80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

İnşallah narinim.. sağolasın opuyorumnanaktan

nemesis Allahtan hayırsı inş bekleyen herkes ümidine kavuşur ..

hoşgeldin topramm opuyorumnanaktan

inşallah canım bu son denemelerinde olur bende çok üzülüyom kimbilir onlar nasıl üzülüyolardır

denizcim hayırdır bir sorun mu var ???..durup dururken olmaz bu....kız bağır çağır ama lütfen yemekten çıkarma sinirini..onca emek çaba bir kaç günde heba olmasın...tv de bir doktordan duymuştum...diyette bir öğünde yapılan kaçamakla vücut 3 gün geriye dönüyormuş....lütfen canım...bunu kendine yapma...(

Son düzenleme:
günaydinn ben geldimm

sabah 7 de kalktim, hemen yumurta yogurt yedim, issizlik dairesine gittim issizlik parasi basvurdumm izine gitmeden hallolsun diye... sonra kagit isleri vermeye gittim geldim, alisveris yaptim geldimm...

biraz yürüyüs biraz tramvay la gittim :)

bende basamam pek canım, yosunlardan huylanıyorum deniz ayakkabısı filan giyerim genelde sempatiksalakcinni

bu arada izlem abla face varsa ekliyim seni ben soyismin ne

tabiki eklemek isteyenler varsa eklesinler facebook a izlemsurer@gmail.com

izloş kıskandım valla süper yaaaa...bizde mersine tatile gitmeyi düşünüyoruz...sen oraları bilirsin nasıl güzelmi bari.?????bilmiyorumkismile]

B]mersin de çok güzel canım silifkede öyle pişman olmassınız yani, ama size antalya da yakın olimpos çok süper ağaçların tepesinde ağaç evler filan değişik bir tatil yaşarsınız... olumunekankayizsmile[/B]

hayırlı olsun canım allah iyi hayırlı işler nasip etsin inşallah...
Kardeşinin mezuniyeti hayırlı olsun canım sanada iyi tatiller ohh ne güzel
herkes izmire akıyor :) birde ben aksaydım :) kumrucu şevki sadece çeşmedemi var?

izmir içinde de kumrucu izzet vardır, onunda süperdir sempatiksalakcinni bütün güzel yiyeceklerin nerde olduğunuda b,l,yorum haa boşuna tombiş değilim

mükemmel, bu videoda ilerde kendi resmimide görmek iistiyorum muazzam farkla, paylaşım için teşekkürler semacım, çok heyecanlandım yaa :1ninca:

SELAM KIZLAR

aman çocugun olsa bir dert olmasa iki
valla afederisniz ama azıma mıçtılar 3 gündür
nefes bile alamıyorum ne diyet kaldı ne bişey
su içemiyorum yeşil çay içemedim
ögün deseniz saysı belirsiz oldu
yetmezmiş gibi birde dişim agrıyor
kulagıma bvuruyor

dün teyzemin kzı geldi almanyada egitmdeydi benim sıpalaraa edi ile büdü getirmiş aman pek tatlı ama benimkilerin lkeyfi yoktu yüzüne bile bakmadılar

sonra çikolata getirmiş bi kutu şekerleme
azcık yedim bende sonra birde diyetteymiş hiçbişey hazırlama deid bana bende
taze fasulye
körili tavuk yaptım hiç ekmek yemiyor ama
acıktıkça gliserin yiyorum diyo bende dedim naptın sen ekmek kadar kalorisi var
ben hiç almıyorum onları çünkü alınca homini gırtlak yiyorumm

deniz iştahını kapamak için
bitki çayları iç bak gerçekten işe yarayacak birde türk kahvesii(burçinin taktik)

hoşbulduk canım..mübarek üç aylarda dua edelim bol bol..rabbim bebiş isteyenlere hayırlı bebişler nasip etsinn...

Haklısın semacım ..Rabbim aratmasın kimseye bu duyguyu inş..

ben kızken 1 kere yapmaya çalışmıştım isveç diyetini .aman allahım kabus gibiydi yaa . 2 günün sonunda elimde koca bir ekmek arasıyla uyandım isveç kabusundan . uzun bir müddette kahveden iğrenmiştim valla ..Sen iyi yapıyorsun canım tebrikler valla .
İlla metabolizmanı şaşırtman lazımsa 4-5 gün sende karbonhidrat diyetini dene bence .hem aç kalmazsın =)
kıyamam ben size arkidişlerim.zaten sinir sebebim olan eşimden fazlasıyla çıkartıyorum.ama yok anacım geçmiyor.sempatiksalakcinni

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Bu adamlara her kızdığımızda yemeğe saldırırsak halimiz ortada canım .aman uzak dur dolaptan canım .yedikçe ona değil kendine yaparsın.hem bi ara sana ne demişti yanlış hatırlamıosam sen 75 altına düşemezsinmiydi ..bak yemedin verdin şimdi yemeğe saldırıp tekrar enişteyi haklımı çıkarıcaksın yani ..hiç sanmam benim ortim tamda istediği kiloya yaklaşmışken salmaz kendini olumunekankayizsmile

hoşgeldin çok geçmiş olsun banu .. çoçuklar hastayken öyle oluyor .sıkma kendini kuzular düzelsinde sonra düzene girersin tekrar opuyorumnanaktan

İzlemcim hoşgeldin canım zemuszemus

merhaba kızlar sanırım 3 gün yazmadım menümü tatildeydim çünkü
19.06.2010
yarım domates( 3 ) salatalık( 4 ) peynir çeşitleri (1) 5 zeytin ( 1 ) 1 dilim tam b.e light ( 7) yumurta = 16

haşlanmış tavuk + diet kola = 0

akşam kıymalı kabak = 7

toplam 23 spor 15 dakika jimlastik aleti 3lt su wc 1

20.06.2010 pazar
yarım domates peynir salatalık şekersiz çay yumurta light ekmek =16

öğlen teknede 2 grisini= 15

3 çatal makarna ( teknede başka yiycek bişiy yoktu çünkü )= 15

6gibi (çeşme kumrusu) salamlı sucuklu sosisli kaşarlı sandiviç (şimdi buna kaç yazıcam) 1 bardak ayran 30 vardır + ayran5= 35

eve gelince bişiy yemedim

81 mi oluyor

3 saat yüzme, 1 saat 20 metre scuba(tüplü dalış) 20 dakika bütün enerjimi kalorileri emdi su :))) wc1 2 lt su

21.06.2010

yarım domates( 3 ) salatalık( 4 ) peynir çeşitleri (1) 5 zeytin ( 1 ) yarım dilim tam b.e light ( 4) yumurta = 13

öğlen haşlanmış tavuk+ 2 kaşık yoğurt = 3

akşam tavuk suyu çorba içinde tencere için 1 yemek kaşığı un ve 3 kaşık yoğurt vardı yumurta birde = 5 diyorum ona
2yemek kaşığı kıymalı patlıcan = 4

15 kiraz =10

toplam 35

1 saat tempolu yürüyüş 1 form çayı 3 litre su wc1

yanlışım varsa düzeltin kızlar

--------------------------------------------------------------------------------

22.06.2010

yarım domates( 3 ) salatalık( 4 ) peynir çeşitleri (1) 5 zeytin ( 1 ) yarım dilim tam b.e light ( 4) yumurta domatesli biber kavurması 1 yemek kaşığı (3) = 16

100 gr kadar yoğurt 5
yumurta 0

fırında tavuk + diet kola =0

10 kiraz yerim heralde akşama ( 8 )

29 ediyor
süper cumayı iple çekiyorum

[ı]kızlar abktım ki iştahım baya açıldı yine şimdi kahvemi içyorum biraz sakinleştimm..sakinleşmeden önce tam 7 tane salatalık 1 dilim kavun yedimmm..salatalıklar çok taze ve çok küçüktü b elki 3 tanesi 1 tane felan yapardı..neyseki ucuz kurtuldum kalorisi fazla bişey yemedim..[/ı]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…