İnşallah narinim.. sağolasın opuyorumnanaktan
nemesis Allahtan hayırsı inş bekleyen herkes ümidine kavuşur ..
hoşgeldin topramm opuyorumnanaktan
Aminnnnnnn....canım yaa...Allah isteyen herkese versin..
inşallah canım ya isteyen herkese versin..
benimde kuzenim var..17 yıllık evli..çocukları yok..ilk gebeliği 3 aylık düşükle son buldu..bir dahada olmadı...
iki tüp bebek denemesi başarısız oldu..bir hakları daha var...yakında onuda deneyecekler..Allahım inş olur..kardeşim gibi severim kuzenimi çok üzülüyorum...
kıyamam ben size arkidişlerim.zaten sinir sebebim olan eşimden fazlasıyla çıkartıyorum.ama yok anacım geçmiyor.sempatiksalakcinni
kızlar lütfen bana yardım edin acayip sinirlerim bozuk son 1 haftadır bütün sinirimi yemekten çıkarıyorum.bunun ne kadar yanlış birşey oldugunu biliyorum ama karşı koyamıyorum kendime ne yapmalıyım bi akıl verin.
http://www.ktunnel.com/index.php/10...96bc9832d6bfaaef277f4442e38681bffefb6d4715688
izleyin farkı görün kızlar...
izlemcim görüntüler süper canımız cekti gerci ben denizi pek sevmem korkarım içini gördükce ürkerim nedense mecbur eşim ve cocuklar için gideriz benim öyle garip korkularım vardır mesela debize asla terliksiz basamam
bu arada izlem abla face varsa ekliyim seni ben soyismin ne
izloş kıskandım valla süper yaaaa...bizde mersine tatile gitmeyi düşünüyoruz...sen oraları bilirsin nasıl güzelmi bari.?????bilmiyorumkismile]
canım çarşamba izmirde kızkardeşimin kep töreni var oraya geliyoruz.mezun oluyor çok şükür.ege üniversitesinde okuyordu 5 yıldır .bornovada oturuyordu.törenden sonra perşembe gibi çeşmeye geçeceğiz pazar a kadar ordayız canım.mutlaka kumrucu şevkiye ugramaya çalışacagım canım.ayrıca davetin içinde çok teşekkür ederim canım.eşimle olsaydım elimden geleni yapardım yanına gelmek için.ama eşim yogun gelemiyecek.ben annem kızım gideceğiz.
Kardeşinin mezuniyeti hayırlı olsun canım sanada iyi tatiller ohh ne güzel
herkes izmire akıyor :) birde ben aksaydım :) kumrucu şevki sadece çeşmedemi var?
http://www.ktunnel.com/index.php/10...96bc9832d6bfaaef277f4442e38681bffefb6d4715688
izleyin farkı görün kızlar...
hoşbulduk canım..mübarek üç aylarda dua edelim bol bol..rabbim bebiş isteyenlere hayırlı bebişler nasip etsinn...
ben kızken 1 kere yapmaya çalışmıştım isveç diyetini .aman allahım kabus gibiydi yaa . 2 günün sonunda elimde koca bir ekmek arasıyla uyandım isveç kabusundan . uzun bir müddette kahveden iğrenmiştim valla ..Sen iyi yapıyorsun canım tebrikler valla .dün isveç diyetine başladım kızlar sabah tartıda 80.5 çıktım şok oldum yaniiii
metabolizmayı şaırtıyım dedim bakalım inş. kaçamaksız bitirirrim
kaçamak yapmamak için kendimi ev işlerine verdim kaydirigubbakcemile3
dün yatak odamın perdeleri büyüktü onları kestim biçtim diktim
badana yaptırcam güz temizliğine başladım ramazanda çocukla yapamam die
kıyamam ben size arkidişlerim.zaten sinir sebebim olan eşimden fazlasıyla çıkartıyorum.ama yok anacım geçmiyor.sempatiksalakcinni
SELAM KIZLAR
aman çocugun olsa bir dert olmasa iki
valla afederisniz ama azıma mıçtılar 3 gündür
nefes bile alamıyorum ne diyet kaldı ne bişey
su içemiyorum yeşil çay içemedim
ögün deseniz saysı belirsiz oldu
yetmezmiş gibi birde dişim agrıyor
kulagıma bvuruyor
dün teyzemin kzı geldi almanyada egitmdeydi benim sıpalaraa edi ile büdü getirmiş aman pek tatlı ama benimkilerin lkeyfi yoktu yüzüne bile bakmadılar
sonra çikolata getirmiş bi kutu şekerleme
azcık yedim bende sonra birde diyetteymiş hiçbişey hazırlama deid bana bende
taze fasulye
körili tavuk yaptım hiç ekmek yemiyor ama
acıktıkça gliserin yiyorum diyo bende dedim naptın sen ekmek kadar kalorisi var
ben hiç almıyorum onları çünkü alınca homini gırtlak yiyorumm
deniz iştahını kapamak için
bitki çayları iç bak gerçekten işe yarayacak birde türk kahvesii(burçinin taktik)
yok ben izmirliyim aslen burda doğdum
ekledimm abla sen kabul edersin
gelmedi ama
ekledim ama nehir yamaner değilmi
face mi ekledin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?