80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hosgeldin canim ablammmm
kötü seyler düsünme sakinnn
allah saglikla kucagina verirr bebegini insallahhh
beslenmene söyle dikkat et, pilav makarna nohut felan cok yeme, cok kilo almazsin bebisle beraber...

ben sunu anladim ve görüyorumkiii karbonhidratdan aliyormusum kilolari veya yavas zayifliyormusum

ewet canım çeşme, burda güzel oteller var, tavsiye ederim...

arada gıcıklık yapıyorum yaa dimi sempatiksalakcinni

ee kal tabii, neden gidiyorsun da sanki sohbet için kal şekerim opuyorumnanaktan

selam kizlar!!!

epeyir paylasimda bulunamiyorum yarin icin sunum hazirliyorum dua edin iyi gesin yarim saat elimde not almadan nasil konuscam ben yaa

hala bitiremedim... rejimide salladim bir kac gün yarindan itibaren yine düzene sokarim insallah burayida bos birakmam...

kilo vermisin diyen kisiler cogaliyor ve ben daha mutlu oluyorum....

İzlemmmmmmmm çok gıcıksın yaaa o nasıl güzel deniz öyle yAAA

zaten yanıyodum sıcaktan şimdi 2 katı ter döktüm harikaymış ya

selam kızlar
bendede misafirler vardı ben o kadar şey yaptım sadece havuç salatasından yedim akannehir
2,5 litre suyumuda bitirdim yarım litrem kaldı
tuvalet yolunu kendime mesken tuttum ama olsun gitsinde kilolar razıyım sempatiksalakcinni
akşamada bir kk peynir ve iki dilim karpuz yemeyi düşünüyorum

bu arada deniz harika keşke bizde olsaydık içinde kaydirigubbakcemile2

İzlemmmmmmmm çok gıcıksın yaaa o nasıl güzel deniz öyle yAAA

zaten yanıyodum sıcaktan şimdi 2 katı ter döktüm harikaymış ya

süperdi canım güneş ara ara gitti ama, dalıştan sonra 3 saat yüzdüm suda, ellerim ayaklarım büzüştü

denizi çok seviyorum yaa, iyiki izmirde yaşıyorum, iyiki silifke geliniyim orda deniz daha yakın 10 dakika müthiş sahilleri var hihoyyyt

aylin: insallah canim

izlem: neyse sen gez gör sayende bizde resimlerden görüyoruz o güzel yerleri. ok o zaman arada sizinle sohbet etmek icin burdayim.

butterfly: iyi düsünmeye calisiyorum aman ne bilim iste sacmaliyom biraz. galiba gözümle görmem lazim bitaz icimin rahat etmesi icin.

üüüüf suuuuus yahuuu naniknanik naniknanik

izlem abla hadi ya burda yok o çiğköfteci ben battalbeyi çok seviyom hem etsiz yaa bide ahmet aybak mıdır ne o var ondan hiç yemedim o kumrular ne öyle abla izmir damarım kabardı bayılırım ben izmirin herşeyine ya ama o kumrunun içine sosis koyup yapıyolar bence öyle hiç bi anlamı kalmıyo bende çok mutluyum izmirli olduğum için kendimle grur duyuyom sen doğuma büyüme izmirlimisin bide bende dalcam bigün şu çeşmede bizde bu yıl marmarise gitcez bakalım izmirin herşeyi güzel yaaa

ben izmirliyi canım anam babam dedem hepsi izmirlii bayındır ilçesinde oturuyor ailem, yörük efelerindeniz... çeşmede altınyunus otelinin arkasında dalış okulu var gideceğin zaman heber ver ayarlarım ben sana zemuszemus bide bu çeşme kumrusu canım yengen denilen yiyecekten, bunun birde beyaz peynir domates ve biber konulup aynı susamlı ekmekle yenileni var ama bu ayrı bi güzel

hadi ya bu dalış okulunu bilmiyodum kumruyu bende hep böyle peynirle domatesle biberle yerim ama bu yengeni hiç yemedim sanırım adını duydum ama yemedim onun içinde kaşar peynirimi var erimiş

izlemcim görüntüler süper canımız cekti gerci ben denizi pek sevmem korkarım içini gördükce ürkerim nedense mecbur eşim ve cocuklar için gideriz benim öyle garip korkularım vardır mesela debize asla terliksiz basamam

Çamaşır Yıkayın Kilo Verin!
Ev işleri, formda kalmanıza yardımcı olur. Çamaşır yıkayarak kilo vermek isteyenler için,

Çamaşır Yıkayın Kilo Verin!
İşe yıkanacak çamaşırları toplamakla başlayın. Özellikle yatak, evin en temiz tutulması gereken yerlerinden biri olduğu için, haftada 1 kez nevresim, yastık, yorgan kılıflarının değiştirilmesi gerekir. Ardından kullanılmış havluları etrafta toparlamak gerekecektir. Kazaklar, gömlekler, çoraplar elden geçirilecek ve yıkanacakların elden geçirilmesi ortalama yarım saati bulacaktır. Perdeleri de yıkamak lazım! Perdeleri çıkarmak, o arda camları silmek ve yıkanacakları toparlamak size 200 kalori harcatır.

Çamaşırları renklerine göre birbirinden ayırıp makine atma kısmı, en az kalori harcanan yer. Bu kısımda teknoloji devreye girdiği için, bize pek iş kalmıyor. Sadece 30 kalori!

Yatakların nevresim takımlarını çıkardığınıza göre, yerine yenilerinin serilmesi gerekecektir. Ortalama 2 yatak için bu eforu harcarsanız, yakacağınız kalori 40’dır.

Perdeler makineden tertemiz çıktılar ve asılma zamanı geldi. Eğer ütü gerektirmeyen perdeleriniz varsa, 50 kaloriyi sadece asarak harcadınız. Şöyle bir ütülemek ve asmak ise kaloriyi 70’e çıkarır.

Kuruyan çamaşırları toplamak 20 kalori harcatır. Ancak o toplanan çamaşırların ütülenmesi de gerekmiyor mu? Yarım saat ütü yapmak 70 kalori daha götürdü ama çarşaf, gömlek derken, 1 saati bulursunuz. Bu durumda harcadığınız kalori de artacaktır; 140!

Ütüler bitince, çamaşırla işiniz elbette bitmiyor. Bir de onarlı yerleştirmek var. Gömlekler gardıroba asılacak, kıyafetler ev halkının çekmece ve dolaplarına yerleşecek. Çoraplar katlanmak ister, pantolonlar asılacak. 70 kalori daha harcadınız demektir.

Çamaşır makinesini kullanarak banyoyu da biraz dağıtmış olabilirsiniz. Çamaşır makinesinin deterjan gözünü yıkayın. Banyo aynasını ve yeri üstün körü silin. Deterjan ve yumuşatıcıyı yerine kaldırın. Ütü masasını kaldırın. Mandalları torbasına koyun. Son ufak tefek işlerin de size kalori harcatacağını unutmayın. Kaç kalori mi? 60!

Çamaşır yıkamak sizin için artık eğlence olacaktır. Kim vücudundan bunca kaloriyi atmak istemez ki

her hamilede korku ilk aylarda bebegi icn olurmus bendede oldu ikisinde sona yaklasdimi kendisi icin acaba yasicakmiyim felan diye,ekmegi yeme fazla hatta hic yeme hic bir faydasi yok bebege,aylincim nohut pilav cok yeme demis ama,nohut zekasi icin cok iyi olurmus birde hamileyken nohut fasulye yersen emziriken yediginde o bebekde gaz sancisi bunlardan olmazmis yani aliskin olurmus,pilavda ,ben hamileyken spora ve bilgilendirme kursuna gittim ordada ayaklari felan sisenler icin pilav önerdi yani entwässern icin .bende cok aldim hamileyken ama benimki tatliya dayanamadimdan
cilek cok ye akilli olurmus,armut zekasini acar,gecen tv de yine duydum cig et cigköfte mesela düsük tehlikesi cok olurmus hamile yerse ,birde az pismis yumurtadan uzak dur,cok sevindim senin adina allah uzun ömürler versin canim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…