80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende bende kestirdim hemde kısa dalgalı omuzlarımda boyundan gitti :) ama iyi oldu bu sıcaklarda üff çekilmiyordu

kızlar güle güle kullanın saçlarınızı

aaaaaaaaa ne tesadüf benim bu aralar cok saclarım dökülüyor o yüzdende kestim sende güle güle kullan baharnaz

turkbayragi :gitme: allah rahmet eylesin yaaa, naletlerrr nasil kiydilarsaa
sehitlerden biri zonguldakdan off off

yagmurgözlüüüm tebrikler hihoyyyt

dün bugün ne yedim anlatmiyom felaket cünki, kovarsiniz beni :)

kasik kasik helva yiyorum aaaaaaaaaaaaaaaahhh

izlemcim elbiseni pek merak ettim simdi ben aaa 38 diyooo
:mymeka:klava:klava:
yağmurgözlü harikasın canım

darkolive ellerine sağlık canım

ben haftaya şu "0" ı görmemeliyim utansam iyi olcak :kedi:
teşekkür ederim canım..opuyorumnanaktan

turkbayragiturkbayragiaminnnnnnn...

merhaba kızlar..

tubacım tebrik ederim..Allah hayırlısıyla bebeğini kucağına almak nasip etsin..

kızlar hiççç keyfim yok bugün..sabah şehitler için düzenlenen askeri töreni izledim..yüreğim parçalandı...:gitme::gitme:

nasıl dayanılır...

yağmurgözlü ve bitanem nasılsınız?

teşekkürler baharcım..sen nasılsın..rutin ev işleriyle uğraşıyorum..dip köşe...temizlik yaptım ..camlarımı sildim...haftaya yapamam diye bu gün hallediyim dedim..( yemin törenine gidicem ) daha yemek yapıcam yarın işe getirmek için yemeğim yok...

azcık dinlenirken bakayım dedim kimler var...:))

Son düzenleme:

çok acı...insan nasıl dayanır Allah ailelerine ve hepimize sabır versin

bitanem çok sevindim.kutluyorum seniiii darısı olmayanların başınaopuyorumnanaktan

sagol canim, amin allah olmayanlara da verir insallah

bitanem çok sevindim bebiş haberine .inşallah sagsalim kucagına alırsın canım

amin canim insallah

bitanem Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip eder inşallah canım
çok mutlu oldum bir an msjını oukuyunca

amin canim insallah, hele bana sor yarim saat hickira hickira agladim, zor kendime keldim, mutluluktan tabi

günaydın kızlarr...a.s.

TUBACIM tebrikler canım ALLAH sağ salim kucağına versinn..darısı diğer olmayanların başına çokkk güzel bir duygu...
:CüvCüv:

sagol canim ya evet hissetmesemde onun orda yani yanimda icimde oldugunu bilmem bile simdilik yetiyor.

TEBRİKLER YAĞMURGÖZLÜ BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİM

ellerine saglik canim tesekkürler

yağmurgözlü ve bitanem nasılsınız?

sagol canim iyiyim gecmisi anca okudum. sen nasilsin

haftaya gidiyorsun demek hayırlısı canım. Okul tatil oldu bende bir garip pazar geçiriyorum az önce 3 saat ütü yaptım şimdide biraz oturayım dedim kalkıp onları yerleştiricem ev dip temizliği yarın başlıyor benim için.

evet baharcım..haftaya cuma günü saat 9 da izmirde olacağım Allah nasip ederse..
perşembe günü öğleden sonra izin alabilirsem erken çıkarım..hazırlık yapmak için...paşamın sevdiği şeyleri yaparım..:)) siparişi her geçen gün artıyor..
sirkeli simit...çatal...ıspanaklı börek...açma...:))) daha cumaya kadar devamı gelir...

selam kızlar bende artık zayıflama kararı aldım
benide aranıza alırmısınız evlenmeden önce 58 60 arası gidip gelen ben bir sene içinde 78 kiloya çıktım
meğer hipotroid yüzündenmiş
dün bi tartıldım 83 olmuşum moralim sıfır tabi
artık bu işe bi dur demem gerektiğine kara verdim bugün rejime başladım
sizlerden tavisyeler bekliyorum ne yapmalıyım ayrıca bugün su içmeye ve evde kendim netten bakak spor ve aerobiğe başladım

hoşgeldin aramıza opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…