yagmurgözlüüüm tebrikler hihoyyyt
dün bugün ne yedim anlatmiyom felaket cünki, kovarsiniz beni :)
kasik kasik helva yiyorum aaaaaaaaaaaaaaaahhh
izlemcim elbiseni pek merak ettim simdi ben aaa 38 diyooo
izlem ablam ellerine saglikk....
bütün tablolari kayit ediyorum tabiki kendim takip etmem icin...
yağmurgözlü harikasın canım
darkolive ellerine sağlık canım
ben haftaya şu "0" ı görmemeliyim utansam iyi olcak :kedi:
ya ben gene yazcam bakın nasıl bi menü
10 dan 5 e kadar 4-5 tane bisküviler(ikram,tadında,burçak),1 bardak fanta
5 te;1 tane çiğ köfte çift dürüm,1 bardak şalgam.1 paket çubuk kraker(166 kalori)
akşam;3-4 kaşık nohut yemeği,bir lavaşın yarısı,1 tane dolma,3 tane sarma,zeytin yağlı domates salatası,ypğurt
ara;2 tane mısır,1 bardak form çayı
ben çalışsam bi işte heralde sürekli yerim çünkü enerjimin olması lazımdı insanlara laf anlatmak gerçekten çok zor neyse bitti artık bidaha gitmicem yoksa 100 kilo olcam arada daha bişey yemişimdir ama unuttumya arkadaşım benden fazla yiyo 48 kilo nasıl bi metobolizma bu ya onlar paket paket yedi bisküvileri ben 1 er tane bide bişey dicem sizin oralarda battalbey çiğ köfteci varmı bitek izmirdemi bu çiğköfteside süperdi yaa
tam diycektimki izloş nerelerde burdaymışş
asucum çocuklar çok ii degil ii işt
burunları akıyor mızmızlar yemiyorlar filan
dr götürmedim çünkü hemen antibiyotik veriyorlar
biraz önce okadar çok kiraz yeidnmki
sayısını bile bilmiyorum
30 filandır sanırım
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
süper bi haber aldımmmmmmmmmmmm
MELOCUM ANNE OLUCAKKK
HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
izlemcim afiyet olsun bende perşembe günü çeşmedeyim inşallah.kumrunun tadına baksam bişiycik olmaz değilmi biaha nerden bulacagım çeşme kumrusunu cokacimcoook
semacım bunu senin için çektim şekerim, oğlunun yanına giderken bu levhayı görüp daha bir heyecanlanıcaksın opuyorumnanaktan
bu da çeşme kumrusu kızlar, aslında yengen :))denir çeşmede ama dışardan hep çeşme kumrusu olarak bilinir ve mükemmeldir evet doğru tahmin dün dalıştan sonra bundan yedim hala gözümde tütüyor :jeyyarsemacım gidince mutlaka çeşmeye devam edip bunu tadına bakmalısın kumrucu şevkide yemeni tavsiye ederim :))
günaydın terörü naletle kınıyorum nasıl kıydınız elleriniz kırılsın bir sürü eve ate
ş düştü rabbim kimseye yaşatmasın öyle bir acı adiler
turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi
evet baharcım..haftaya cuma günü saat 9 da izmirde olacağım Allah nasip ederse..
perşembe günü öğleden sonra izin alabilirsem erken çıkarım..hazırlık yapmak için...paşamın sevdiği şeyleri yaparım..:)) siparişi her geçen gün artıyor..
sirkeli simit...çatal...ıspanaklı börek...açma...:))) daha cumaya kadar devamı gelir...
hoşgeldin aramıza aysenselam kızlar bende artık zayıflama kararı aldım
benide aranıza alırmısınız evlenmeden önce 58 60 arası gidip gelen ben bir sene içinde 78 kiloya çıktım
meğer hipotroid yüzündenmiş
dün bi tartıldım 83 olmuşum moralim sıfır tabi
artık bu işe bi dur demem gerektiğine kara verdim bugün rejime başladım
sizlerden tavisyeler bekliyorum ne yapmalıyım ayrıca bugün su içmeye ve evde kendim netten bakak spor ve aerobiğe başladım
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
süper bi haber aldımmmmmmmmmmmm
MELOCUM ANNE OLUCAKKK
HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
kızlar dün grupla scuba yaptık yani tüplü dalışş süperdi yaa resim eklerim az sonra 20metreye daldık 3. dalışım benim ama bu sefer ayrı bir zevk aldım su altı dünyasından hihoyyyt
butter fly istanbulun neresi canım bahçeye ne ekiyorsun
benimde bir bahçem olsaydı çok severim bahçe işlerini toprağı...
banucum...
denizcim...
kuzucuklara çok geçmiş olsun...
tülaycım hoşgeldinn...bende diyorum bu kız nerde....))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?