bende bende kestirdim hemde kısa dalgalı omuzlarımda boyundan gitti :) ama iyi oldu bu sıcaklarda üff çekilmiyordu
kızlar güle güle kullanın saçlarınızı
hoş geldın baharnaz cok sıkıcı bir gün yaaaaaaa
günaydın terörü naletle kınıyorum nasıl kıydınız elleriniz kırılsın bir sürü eve ate
ş düştü rabbim kimseye yaşatmasın öyle bir acı adiler
turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi
:mymeka:yagmurgözlüüüm tebrikler hihoyyyt
dün bugün ne yedim anlatmiyom felaket cünki, kovarsiniz beni :)
kasik kasik helva yiyorum aaaaaaaaaaaaaaaahhh
izlemcim elbiseni pek merak ettim simdi ben aaa 38 diyooo
teşekkür ederim canım..opuyorumnanaktanyağmurgözlü harikasın canım
darkolive ellerine sağlık canım
ben haftaya şu "0" ı görmemeliyim utansam iyi olcak :kedi:
günaydın terörü naletle kınıyorum nasıl kıydınız elleriniz kırılsın bir sürü eve ate
ş düştü rabbim kimseye yaşatmasın öyle bir acı adiler
turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi
yağmurgözlü ve bitanem nasılsınız?
merhaba kızlar..
tubacım tebrik ederim..Allah hayırlısıyla bebeğini kucağına almak nasip etsin..
kızlar hiççç keyfim yok bugün..sabah şehitler için düzenlenen askeri töreni izledim..yüreğim parçalandı...:gitme::gitme:
nasıl dayanılır...
bitanem çok sevindim.kutluyorum seniiii darısı olmayanların başınaopuyorumnanaktan
bitanem çok sevindim bebiş haberine .inşallah sagsalim kucagına alırsın canım
bitanem Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip eder inşallah canım
çok mutlu oldum bir an msjını oukuyunca
günaydın kızlarr...a.s.
TUBACIM tebrikler canım ALLAH sağ salim kucağına versinn..darısı diğer olmayanların başına çokkk güzel bir duygu...:CüvCüv:
yağmurgözlü ve bitanem nasılsınız?
teşekkürler baharcım..sen nasılsın..rutin ev işleriyle uğraşıyorum..dip köşe...temizlik yaptım ..camlarımı sildim...haftaya yapamam diye bu gün hallediyim dedim..( yemin törenine gidicem ) daha yemek yapıcam yarın işe getirmek için yemeğim yok...
azcık dinlenirken bakayım dedim kimler var...:))
haftaya gidiyorsun demek hayırlısı canım. Okul tatil oldu bende bir garip pazar geçiriyorum az önce 3 saat ütü yaptım şimdide biraz oturayım dedim kalkıp onları yerleştiricem ev dip temizliği yarın başlıyor benim için.
ben kalan işlerime devam edeyim..uğrarım yine..
selam kızlar bende artık zayıflama kararı aldım
benide aranıza alırmısınız evlenmeden önce 58 60 arası gidip gelen ben bir sene içinde 78 kiloya çıktım
meğer hipotroid yüzündenmiş
dün bi tartıldım 83 olmuşum moralim sıfır tabi
artık bu işe bi dur demem gerektiğine kara verdim bugün rejime başladım
sizlerden tavisyeler bekliyorum ne yapmalıyım ayrıca bugün su içmeye ve evde kendim netten bakak spor ve aerobiğe başladım
hoşgeldin aramıza opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?