80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugünde menüm süper geciyor gibiii

sabah:

1 yumurta
peynir 1p
4-5 hindi salami 1p diyelim
domates salatalik 10p
1 c.b. cay sekersiz

=11p

ara:

3 sosis 3p

aksam:

haslama tavuk 0p
salata 8p

20-25 puanla kapaticam ins

ewet tülayım çok zevkliydi, nasıl çıkacaksın mı diyorr hahaha çok güldüm buna yaa nasıl indiysem öyle çıkıcam deseydin, gel biz daldırırız seni sempatiksalakcinni zevkle olumunekankayizsmile
İŞte kendi korkuyor ya banada bahane üretiyo aklı sıra ..inş nasip olur bigün banada dalmak ohaoldumsmile
kaydirigubbakcemile3 ay alahimmm
sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

aylincim listen güzel tebrikler ama sosisleri yanlış puanlamışsın.. 100 gram sosis 1 p zaten 3 tanesine 3 yazmışsın ..

kızlar bu arada gilesemik index e takıldım .bence bizim diyette dikkat edilmesi gereken bi şey sizde bi bakının ..

selam kizlar,aylin cok iyi gidiyorsun hedefine cok bisey kalmamis,insallah duraklamaya gecmezsin insanin sinirleri alt üst oluyor ,

bugün sabah nutellali kepek ekmegi yedim
ara actimel ictim birtane
ögle arnavut cigeri kizartmisdim 8-9 tane ondan yedim ekmeksiz
aksama k-fleks yemeyi düsünoyrum

kizlar nedense spor hic yapamiyorum ,kizimi dogum ettimde hergün yapardim ideal kiloma 4-5 ayda ulasmisdim ama bunda hala ulasamadim ,ev isleri beni cok yoruyor sanki,kalk krese hazirla digerini doyur krese götür ,gel evin isi cocugu al gel geri evin isi yemekdi suydu buydu derken onlar öglen uykusna yatsin yapicam diyorum birde bakiyorumki ayaklarim zor tutuyor ,esim sagolsun yardimci oluyor ama yinede ben herseyi elden gecirmek istiyorum.aslinda bitkin hissetmesdim kendimi ama vitamini az aliyorum herhalde c vitamini bol alayim dinc hissetmem icin iyimis diye duymusdum

gördüm baharnazcım gördüm..alem kıs valla nerden aklına gelir böyle şeyler...:roflol::roflol::roflol:

tsk ederim ablam
selin ablaya sordum ama, bir uzun sosis 1p dedi... benmi yanlis anladim acaba???

zuzumm tsk ederim, simdilik duraklamadim iyi gidioo, anladimki karbonhidrat duraklioo

1 findik büyüklügümnde cikolata attim agzima, özlemisim
birsey olmaz, sekerim yerine geldi az da olsa

dalış yaptığımız yer kızlar tülayı iyice heveslendireyim :)))

şu yandaki çift biziz, kocişimin saçları yok nasılda taaa uzaklardan belli oluyoruz yahuu :)))
bu da ben sositososito

afferin kız çok iyi gidiyorsun, bende bugün itibari ile 71.800ü gördüm çok mutlu oldum dalış yaradı bana eee 3 saat sudan çıkmassam :jeyyar:

gördüm baharnazcım gördüm..alem kıs valla nerden aklına gelir böyle şeyler...:roflol::roflol::roflol:

hehhehe, gelir benim aklıma, bişiy yaparken 40 şey düşünürüm ikizler burcu naniknanik

tsk ederim ablamm
valla bend ebugün 87,9u gördüm
sen gecen hafta verememistin, bu hafta baya iyi veriyorsun belli hihoyyyt sevindim kaydirigubbakcemile5

masmaviiii negüzel yaaaaaaa...... cesmemi orasi??????
ya ben balayini cesme secicem galibaa süper görünüyor icim gitti yaaaa
denize hasret kaldik :gitme:

tadini cikarinnn,

öncelikle herkese selam

yeni gelen arkadaslar hepiniz hosgeldiniz aramiza

melocum adina cok sevindim o kac haftalik yada kac aylik ki acaba belki ayniyizdir?

cocuklari hasta olanlara gecmis olsun diyorum, allah acil sifalar versin.

izlem giciksiiiin sen yaaaaa

bugun dr gittim bebisi görmeye ama göytertmedi kendini, dr haftaya gel dedi. insallah o zaman görürüm.

ya icimde hep kötü bir his var birsey olacak bebegime diye korkuyorum. ya cok bekledim ondan bilmiyorum ama icimde tuhaf duygular var, cok sevindik ondanmi ne..

kizlar ben artik abartmamak kaydiyla normal yiyiyorum aranizda kalabilirmiyim ginede. sizlere cok alistim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…