80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

inşallah verirsin canım gene 9 vermesende bi 5 kilo verirsin enazından daha zayıf olursun ödemini atarsın sporla sıkı bi diyetle verirsin bu arada sana duygu dedim yaşın kaç benden kesin fazladır :)

21canım yaşımm:)
sabah light süt içtim
yarım saat extra jel sürüp bel titretme aletiyle çaliştım

öğlen 2 salatalık we 4tane etiform yicem

akşamda bir kase kiraz 1 salatalık

aralardada yeşil çay
yerimseniben
yatarkende 1 bardak light süt

bu çok katı bi diyet ama illaki yapcam diyosan en azından nişanlın gelene kadar yap sonra normal bi diyet uygularsınn tanıştığıma memnun oldum bu arada opuyorumnanaktan

bu çok katı bi diyet ama illaki yapcam diyosan en azından nişanlın gelene kadar yap sonra normal bi diyet uygularsınn tanıştığıma memnun oldum bu arada opuyorumnanaktan

bende memnun oldum canım,katı bi diyet ama bakalım 15 20 sonra gelcek nişanlım ogelene kadar bu katılıkta dewam sonra o gidince normal bi diyete başlıcam ama 20günde bu diyetle dewam etsem acaba ne kadar werirriiriim???

bu arada masum yarısı gitmiş senin ne güzel
ne kadar zamanda verdin kiloları
bende 63 e inmek istiyorum boshayallersmile

5 ayda verdim cnm ama benim kide uzun bir süre
metabolizmam çok yavaş benim
sürekli bir kabızlık sorunum var ,birde adet düzensiligi bunlara ragmen verebildim şükrediyorum

sende enn kısa zmanda verirsin inşş azmetmek yeterli

duygu
merhaba ben banu çok katı bir diyet bence bu yaptıgın diyet ama şu ve bu diyetle verdigin kilolalrı yemeye başlayınca tekrardan alırsınn

nhr
merhaba cnm

asu
günaydın nbr cnmm isveç diyetide bukadar katımı

iyilik banucum sen nasılsın kuzuların iyimi şimdi
evet katı bi diyet günlük ortalama 500 kaloriyi geçmiyo

SLM BAYANLAR BıR HAFTA SONRA GıREBıLDıM TEKRAR 1haftadr eşim izindeydi bebek hastaydı vakit bulamasdm hiç 1hftdr rejmdede kaçamaklar oldu bu haftayı çok sıkı tutcam tartıda fazlam yok kaçamak çok tam yol ileri

asucum çocuklar çok ii degil ii işt
burunları akıyor mızmızlar yemiyorlar filan

dr götürmedim çünkü hemen antibiyotik veriyorlar

biraz önce okadar çok kiraz yeidnmki

sayısını bile bilmiyorum
30 filandır sanırım

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
süper bi haber aldımmmmmmmmmmmm

MELOCUM ANNE OLUCAKKK
HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…