80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kıslar
bugün yediklerim

sabah k flakes 1 kase

öğle
2 dilim ekmek
1 domates salatalık
1 k.k peynir

nescafe çay

akşam
1 tabak makarna
2 bardak meyve suyu

izloş kıskandım valla süper yaaaa...bizde mersine tatile gitmeyi düşünüyoruz...sen oraları bilirsin nasıl güzelmi bari.?????bilmiyorumkismile

tuğbacım bebeğin görünmemesi normal canım daha yeni oluşmuştur..bende test yaptırtıktan 2 hafta sonra gittim görünmedi...doktor beni korkutmuştu dış gebelik diye..sonra doktorumu değiştirdim 1 hafta sonra başka doktora gittim bebişimin kalp atışlarını gördümm...biraz sabret ve kötü düşüncelere kapılma!!!!kaydirigubbakcemile5

inşallah bende ve benim gibi bebiş isteyenlerde bebişilerimize bu yaz kavuşuruz kızlar dua edin

günaydin,bende bugün kalorileri sayarak dikkat etmeyi denicem bir arkadasin uyguladigi diyeti uygulamayi düsünüyorum birebir olmasada benzeri 2.5 ayda 17 kilo vermis ,http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...78-25-ayda-17-kilo-verdigim-diyet-listem.html bugün kahvaltimi 370 kalorilik yedim,menemen,1 dilim kepek ekmegi,peynir zeytin siyah cay.2.5 ayda 10 kilo versemde iyi bana ama fazlasi göz cikarmaz nasilsa :))

canım çarşamba izmirde kızkardeşimin kep töreni var oraya geliyoruz.mezun oluyor çok şükür.ege üniversitesinde okuyordu 5 yıldır .bornovada oturuyordu.törenden sonra perşembe gibi çeşmeye geçeceğiz pazar a kadar ordayız canım.mutlaka kumrucu şevkiye ugramaya çalışacagım canım.ayrıca davetin içinde çok teşekkür ederim canım.eşimle olsaydım elimden geleni yapardım yanına gelmek için.ama eşim yogun gelemiyecek.ben annem kızım gideceğiz.

günde 1500 kaloriyi gecirmek istemiyorum emzirdigim icin 1000 belki az gelebilir

canım kısa zamanda çok kilo vermek bana göre değil hatta detoks filanda yapamıyorum ben diyetisyenim 3 günlük kabak detoksu vermişti onu bile yapamadım.
bende sormuştum ne kadar kalorilik benim listem diye 1300-1400 kadar demişti.iyimi bu sence?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…