80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kardeşinin mezuniyeti hayırlı olsun canım sanada iyi tatiller ohh ne güzel
herkes izmire akıyor :) birde ben aksaydım :) kumrucu şevki sadece çeşmedemi var?

sagol baharcım.çok şükür okul bitti artık yuvaya dönecek derken bu seferde yurt dışında master olayı çıktı .Rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah

günaydın nemesiz narin bahar nasılsınız narincim hayırlı olsun rabbim bizlerin cocuklarına göstersin o günleri inşallah benim kızım ve oglumda okurlar

baharnaz artık bebek haberini senden bekliyoruz inşallah en kısa sürede olur canım

Günaydınn kızlarr ..

inşallah bende ve benim gibi bebiş isteyenlerde bebişilerimize bu yaz kavuşuruz kızlar dua edin
İnş hayırlısıyla alırsınız bebişleri kucağınıza canım ..

bahar bence ideal senin kalorin . ggenel olarak doktorlar 1400 le başlıyor kilo verme durdukça iniyorlar ..

sagol baharcım.çok şükür okul bitti artık yuvaya dönecek derken bu seferde yurt dışında master olayı çıktı .Rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah

narinim hayırlı uğurlu olsun canım..ne güzel okumuş bitirmiş benim kardeşim bu sene yeni başlıyor ..Allah hepsine zihin açıklığı versin inş..

inşallah herkesin bebişi olur benimde kuzenim var 7 yıldan beri çocuk yapmaya çalışıyolar ama olmuyo inşallah onunda olur isteyen herkesin olur..

ınşallah narinim.. sağolasın opuyorumnanaktan

nemesis Allahtan hayırsı inş bekleyen herkes ümidine kavuşur ..

hoşgeldin topramm opuyorumnanaktan

inşallah herkesin bebişi olur benimde kuzenim var 7 yıldan beri çocuk yapmaya çalışıyolar ama olmuyo inşallah onunda olur isteyen herkesin olur..

Aminnnnnnn....canım yaa...Allah isteyen herkese versin..

benimde kuzenim var..17 yıllık evli..çocukları yok..ilk gebeliği 3 aylık düşükle son buldu..bir dahada olmadı...

iki tüp bebek denemesi başarısız oldu..bir hakları daha var...yakında onuda deneyecekler..Allahım inş olur..kardeşim gibi severim kuzenimi çok üzülüyorum...

günaydın tükkanı açıyorum kaydirigubbakcemile2
opuyorumnanaktan
a.s.opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan
inşallah bende ve benim gibi bebiş isteyenlerde bebişilerimize bu yaz kavuşuruz kızlar dua edin
inş. canım benim :Saruboceq:
opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan canım kardeşinin adına çok sevindim
hakkında hayırlısı olsn narinim
opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan
inş. canım benim kuzenimde 3 yıldır tedavi görüyo rabbim isteyen herkese versn
selammmmmm...kaydirigubbakcemile3

opuyorumnanaktan
hepinize günaydın kızlarrrr
izlemmm resmlerini gördümmmm harikaaasın yaaaaa
burda denizi geçtim havuz bile yok ancak ankarda suya girioruz mafoldumben

dün isveç diyetine başladım kızlar sabah tartıda 80.5 çıktım şok oldum yaniiii
metabolizmayı şaırtıyım dedim bakalım inş. kaçamaksız bitirirrim
kaçamak yapmamak için kendimi ev işlerine verdim kaydirigubbakcemile3
dün yatak odamın perdeleri büyüktü onları kestim biçtim diktim
badana yaptırcam güz temizliğine başladım ramazanda çocukla yapamam die

kızlar lütfen bana yardım edin acayip sinirlerim bozuk son 1 haftadır bütün sinirimi yemekten çıkarıyorum.bunun ne kadar yanlış birşey oldugunu biliyorum ama karşı koyamıyorum kendime ne yapmalıyım bi akıl verin.

olumunekankayizsmile sinirini bizden çıkar narinimmm
yemeklerden değil opuyorumnanaktanolumunekankayizsmile

hoşbulduk canım..mübarek üç aylarda dua edelim bol bol..rabbim bebiş isteyenlere hayırlı bebişler nasip etsinn...

sema ablacım bizimde bir arkadaşın olmuyordu 500 tane yasin okudular.1 kişi 1 tane okuyacak şekilde.yani 500 kişi okumuş olacak.toplu duanın kabulu daha makbuldur anlayışından sanırım.burda bir teyze var bize çay yapan.oda duymuştum dedi bizimde akrabalarımızdan yapan oldu ve gerçektende çocukları oldu dedi.sen istersen bi araştır bu şekilde dua ediliyormuş galiba .Rabbim kabul etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…