melocumun hamiş olmasına çok mutlu oldum sağlıkla bebeğine kucağına alır inşallah
darısı bebiş isteyenlerin başına.
tülaycım nasılsın
kız bahar çok güldüm yaa ama senin değil benim hatam tabii ..Şu bahçivan oyunları varya internette onlardan bahsetmiştim canım yaa :kedi: opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan
İŞte kendi korkuyor ya banada bahane üretiyo aklı sıra ..inş nasip olur bigün banada dalmak ohaoldumsmileewet tülayım çok zevkliydi, nasıl çıkacaksın mı diyorr hahaha çok güldüm buna yaa nasıl indiysem öyle çıkıcam deseydin, gel biz daldırırız seni sempatiksalakcinni zevkle olumunekankayizsmile
sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ay alahimmm
bugünde menüm süper geciyor gibiii
sabah:
1 yumurta
peynir 1p
4-5 hindi salami 1p diyelim
domates salatalik 10p
1 c.b. cay sekersiz
=11p
ara:
3 sosis 3p
aksam:
haslama tavuk 0p
salata 8p
20-25 puanla kapaticam ins
yağmurgözlü darkolive ne yapmış gördünmü tabelayı çekmiş
alemsin darkolive
ayrıcada hafta sonun ne güzel geçmiş bense tvde deniz belgesellerini seyrederek zevk alıyorum eşimle böyle bir hastalığımız var belgesellere dayanamıyoruz :) seninki daha iyi olsa gerek serin serin ohh
İŞte kendi korkuyor ya banada bahane üretiyo aklı sıra ..inş nasip olur bigün banada dalmak ohaoldumsmile
sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
aylincim listen güzel tebrikler ama sosisleri yanlış puanlamışsın.. 100 gram sosis 1 p zaten 3 tanesine 3 yazmışsın ..
afferin kız çok iyi gidiyorsun, bende bugün itibari ile 71.800ü gördüm çok mutlu oldum dalış yaradı bana eee 3 saat sudan çıkmassam :jeyyar:bugünde menüm süper geciyor gibiii
sabah:
1 yumurta
peynir 1p
4-5 hindi salami 1p diyelim
domates salatalik 10p
1 c.b. cay sekersiz
=11p
ara:
3 sosis 3p
aksam:
haslama tavuk 0p
salata 8p
20-25 puanla kapaticam ins
gördüm baharnazcım gördüm..alem kıs valla nerden aklına gelir böyle şeyler...:roflol::roflol::roflol:
afferin kız çok iyi gidiyorsun, bende bugün itibari ile 71.800ü gördüm çok mutlu oldum dalış yaradı bana eee 3 saat sudan çıkmassam :jeyyar:
hehhehe, gelir benim aklıma, bişiy yaparken 40 şey düşünürüm ikizler burcu naniknanik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?