80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yagmurgözlüüüm tebrikler hihoyyyt

dün bugün ne yedim anlatmiyom felaket cünki, kovarsiniz beni :)

kasik kasik helva yiyorum aaaaaaaaaaaaaaaahhh

izlemcim elbiseni pek merak ettim simdi ben aaa 38 diyooo

hahahha az daha merak et bakim çekip koycam buraya aklımda kız sositososito
izlem ablam ellerine saglikk....
bütün tablolari kayit ediyorum tabiki kendim takip etmem icin...

ricaa ederim canım opuyorumnanaktan
yağmurgözlü harikasın canım

darkolive ellerine sağlık canım

ben haftaya şu "0" ı görmemeliyim utansam iyi olcak :kedi:

sen iyi gidiyorsun canım ya, üzülme arada duraksamaların olması çok normal moral bozmak kötü olur bu aşamada :teselli:

biz battalbeyi çok sevmiyoruz canım, HLM diye bir çiğköfteci var hatayda 3-4 şubasi var bucada varmı bilmiyorumm 1 kere yesen battalbeyiin kapısının önünden gelmessin delikafadulden
tam diycektimki izloş nerelerde burdaymışş

kaydirigubbakcemile3
asucum çocuklar çok ii degil ii işt
burunları akıyor mızmızlar yemiyorlar filan

dr götürmedim çünkü hemen antibiyotik veriyorlar

geçmiş olsun banucum zor işler bunlar mirmirmirmir
biraz önce okadar çok kiraz yeidnmki

sayısını bile bilmiyorum
30 filandır sanırım

geçende bende hiç saymadım aldım 2 avuç doya doya yedim sempatiksalakcinni
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
süper bi haber aldımmmmmmmmmmmm

MELOCUM ANNE OLUCAKKK
HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

aaaayyyyyyyyy inanmıyorum yaaaa canım benimm melocum çok sevindim sarıgölde dimi şu anda döndümü yoksa :CüvCüv:

kızlar dün grupla scuba yaptık yani tüplü dalışş süperdi yaa resim eklerim az sonra 20metreye daldık 3. dalışım benim ama bu sefer ayrı bir zevk aldım su altı dünyasından hihoyyyt

herkese merhaba ancak gelebildim.haftasonum acayip yogun geçti.kızım rahatsız.bende pek iyi sayılmam .geçmişi okuyayım

semacım bunu senin için çektim şekerim, oğlunun yanına giderken bu levhayı görüp daha bir heyecanlanıcaksın opuyorumnanaktan

bu da çeşme kumrusu kızlar, aslında yengen :))denir çeşmede ama dışardan hep çeşme kumrusu olarak bilinir ve mükemmeldir evet doğru tahmin dün dalıştan sonra bundan yedim hala gözümde tütüyor :jeyyarsemacım gidince mutlaka çeşmeye devam edip bunu tadına bakmalısın kumrucu şevkide yemeni tavsiye ederim :))

cogunuzun cocuklari rahatsizmiss gecmis olsunnn salginmi var ne

izlos abla yaaa yapma gözünü sevim yemek istiyorummm kaydirigubbakcemile3

cok özür dilerim ama ben tartildim bugün ve 87,9 u gördüm nihayettt... 90 görmicem artikkkkkk
öyle zayifladimkiii, karin kalmadiii, bacaklar eriyorr cok mutluyummm

izlemcim afiyet olsun bende perşembe günü çeşmedeyim inşallah.kumrunun tadına baksam bişiycik olmaz değilmi biaha nerden bulacagım çeşme kumrusunu cokacimcoook

ohhh 2 gün yok olduk hemen kaçaklar başlamış.. bende diyorumki aman dikkat edeyim k.h bozulmasın yoksa topicte rezil olurum kaydirigubbakcemile3

netim arızalandı kızlar ondan giremedim hiç nete.bahçelerim kurumuşlar susuz .ilk işim onları sulayıp ekmek oldu kaydirigubbakcemile3

şimdi bi geçmişe giidip bakıyım ne kaynatmışsınız ..

izlemcim afiyet olsun bende perşembe günü çeşmedeyim inşallah.kumrunun tadına baksam bişiycik olmaz değilmi biaha nerden bulacagım çeşme kumrusunu cokacimcoook

aaa inanmıyorum canım, hafta sonu olsaydı mutlaka buluşurduk, ama izmir yakın beklerim müsait olursa, tabii canım çeşmeye gelinirde kumru yenmez mi hiç, ılıcalıda kumrucu şevki çok ünlü zaten... tadını çıkara çıkara yavaş yavaş ye şekerim sonra keşke bitmeseydi diyeceksin sempatiksalakcinni

melocumun hamiş olmasına çok mutlu oldum sağlıkla bebeğine kucağına alır inşallah
darısı bebiş isteyenlerin başına.

butter fly istanbulun neresi canım bahçeye ne ekiyorsun
benimde bir bahçem olsaydı çok severim bahçe işlerini toprağı...

izlemcim sağol canım yaa...ayy şimdiden gözlerim doldu.....:gitme::gitme::gitme: az kaldı..3 gün sonra ordayımmmm...

yağmurgözlü darkolive ne yapmış gördünmü tabelayı çekmiş
alemsin darkolive
ayrıcada hafta sonun ne güzel geçmiş bense tvde deniz belgesellerini seyrederek zevk alıyorum eşimle böyle bir hastalığımız var belgesellere dayanamıyoruz :) seninki daha iyi olsa gerek serin serin ohh

TEBRıKLER YAĞMURGÖZLÜ BAŞARILARININ DEVAMINI DıLERıM

tebrikler topramm .Ellerine sağlık izlemcim..

turkbayragi turkbayragi

RaBBim ıslah etsin hepsini ..gözlerini kan bürümüş bunların .insan kendi vatanına kendi insanına bunu yaparmı yaa

Ohh ohhh ..senin giderkenki halini düşünemiyorum topramm .yürür lokanta gibikaydirigubbakcemile3

hoşgeldin aramıza aysen

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
süper bi haber aldımmmmmmmmmmmm

MELOCUM ANNE OLUCAKKK
HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

ınanmıyorum yaa canım benimmm ..Çok şükür inş hayırlısıyla alır kucağına ..

kızlar dün grupla scuba yaptık yani tüplü dalışş süperdi yaa resim eklerim az sonra 20metreye daldık 3. dalışım benim ama bu sefer ayrı bir zevk aldım su altı dünyasından hihoyyyt

ızlem yaaa bende çok istiyorum dalmayı yaa tatilde eşim kendi korktuğu için izin vermedi .. o kadar dibe girip nasıl çıkıcakmışım sonra .sabit fikir işte allem ettim kallem ettim kandıramadım ama ..eminim çok zevklidir yaa ama bu sene dalmazsam bende tülay değilim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

butter fly istanbulun neresi canım bahçeye ne ekiyorsun
benimde bir bahçem olsaydı çok severim bahçe işlerini toprağı...

kaydirigubbakcemile3

kız bahar çok güldüm yaa ama senin değil benim hatam tabii ..Şu bahçivan oyunları varya internette onlardan bahsetmiştim canım yaa :kedi: opuyorumnanaktan

banucum...
denizcim...
kuzucuklara çok geçmiş olsun...

tülaycım hoşgeldinn...bende diyorum bu kız nerde....))

sağol topramm hoşbuldum .. opuyorumnanaktan

ewet tülayım çok zevkliydi, nasıl çıkacaksın mı diyorr hahaha çok güldüm buna yaa nasıl indiysem öyle çıkıcam deseydin, gel biz daldırırız seni sempatiksalakcinni zevkle olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…