80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

güzeller, bugün tv de izledim ama farkli bi tarif vermisti dr. su an hatirlyamadim ama simdilik bunu buldum

Doğum sonrası kilolarından kurtulmak isteyen seksi yıldız Angelina Jolie, 'sarmısak çaylı' diyet uygulamaya başladı. Doğum yaptığı Güney Afrika ülkesi Namibya'da sağlık gurularının tavsiye ettiği sarmısak çayını yanından ayırmayan Jolie'nin yakınları, güzel oyuncunun doğum sırasında aldığı 11 kilodan hızla kurtulduğunu söylüyor. Jolie'nin uyguladığı diyet programının merkezinde bulunan sarmısak çayı Meksika ve ıspanya'da soğuk algınlığı tedavisinde kullanılıyor. Ancak çayın, bağırsakları çalıştırarak zayıflamada etkili olduğu da söyleniyor.

ıŞTE MUCıZEVı TARıF...

Bir çok yönden sağlığa yararlı olan sarmısak çayın malzemeleri ve hazırlanış tarifi: Bir tencerenin içine 3 bardak su ve 3 diş sarmısağı atın ve kaynatın. Su kaynadıktan sonra yarım bardak bal ve yarım bardak limon suyu ilave edin, soğumaya bırakın. Günde 3 kez ılık olarak yarım bardak için. Bir sonraki gün kullanmak içinse, kaynattığınız kabı buzdolabında saklayabilirsiniz.

Sabah

serracım bak bende geldim yoklamada unutma beni de...ve herkes bedenini yazıyor gördüğüm kadarıyla...
benimde alt48-50(modele göre dğişiyor)
üst 44... bunu söylemek çok acı ama gelinliğim 36 bedendi(8 yıl önce)
şu an o kadar kalmak değil tabiki amacım... ilk hedef 80 , sonra 70.. 70 de kalırım ama ... daha altını düşünmüyorum... 72 olduğum zamanlarda iyi görünüyodum çünkü...

günaydin pamuksekerim
nasilsin

slm tatlım.. iyiyim sen nasılsın?
eşimle kızı parka gönderdim. temizlik yapıyorum... bi de kafayı yicem kilo çizelgemi ayarlıyamıyorum... şeklini değiştireyim dedim kaç siteden denediysem olmuyo.. aynen yapıyorum bide... battı bana da sanki iyi değilmiydi ne kaydirigubbakcemile3

Diät Abnehmen - Naschkatzen bitanem burdan dene isterseeeen
kolay gelsin sana bende simdi sinema odamizi toplardim filmi orda cekeriz:)

lavitam elbisenin bedeni konusunda doğru karar vermişsin... bu azimle sen rahat rahat girersin onun içine de bol bile gelir zamanla...
bu sarımsaklı tarifte yarım bardak bal diyo yanlış okumadıysam.. çok değil mi o tatlım yaa... balsız içsek olmazmöı ben pek sevmem de..

guzum ben onun tarfini iyice arastircam
ender sarac baska bisi dedi bugüün bal yokdu ondan

Angelina Jolie’nin Diyeti. Sarmısak Çayı:Ender Saraç Yeni

Angelina Jolie’ nin doğumunun hemen ardından Sarmısak çayı diyeti ile 11 kilo vermesi herkesi şaşırttı.
Bu diyetin ünlü diyetisyen
Ender Saraç Sarmısak çayı olduğunu açıkladı.
Bu çay sağlıklı zayıflama için yapılan doğal bir çaydır.
Kullanılan malzemeler:
1. Taze zencefil.
2. 2 diş sarmısak.
3. 2 çay kaşığı limon suyu.
4. 2 çay kaşığı bal
Küçük bir taze zencefili soyulur, 2 fincan kadar suyla birlikte kaynatılır.Yakaşık 6 dakika kaynatıldıktan sonra da içine 2 diş ezilmiş sarmısak, 2 çay kaşığı bal ve 2 çay kaşığı limon suyu eklenir ve iyice karıştırılır.
Çayın soğumasını bekledikten sonra süzülüp ve soğuk olarak içilir.
Barsakların iyi çalışmasını sağlayan çay, vücuttaki yağları yakmada da etkili.

canmmm.. lavitacım... çok teşekkürler canımm... oldu bakk... kaydirigubbakcemile5 yerimseniben Şeniz

kimse kalmamış yine... lavitam tarifini yazdım(sarımsak çayını).. bi de onu deneyelim bakalım :)))
şimdi ben kaçar.. temizliği bitirmem lazım benimkiler gelmeden.. bu arada li,stemi yazayım ben belli nasıl olsa... belki akşam geç girebilirim..
sabah ----- 1 kaşık reçel(6 da tatlı isteğyle uyandığım için)
ara --------- (reçelimi yedim,yine yattım,bugün nasıl olduysa 11 de kalktım)
öğle--------- 1 dilim kepek ekmek,domates-salatalık,1 çatal omlet,1 çatal patates kızartması,şekersiz 2 çay
ara--------- 1 elma
akşam---- karnıyarık yapıyorum.. 1-2 çatal alırım ondan,1 dilim ekmek, 1 kepçe haşlanmış makarna,yoğurt,salata
ara-------- ya şekersiz çay yada 1 elma yerim heralde
herkese iyi günler...

herkese slm kızlar ben fazla giremiyom taşınacagımı söylemişdim işlerle ugraşıyom sormayın koşdur koşdur öldüm birde bu hafta kilo veremedimya ona moralim çok bozuldu
ya niye veremedim bu hafta ya offfffff okadarda açkaldım bu hafta durdumu ne Çok üzgünüm çoook

lavitacımm ne filmi kızz ay sen ünlü olursan daha bizi tanımazsın he:roflol:

caaanim ya arkadas sinema tv okuyr:) onun ödevi icin
cektik sonunda yok 2-3 dk lik birsey ama basrolde ben ve eddie var:)
oyuncagina asik ve onla kavga eden sizofren birini oynadim:)

arkadas gelince hemn cikmak zorunda kaldim

bebegm canim bende denicem ama memlekte gidip gelim öle baslarim:)

serram canm sen nasilsin napiorsun

Bahar yorgunluğu ve depresyonunu yenmek için Doç. ıncesu şu önerilerde bulunuyor.

¦ Hareket edin, bol bol güneşlenin, yürüyüş yapın.
¦Geleceğin getireceklerini bilmemenin kaygısını yaşamak yerine sürprizlerin güzel olduğunu düşünün.
¦Baharda, beklentilerin gerçekleşmeme ihtimaline hazır olun.
¦Erken kalkmak da bahar yorgunluğunu atmak açısından çok önemli.
¦Kendinizi kötü haberlere, uyuşukluğa teslim etmeyin.
¦Güne her gün aynı saatte başlayın. Uyandığınızda kaygılarınızı yenmeye ve günün güzel şeyler getireceğine inanmaya çalışın.
¦B ve C vitaminleri alın.
¦Günde en az 3-4 litre su için.
¦Hoşlandığınız insanlarla görüşün ve hoşlandığınız etkinliklerde bulunun.

Beslenme Diyet Dergisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…