80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

şok diyet gerek canım isveç diyeti yapabilirsin tam sana göre 2 haftalık 7-8 kiloya yakın verdiriyo günlük 500kalorilik bi diyet eğer sporla yaparsan daha fazla veirrsin
ben geçen sene yapmıştım bu aralar tekrar yapmayı düşünüorum metabolizmayı şaşırtmak için
zuzu bende tam tersi incecik ve güzel güzel giyinmiş insanları görmek müthiş bi etki yapıo bende acaip gaza geliorum
ama malesef benim çevremdede OBEZ ÇOK LOPEZ YOK kafamçokkarıştı
günaydın kızlar tükkanı bugün ben açıyorum .))

günaydın canım

günaydın nalcy ve asutaha

asutaha Lopez olayına güldüm nerden buluyorsunuz böyle şeyleri

NALCY menümü cumartesi-pazar tatil olduğu için yazmadım .)) düzen yoktu ama dikkat ettim
bugünden itibaren yine yazıcam ve yorumlarını beklerim canım

vereliniortakvereliniortak

günaydın kabus gibi bir pazar geçirdim dün arklarla kahvaltıya gittik ama çocukla rburnumdan getirdi
ikiside illa eve gidleim grip olmuş ikiside ama ne aglamak bebekken hep öle kötü günler yaşardım birdne o günlere gittim nyse apar topar eve geldim ama sürekli mızmızlardı yanii

dün ilk defa yarım tabak 7-8 yemek kaşıgı bulgur pilavı yeidm 6 ay sonra ama yanında başka bişiy yemeidm 2 bardakta ayran içtimm

herkese günaydın kızlar

bende sabah kalktım suyumu içiyorum 1 litreyi tamamladım bayanssulusmile
evde kepek ekmeğimde bitmiş ne yesem diyorum ama canım bişide istemiyo
bugünde misafirim var öteberi yaptım ama sadece yoğurtlu havuç salatasından yiycem hihoyyyt

güzel bi başlangıç yapmışsın canım devamıda böle gelir inş. kaydirigubbakcemile5

hoşgeldinnn

güzel bi başlangıç yapmışsın canım devamıda böle gelir inş. kaydirigubbakcemile5

sağol canım inşlhh böyle gelir
gelmesi lazım gidecek bu kilolar etkelerim olmaz oldu yaaa bütün eski kıyafetlerim ölece duruyo dolapta yenisinide almıyorum inadına kaydirigubbakcemile3iki tane olan etek var üniforma gibi onları giyip duruyorum bi yere giderken sempatiksalakcinni

ama bu sefer inadım inatt :lepi:

herkese günaydınnn bugün diyetime tam gaz devam ediyorum ya neydi o 2 gün boyunca patlayasıya yedim ama miğdem küçülmüş benim normalde ben onlarlada doymazdım ama neyse benim metobolizma sarsıldı hatta neye uğradığını şaşırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…