım kalıbı geniş meniş benimde 38 beden bir elbiisem var artık giyince resmini çekerim çok sevindim yaa sempatiksalakcinni
merak ettim simdi giyyy cabuk kaydirigubbakcemile5 görecemm
bendemi alsam, hic öle giymedim yazlarii.....
bacaklarim sürtüsüyor birbirine yazlari, sonra aciyorrr... kabariyoor terden...
o yüzden elbise giyemiyorum tr de yaa....
icine kisa leggings mi giysem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?