80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

izloşum ellerine saglık balımmm
da ben nezman adım yan tarafında yazacak tebrikler masumm diee

bu arada semacım tebrikler

ay ne güzel bu hafta şunu farkettim herkes bi sırada kimse aynı miktarı vermemiş ben heralde haftaya 1 kilo almış olarak girerim bu gidişle ama yarında biraz bozuk olcak ama pazartesi tam gaz devam

yagmurgözlüüüm tebrikler hihoyyyt

dün bugün ne yedim anlatmiyom felaket cünki, kovarsiniz beni :)

kasik kasik helva yiyorum aaaaaaaaaaaaaaaahhh

izlemcim elbiseni pek merak ettim simdi ben aaa 38 diyooo

izlem ablam ellerine saglikk....
bütün tablolari kayit ediyorum tabiki kendim takip etmem icin...

GÜNAYDIN KIZLAR SESSİZ BİR PAZAR SABAHI BUĞÜN..SAAT 6 DA KIZIM UYANDIRDI SAĞOLSUN..ARTIKTA YATMADI..MİLLET PAZAR SABAHI ŞEKERLEME YAPAR BİZ İSE TUZLAMA YAPIYORUZ..NEYSE SAĞLIK OLSUN...mirmirmirmirmirmirmirmir

GÜNAYDIN KIZLAR SESSİZ BİR PAZAR SABAHI BUĞÜN..SAAT 6 DA KIZIM UYANDIRDI SAĞOLSUN..ARTIKTA YATMADI..MİLLET PAZAR SABAHI ŞEKERLEME YAPAR BİZ İSE TUZLAMA YAPIYORUZ..NEYSE SAĞLIK OLSUN...mirmirmirmirmirmirmirmir

günaydın canım hava pazar sabahları biraz serin oluyo o yüzden uyku daha tatlı oluyo ama senin prensesese diil :) yerim ben onu opuyorumnanaktan

yağmurgözlü harikasın canım

darkolive ellerine sağlık canım

ben haftaya şu "0" ı görmemeliyim utansam iyi olcak :kedi:

günaydın terörü naletle kınıyorum nasıl kıydınız elleriniz kırılsın bir sürü eve ate

ş düştü rabbim kimseye yaşatmasın öyle bir acı adiler

turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…