ben seninkini biliyom ama nehir değilmi??BENDE BURÇİN TATLIMMolumunekankayizsmile
masum tülay nasılsınız
[ı]kızlar abktım ki iştahım baya açıldı yine şimdi kahvemi içyorum biraz sakinleştimm..sakinleşmeden önce tam 7 tane salatalık 1 dilim kavun yedimmm..salatalıklar çok taze ve çok küçüktü b elki 3 tanesi 1 tane felan yapardı..neyseki ucuz kurtuldum kalorisi fazla bişey yemedim..[/ı]
denizcim hayırdır bir sorun mu var ???..durup dururken olmaz bu....kız bağır çağır ama lütfen yemekten çıkarma sinirini..onca emek çaba bir kaç günde heba olmasın...tv de bir doktordan duymuştum...diyette bir öğünde yapılan kaçamakla vücut 3 gün geriye dönüyormuş....lütfen canım...bunu kendine yapma...(
Bu adamlara her kızdığımızda yemeğe saldırırsak halimiz ortada canım .aman uzak dur dolaptan canım .yedikçe ona değil kendine yaparsın.hem bi ara sana ne demişti yanlış hatırlamıosam sen 75 altına düşemezsinmiydi ..bak yemedin verdin şimdi yemeğe saldırıp tekrar enişteyi haklımı çıkarıcaksın yani ..hiç sanmam benim ortim tamda istediği kiloya yaklaşmışken salmaz kendini olumunekankayizsmile
benim diyetisyene gittiğim dönemler oda söylemişti bunu.aman be abla ne olacak.bi adamla hem işte hem evde hemde yatakta birlikte olursan ne olur olacagı şu akıl, ruh ve beden saglıgından olursun sempatiksalakcinni işte bendeki durumda budur laelaelaelaelae delikafadulden -tatlicadiarzu- akannehir mafoldumben şakkıdı aynı abiye kuzu gibi dengesiz bi kadın oldum çıktım.
ayy tülay iyiki hatırlattın bak ben o lafları unutmuştum şimdi daha popilerleri var en yenisi şöyleki evet zayıfladın ama daha bi 10 kilon var kendi göbeğine çıkan memelerine bakmadan bana bunları diyorya deli oluyorum delikafadulden yakında sütyen takması gerekecek adamın umrunda bile değil alsanaalsanasmile
kılarr biraz önce salak gibi beyaz ekmek yedim hemde 2 dilim
offffffff regli olcam herşeye saldırasım varrr
ekmekler sıcacık taptazeydi dayanamdımm of ya allah kahretsin
vburçin sen ucuz< kurtulmuşsunn
kılarr biraz önce salak gibi beyaz ekmek yedim hemde 2 dilim
offffffff regli olcam herşeye saldırasım varrr
ekmekler sıcacık taptazeydi dayanamdımm of ya allah kahretsin
vburçin sen ucuz< kurtulmuşsunn
benim diyetisyene gittiğim dönemler oda söylemişti bunu.aman be abla ne olacak.bi adamla hem işte hem evde hemde yatakta birlikte olursan ne olur olacagı şu akıl, ruh ve beden saglıgından olursun sempatiksalakcinni işte bendeki durumda budur laelaelaelaelae delikafadulden -tatlicadiarzu- akannehir mafoldumben şakkıdı aynı abiye kuzu gibi dengesiz bi kadın oldum çıktım.
ayy tülay iyiki hatırlattın bak ben o lafları unutmuştum şimdi daha popilerleri var en yenisi şöyleki evet zayıfladın ama daha bi 10 kilon var kendi göbeğine çıkan memelerine bakmadan bana bunları diyorya deli oluyorum delikafadulden yakında sütyen takması gerekecek adamın umrunda bile değil alsanaalsanasmile
tülaycım benimkide çok bakımlıdır kendine çok bakar ama ben diyet yapmaya başladıgımdan beri adam acayip yiyor ben hamileykende böyle olmuştu.hamile olan ben aşeren oydu kaydirigubbakcemile3 .turşu yerdi sabahın 6 sında kalkıp düşün yani.biraz entresan bi kocam var Allah başımdan eksik etmesin :asigim: kızıyorum falan ama yinede işte ne yaparsın seviyorum .
bak gördün mü gene abiye kuzu gibi davrandım delikafadulden Allahım bana ne oluyor bi kızıyorum bi seviyorum bi aglıyorum bi gülüyorum.yarından sonra iyiki tatile çıkıyorum toparlanırım biraz inşallah
Allah sevginizi arttırsın abiye hanımcım mikemmel bi duygu gerçekten kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
İzlem yaa tartılmak yasaktı sen neden tartılıosun :umursamaz: ben cumaya kadar beklicem tartılmıcam bakalım benim sonuç ne olucak boshayallersmile
Allah sevginizi arttırsın abiye hanımcım mikemmel bi duygu gerçekten kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
İzlem yaa tartılmak yasaktı sen neden tartılıosun :umursamaz: ben cumaya kadar beklicem tartılmıcam bakalım benim sonuç ne olucak boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?