80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

masum tülay nasılsınız

Sağol nehircim iyidir ..evin içinde uğraş dur işte =)

burçin süper gidiyorsun canım.. birazdan bi kahvede ben içicem en şekersizinden ..

İzlem menülerin süper olmuş şu kumru faciasına saymazsak kaydirigubbakcemile3

benim diyetisyene gittiğim dönemler oda söylemişti bunu.aman be abla ne olacak.bi adamla hem işte hem evde hemde yatakta birlikte olursan ne olur olacagı şu akıl, ruh ve beden saglıgından olursun sempatiksalakcinni işte bendeki durumda budur laelaelaelaelae delikafadulden -tatlicadiarzu- akannehir mafoldumben şakkıdı aynı abiye kuzu gibi dengesiz bi kadın oldum çıktım.

ayy tülay iyiki hatırlattın bak ben o lafları unutmuştum şimdi daha popilerleri var en yenisi şöyleki evet zayıfladın ama daha bi 10 kilon var kendi göbeğine çıkan memelerine bakmadan bana bunları diyorya deli oluyorum delikafadulden yakında sütyen takması gerekecek adamın umrunda bile değil alsanaalsanasmile

kılarr biraz önce salak gibi beyaz ekmek yedim hemde 2 dilim
offffffff regli olcam herşeye saldırasım varrr

ekmekler sıcacık taptazeydi dayanamdımm of ya allah kahretsin

vburçin sen ucuz< kurtulmuşsunn

Abiye kuzu hee kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Ne gıcık yaa bi 10 kilo daha verdiğinde ne diyecek merak ediyorum .narinim ver şu 10 kiloyuda hep beraber görelim erkeklerin her duruma bi bahane bulma yeteneklerini .Çok merak ettim o zaman ne dicek acaba
ayrıca biz kendi kilomuzu takıntı yaptıkça adamlar bizden çok takıyorlar yaa aynaya bakıpta göbeklerini nasıl göremiyorlaar hayret kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

İlk defa bu reglyde ağzıma tatlının t sini koymadım ve hiçte aklıma gelmedi. bu karbonhidrat olayını abarttığımız için krizlere giriyoruz biz yani kendimiz yapıyoruz kendimiz buluyoruz .mesela 2 dilim ekmekten 44 k-h aldın sen şimdi .günlük alman gereken kadar yani sempatiksalakcinnibu karbonhidrat işine tüm diyet yapanlar dikkat etmeli bence ..rahat ve sıkıntısız diyet yapmanın altın kuralı bu gibi sanki

tülaycım o kadarda onun yanında diyetten kilodan bahsetmediğim halde adam benim diyetimle yakından ilgileniyor.anlamış değilim. bende sürekli tşörtlerinden göbeğin çıkıyor aman dikkat et kocacım kilo alın almak kolay vermek zor diyorum ama nafile adam kendiyle okadar barışık ki hiçbir şekilde takmıyor :mymeka: :dilcikar:

aman olan oldu bugünde böyle geçsin diyipte arkasını getirme kaçamakların banucum .bol hareket et yak gitsin ekmekleri kaslarınla .guclubacismile sen bunu yapabilecek iradedesin canım. kaydirigubbakcemile5

alemsin...:roflol::roflol::roflol: takılma her dediğine canım yaa..diyet yaptığınıda adamın gözüne gözüne sokma sessiz ve derinden yap belli etme...erkekler böyle işte zayıf noktamızı bulmasınlar..

çok güzel biyerden yakalamışsın narincim ..banu sakın gerisini getirme 100 kalori fazla aldım diye tüm gününü heba etmiş olursun ..

Amannnn biz kendimize bakalım şekercim bırak onlar ipini bırakınca uçup gidicek balon gibi dolansınlar kaydirigubbakcemile3 bu arada benim eşim hiçöyle değildir ama onuda genele ekliyorum ben =) henüz tam şişmemiş bir balonda onda var çünki .. :roflol:

ayy herkes burdaymış bende sıkıntıdan patlıyordum, sosyete pazarına mı gitsem diyorum ama sıcakta yemiyor

ayy kahve benim iştahımı kesmiyor yaa burçin seninkini nasıl kesiyor vallahi anlamıyorum ben bu işi ben zavk için içiyorum sadece 1 tatlandırıcı ve büyük fincan

yumurta ile salata yoğurt yedim şimdi biraz sempatiksalakcinni

71.8i gördüm bugün bakalım cumaya neler olucak olumunekankayizsmile

tülaycım benimkide çok bakımlıdır kendine çok bakar ama ben diyet yapmaya başladıgımdan beri adam acayip yiyor ben hamileykende böyle olmuştu.hamile olan ben aşeren oydu kaydirigubbakcemile3 .turşu yerdi sabahın 6 sında kalkıp düşün yani.biraz entresan bi kocam var Allah başımdan eksik etmesin :asigim: kızıyorum falan ama yinede işte ne yaparsın seviyorum .

bak gördün mü gene abiye kuzu gibi davrandım delikafadulden Allahım bana ne oluyor bi kızıyorum bi seviyorum bi aglıyorum bi gülüyorum.yarından sonra iyiki tatile çıkıyorum toparlanırım biraz inşallah

Allah sevginizi arttırsın abiye hanımcım mikemmel bi duygu gerçekten kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

İzlem yaa tartılmak yasaktı sen neden tartılıosun :umursamaz: ben cumaya kadar beklicem tartılmıcam bakalım benim sonuç ne olucak boshayallersmile

herkeze mraba DÜNKı MENÜM sabah 1dlm ekmek peynir reçel öğlen az birşey dardanr ton ara jkiraz akşam ızgara tavuk bir iki çatal et ekmek yok

kızlar merhabalar
bayadır bildirimde bulunamadım ama bugündne itibaren başlıyorum
çünkü ayağım kırıldı ve alçıda hareketsiz olarak kilo veremiyeceğimi biliyorum ama yediklerimi bildiricem yinede
cuma günü 84.8 kg ile tartıdan ayrıldım
cumarteside ayağımı kurdım
bu cuma tartılamam çünkü alçıyla olmuyor ama kilo aldığımı göbekten anlıyorum

sabah doktorla geçtiği için 11 de
200 ml yoğurt
salatalık
yarım dilim ev ekmeği yedim

bu arada darkolive cim ben 2 haftadır düzenli yazıyordum ama listeye girememişim ( nedne acaba??

kız benim eşim ibocum dalış hocası ya o derki bir dalış o kadar çok enerji kaybettirirki vücuttan bütün kaslarını kullanırsın yüzmeden 2 kat fazla der her fırsatta, bende onun doğru olup olmadığını kanıtlamak için şettiimdii sempatiksalakcinni cumaya kadar yok tartılmak filan bitti nokta kaydirigubbakcemile3

amin canım.Rabbim tüm sevenleri birbirine bağışlasın inşallah.Allah nazarlardan korusun hayırlı geçimler versin .ne kadanda kızsak ne kadanda şikayet etsek onlarsız olmuyor. nede olsa aşkı bulmak zor değildir onu koruklamaktır önemli olan demiş abiye kuzucugum kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…