öncelikle herkese selam
yeni gelen arkadaslar hepiniz hosgeldiniz aramiza
melocum adina cok sevindim o kac haftalik yada kac aylik ki acaba belki ayniyizdir?
cocuklari hasta olanlara gecmis olsun diyorum, allah acil sifalar versin.
izlem giciksiiiin sen yaaaaa
bugun dr gittim bebisi görmeye ama göytertmedi kendini, dr haftaya gel dedi. insallah o zaman görürüm.
ya icimde hep kötü bir his var birsey olacak bebegime diye korkuyorum. ya cok bekledim ondan bilmiyorum ama icimde tuhaf duygular var, cok sevindik ondanmi ne..
kizlar ben artik abartmamak kaydiyla normal yiyiyorum aranizda kalabilirmiyim ginede. sizlere cok alistim.
tsk ederim ablamm
valla bend ebugün 87,9u gördüm
sen gecen hafta verememistin, bu hafta baya iyi veriyorsun belli hihoyyyt sevindim kaydirigubbakcemile5
masmaviiii negüzel yaaaaaaa...... cesmemi orasi??????
ya ben balayini cesme secicem galibaa süper görünüyor icim gitti yaaaa
denize hasret kaldik :gitme:
tadini cikarinnn,
öncelikle herkese selam
melocum adina cok sevindim o kac haftalik yada kac aylik ki acaba belki ayniyizdir?
bugun dr gittim bebisi görmeye ama göytertmedi kendini, dr haftaya gel dedi. insallah o zaman görürüm.
ya icimde hep kötü bir his var birsey olacak bebegime diye korkuyorum. ya cok bekledim ondan bilmiyorum ama icimde tuhaf duygular var, cok sevindik ondanmi ne..
kizlar ben artik abartmamak kaydiyla normal yiyiyorum aranizda kalabilirmiyim ginede. sizlere cok alistim.
İzlemmmmmmmm çok gıcıksın yaaa o nasıl güzel deniz öyle yAAA
zaten yanıyodum sıcaktan şimdi 2 katı ter döktüm harikaymış ya
süperdi canım güneş ara ara gitti ama, dalıştan sonra 3 saat yüzdüm suda, ellerim ayaklarım büzüştü
denizi çok seviyorum yaa, iyiki izmirde yaşıyorum, iyiki silifke geliniyim orda deniz daha yakın 10 dakika müthiş sahilleri var hihoyyyt
izlem abla hadi ya burda yok o çiğköfteci ben battalbeyi çok seviyom hem etsiz yaa bide ahmet aybak mıdır ne o var ondan hiç yemedim o kumrular ne öyle abla izmir damarım kabardı bayılırım ben izmirin herşeyine ya ama o kumrunun içine sosis koyup yapıyolar bence öyle hiç bi anlamı kalmıyo bende çok mutluyum izmirli olduğum için kendimle grur duyuyom sen doğuma büyüme izmirlimisin bide bende dalcam bigün şu çeşmede bizde bu yıl marmarise gitcez bakalım izmirin herşeyi güzel yaaa
ben izmirliyi canım anam babam dedem hepsi izmirlii bayındır ilçesinde oturuyor ailem, yörük efelerindeniz... çeşmede altınyunus otelinin arkasında dalış okulu var gideceğin zaman heber ver ayarlarım ben sana zemuszemus bide bu çeşme kumrusu canım yengen denilen yiyecekten, bunun birde beyaz peynir domates ve biber konulup aynı susamlı ekmekle yenileni var ama bu ayrı bi güzel
öncelikle herkese selam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?