80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm arkadaşlar aranıza bugunden itibaren bende katılmak istiyorum 172boyumkilom 84 we nişanlım 10 15 gün sonra askerden izne geliyo 5aydır görüşmüyoruz yardımızaihtiyacım war 15gün içinde 75e inmeliyim sıkı diyet yaptığımdan werebilen yapıya sahibim lütfen arkadaşlar bilgilerinze ihtiyacım war yarın soğAN kürüne başlıcamm ŞİMDİDEN CEWAPLARINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER...senağlama

15 gün 9 kilo için çok değilmi canım yani versende sağlıksız olmazmı
ayrıca nişanlın askere gitmeden kaç kiloydunda kendini bu kadar kastın :gitme:

bugünkü menüm:

sabah: yok, uyudum :))

öglen:

2 yumurta tavada omlet iste 1p
yarim domates 3p
2,5 tavada sosis 2,5p
2 tavuk salami
peynir 1p

=7,5p

ara:
latte macciato ?? 3p mi?

aksam:

2 firinda kanat tavuk 0p sanirim
4 kasik kabak kizartma yogurtlu 7p ??
salata 4p

=13p

= 25p bitirdim diyelim...

15 gün 9 kilo için çok değilmi canım yani versende sağlıksız olmazmı
ayrıca nişanlın askere gitmeden kaç kiloydunda kendini bu kadar kastın :gitme:

AYŞENCİM O GTTİĞİNDE 80FALANDIM SİNİR İLAÇLARI ÇOK KİLO ALDIRDIOYUZDEN WERMEK İSTİYORUM ZATEN 2YILDAA 60TAN 85E FIRLADIMMMsenağlamasenağlama

ya ben çok mutsuzum diyet yönünden tabi 2 gündür diyet falan kalmadı hiç bi şekilde bugün tartıldım 78 dim inanamadım ama şuan reglim ya ondanda olabilir neyse ben yarın tam gaz devam bu hafta fazla çıkmamalıyım ya 1400 gr tabi bi nevi su ve hemen verilebilir bu kilo bu neyse ben bugün yediğimi yazmıyım(

selam arkadaslar nasil gidiyor diyetler,ben disarda citi piti kizlarin yazliklari rengarenk giydikleirni gördünkce iyice üzülüyorum kilo vermemide engelliyor,beyaz giyemiyorum kilomu belli edecek diye,bol etekler uzunlardan giyemiyorum dahada kilo göstercek diye ,yazin onlar cok hos oluyor üzerine ince dar bir badi ile ama kilolularda daha cok sisko gösteriyor,elbie boydan desen cikintilar ortaya cikiyor offff offff

slm kıslar bende bugünkü menümü yazıyorum

sabah:
bir kase k flakes

öğle:
1 domates
biparça peynir
2 dilim ekmek

akşam:
tavuklu mantar yemeği 1 tabak
2 kaşık makarna
1 dilim ekmek
salata

gece 1 bardak portakal suyu

evet canım fazla ama hırs yaptım feci şekildee
morelim çok bozuk nasıl wericem bilmiyorum

inşallah verirsin canım gene 9 vermesende bi 5 kilo verirsin enazından daha zayıf olursun ödemini atarsın sporla sıkı bi diyetle verirsin bu arada sana duygu dedim yaşın kaç benden kesin fazladır :)

ne güzel nehir abla azıcık yemişsin ben bugün yediklerimi saysam bütün topik doyardı

ne güzel nehir abla azıcık yemişsin ben bugün yediklerimi saysam bütün topik doyardı

evet canım az dimi ama hiç su içemedim su içme özürlüyüm.
81.3 tüm 2 gün önce şimdi 80.8 geliyorum su içince 80 oluyorum
her yerim şiş birde regl olucam üfff bir an önce gitse kilolar :çok üzgünüm:

ya ben gene yazcam bakın nasıl bi menü
10 dan 5 e kadar 4-5 tane bisküviler(ikram,tadında,burçak),1 bardak fanta
5 te;1 tane çiğ köfte çift dürüm,1 bardak şalgam.1 paket çubuk kraker(166 kalori)
akşam;3-4 kaşık nohut yemeği,bir lavaşın yarısı,1 tane dolma,3 tane sarma,zeytin yağlı domates salatası,ypğurt
ara;2 tane mısır,1 bardak form çayı

ben çalışsam bi işte heralde sürekli yerim çünkü enerjimin olması lazımdı insanlara laf anlatmak gerçekten çok zor neyse bitti artık bidaha gitmicem yoksa 100 kilo olcam arada daha bişey yemişimdir ama unuttum ya arkadaşım benden fazla yiyo 48 kilo nasıl bi metobolizma bu ya onlar paket paket yedi bisküvileri ben 1 er tane bide bişey dicem sizin oralarda battalbey çiğ köfteci varmı bitek izmirdemi bu çiğköfteside süperdi yaa

o su sorunu bende yok allahtan günde 4-5 litre içicem bu 2 gün daha bile fazla olmuştur abla o su sorununu şöyle hallet bölye yarım litrelik pet şişeyi bi eline almaya bitir zorla günde 5 kere içsen tamamdır ben yemek yerken 2 litre içiyom annem diyo yemek nereye gidiyo su nereye nasıl miğden varr

ay ne güzel ya bol bol su içiyosun bende 3-5 ayda bir susuzluktan serum yiyorum canım.görsen her odada pet şişe var 2 tanesi anca bitiyo yeni yeni alışıyorum su içmeye

aysen ve duygu hoşgeldiniz aramıza

burdaki arkadaşlarımızın çoğu az az ve sıksık yiyerek spor yapıp bol su içerek kilo verenlerden-bende
kısa zamanda mucize beklentisi olan pek arkadaşımız yok tecrübelerden deneyim kazandık ancak böyle kilo gidiyor ve kontrol edersen gelmiyor öbür türlü hemencecik hatta fazlasıyla kilolar geri gelebiliyor

ben 7 ayda 10 kilo verdim memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…