- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
Amin inşallah canım saol
canım çarşamba izmirde kızkardeşimin kep töreni var oraya geliyoruz.mezun oluyor çok şükür.ege üniversitesinde okuyordu 5 yıldır .bornovada oturuyordu.törenden sonra perşembe gibi çeşmeye geçeceğiz pazar a kadar ordayız canım.mutlaka kumrucu şevkiye ugramaya çalışacagım canım.ayrıca davetin içinde çok teşekkür ederim canım.eşimle olsaydım elimden geleni yapardım yanına gelmek için.ama eşim yogun gelemiyecek.ben annem kızım gideceğiz.
canım inşallah Rabbim sana enkısa zamanda hayırlı bir evlat verir
memnun oldum canım bende nehir aslen izmirlimisin okuyomusun yoksa belki birgün yüzyüze tanışırız
n.ymnrskry@hotmail.com ekle istersen
İnş hayırlısıyla alırsınız bebişleri kucağınıza canım ..inşallah bende ve benim gibi bebiş isteyenlerde bebişilerimize bu yaz kavuşuruz kızlar dua edin
canım kısa zamanda çok kilo vermek bana göre değil hatta detoks filanda yapamıyorum ben diyetisyenim 3 günlük kabak detoksu vermişti onu bile yapamadım.
bende sormuştum ne kadar kalorilik benim listem diye 1300-1400 kadar demişti.iyimi bu sence?
sagol baharcım.çok şükür okul bitti artık yuvaya dönecek derken bu seferde yurt dışında master olayı çıktı .Rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah
inşallah herkesin bebişi olur benimde kuzenim var 7 yıldan beri çocuk yapmaya çalışıyolar ama olmuyo inşallah onunda olur isteyen herkesin olur..
İnşallah narinim.. sağolasın opuyorumnanaktan
nemesis Allahtan hayırsı inş bekleyen herkes ümidine kavuşur ..
hoşgeldin topramm opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktangünaydın tükkanı açıyorum kaydirigubbakcemile2
opuyorumnanaktana.s.opuyorumnanaktan
inş. canım benim :Saruboceq:inşallah bende ve benim gibi bebiş isteyenlerde bebişilerimize bu yaz kavuşuruz kızlar dua edin
opuyorumnanaktangünaydin,bende bugün kalorileri sayarak dikkat etmeyi denicem bir arkadasin uyguladigi diyeti uygulamayi düsünüyorum birebir olmasada benzeri 2.5 ayda 17 kilo vermis ,http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...78-25-ayda-17-kilo-verdigim-diyet-listem.html bugün kahvaltimi 370 kalorilik yedim,menemen,1 dilim kepek ekmegi,peynir zeytin siyah cay.2.5 ayda 10 kilo versemde iyi bana ama fazlasi göz cikarmaz nasilsa :))
opuyorumnanaktan canım kardeşinin adına çok sevindimcanım çarşamba izmirde kızkardeşimin kep töreni var oraya geliyoruz.mezun oluyor çok şükür.ege üniversitesinde okuyordu 5 yıldır .bornovada oturuyordu.törenden sonra perşembe gibi çeşmeye geçeceğiz pazar a kadar ordayız canım.mutlaka kumrucu şevkiye ugramaya çalışacagım canım.ayrıca davetin içinde çok teşekkür ederim canım.eşimle olsaydım elimden geleni yapardım yanına gelmek için.ama eşim yogun gelemiyecek.ben annem kızım gideceğiz.
hakkında hayırlısı olsn narinimsagol baharcım.çok şükür okul bitti artık yuvaya dönecek derken bu seferde yurt dışında master olayı çıktı .Rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah
opuyorumnanaktangünaydın nemesiz narin bahar nasılsınız narincim hayırlı olsun rabbim bizlerin cocuklarına göstersin o günleri inşallah benim kızım ve oglumda okurlar
baharnaz artık bebek haberini senden bekliyoruz inşallah en kısa sürede olur canım
opuyorumnanaktanGünaydınn kızlarr ..
İnş hayırlısıyla alırsınız bebişleri kucağınıza canım ..
bahar bence ideal senin kalorin . ggenel olarak doktorlar 1400 le başlıyor kilo verme durdukça iniyorlar ..
narinim hayırlı uğurlu olsun canım..ne güzel okumuş bitirmiş benim kardeşim bu sene yeni başlıyor ..Allah hepsine zihin açıklığı versin inş..
inş. canım benim kuzenimde 3 yıldır tedavi görüyo rabbim isteyen herkese versninşallah herkesin bebişi olur benimde kuzenim var 7 yıldan beri çocuk yapmaya çalışıyolar ama olmuyo inşallah onunda olur isteyen herkesin olur..
selammmmmm...kaydirigubbakcemile3
kızlar lütfen bana yardım edin acayip sinirlerim bozuk son 1 haftadır bütün sinirimi yemekten çıkarıyorum.bunun ne kadar yanlış birşey oldugunu biliyorum ama karşı koyamıyorum kendime ne yapmalıyım bi akıl verin.
hoşbulduk canım..mübarek üç aylarda dua edelim bol bol..rabbim bebiş isteyenlere hayırlı bebişler nasip etsinn...
olumunekankayizsmile sinirini bizden çıkar narinimmm
yemeklerden değil opuyorumnanaktanolumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?