şok diyet gerek canım isveç diyeti yapabilirsin tam sana göre 2 haftalık 7-8 kiloya yakın verdiriyo günlük 500kalorilik bi diyet eğer sporla yaparsan daha fazla veirrsin
slm arkadaşlar aranıza bugunden itibaren bende katılmak istiyorum 172boyumkilom 84 we nişanlım 10 15 gün sonra askerden izne geliyo 5aydır görüşmüyoruz yardımızaihtiyacım war 15gün içinde 75e inmeliyim sıkı diyet yaptığımdan werebilen yapıya sahibim lütfen arkadaşlar bilgilerinze ihtiyacım war yarın soğAN kürüne başlıcamm ŞİMDİDEN CEWAPLARINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER...senağlama
zuzu bende tam tersi incecik ve güzel güzel giyinmiş insanları görmek müthiş bi etki yapıo bende acaip gaza geliorumselam arkadaslar nasil gidiyor diyetler,ben disarda citi piti kizlarin yazliklari rengarenk giydikleirni gördünkce iyice üzülüyorum kilo vermemide engelliyor,beyaz giyemiyorum kilomu belli edecek diye,bol etekler uzunlardan giyemiyorum dahada kilo göstercek diye ,yazin onlar cok hos oluyor üzerine ince dar bir badi ile ama kilolularda daha cok sisko gösteriyor,elbie boydan desen cikintilar ortaya cikiyor offff offff
günaydın kızlar tükkanı bugün ben açıyorum .))
burçin aşşağıdasın sanada günaydın canım
iidir canım yaaa kahvaltımızı yaptık oğluşumla oturuyoruz sen nasılsın
günaydın nalcy ve asutaha
asutaha Lopez olayına güldüm nerden buluyorsunuz böyle şeyleri
NALCY menümü cumartesi-pazar tatil olduğu için yazmadım .)) düzen yoktu ama dikkat ettim
bugünden itibaren yine yazıcam ve yorumlarını beklerim canım
herkese günaydın kızlar
bende sabah kalktım suyumu içiyorum 1 litreyi tamamladım bayanssulusmile
evde kepek ekmeğimde bitmiş ne yesem diyorum ama canım bişide istemiyo
bugünde misafirim var öteberi yaptım ama sadece yoğurtlu havuç salatasından yiycem hihoyyyt
herkese günaydın kızlar
bende sabah kalktım suyumu içiyorum 1 litreyi tamamladım bayanssulusmile
evde kepek ekmeğimde bitmiş ne yesem diyorum ama canım bişide istemiyo
bugünde misafirim var öteberi yaptım ama sadece yoğurtlu havuç salatasından yiycem hihoyyyt
güzel bi başlangıç yapmışsın canım devamıda böle gelir inş. kaydirigubbakcemile5
hoşgeldinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?