80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

öncelikle geçmiş olsun canım, kiloyu boşver önce iyileşmeye bak, özelden kilo bildirimi yapmadığın için canım, sürekli tekrarlıyom ama dikkatinden kaçtı sanırım haftaya alırım listeye özelden bildirim yaparsan başlangıç geçen hafta şimdiki ve hedef olumunekankayizsmile

Ayy canım yaa nasıl oldu çok geçmiş olsun ..

kaydirigubbakcemile3

ayy iyi neyse bende iradene yenik düştünde yedin sandımdı .. deneme içinmiş o kumru uçup gitmiştir bile sempatiksalakcinni

izlem bende gördüm resimlerini bayıldım yaa.denizin rengi ve sen harika görünüyordunuz tatlım birde tabiki çeşme kumruları nefis görünüyorlardı .bende ne yapsam mudanyada haftasonları dalmayamı gitsem kalori harcamak için.gerçi mudanyada dalsam bir daha çıkamam herhalde denizin pisliğinden .yada olimpik havuzlarda 2 mt. falan yüksekliği okadarcık derinliğe dalmakta işe yarar mı ki acep :uhm: şaka bi yana gerçekten çok hoş bi deneyim ama ben hayatta yapamam :sinifsinif:

kızlar yarından itibaren pek ugrayamayam herhalde yinede elimden geleni yapacagım.gerçi bugün okadar çok çenem düştüki bu sürede sizde kafanızı dinlersiniz bilmiyorumkismile

kaydirigubbakcemile3

ayy iyi neyse bende iradene yenik düştünde yedin sandımdı .. deneme içinmiş o kumru uçup gitmiştir bile sempatiksalakcinni

yok ben tartılmayı anlatmıştım kız, kaydirigubbakcemile3 kumruyu özmü öz özgür irademle tadını çıkara çıkara yedim hehehhe süperdii bee 65e düşeyim bidaha yiycem sempatiksalakcinni hani tartılmak yasak ya bakim dedim dalış yapınca yasak bişiyler yemene rağmen eksilme varmı kiloda guclubacismile

saol canım ya evet gözümden kaçmış özür
bu cuma da yapamam ama menülerimi yazayım yoksa ipin ucu kaçıyor

tüloş valla yedim ben ilk defa oturup ekmek yedim eskiden çok yerdim

evet aslınd abe hep diyorum ya k.h dikkat etmek lazım diyet yaprken ben iice kesmiştim zaten ama beni bitiren salata oluyor ben çok salata yiyorum her ögün oda neredeyse bir salata 13 puan yapıyor

2 biber yiyorum sabah direk 6 puan düşün yani

ama isz çok az yiyorsunuz yaa yani sürekli et kabız eder insanı yani prıoteyin alımı kabız ediyor insanı
dün teyzemin kızı geldi oda yapmış k. diyeti almanyadayken 10 kilo vermiş 2 ayda

çok geçmiş olsun...nasıl kırıldı yaaa...acil şifalar dilerim...

Ayy canım yaa nasıl oldu çok geçmiş olsun ..

kaydirigubbakcemile3

çok saol canım
cumartesi düğünümüz vardı herkes ne kadar kilo vermişsin dedi dedi ve oynarken ayağım burkuldu sabah şişince doktora gittik kırılmış alçıya aldılar 4 hafta böyle kalacakmışım morelim bozuk kilo aldığım için
biraz önce mekik çektim sadece onu yapabiliyorum

slm kıslar acilden yeni geldim sabahtan beri karnım ağrıyo midem bulanıyo dayanamadım en sonunda dr gittim. bağırsak enfeksiyonu olmuşum:çok üzgünüm:

kızlar yarından itibaren pek ugrayamayam herhalde yinede elimden geleni yapacagım.gerçi bugün okadar çok çenem düştüki bu sürede sizde kafanızı dinlersiniz bilmiyorumkismile

daha neler aşk olsun narinim..sen girebiliğin kadar yaz bize özletme kendini olumunekankayizsmile

kaydirigubbakcemile3
anladım canım bu k.h diyeti benim algılarımıda zayııflatıyor galiba kaydirigubbakcemile3

banucum geri almışmı peki bu diyetten sonra .. benim en çok merak ettiğim konuda bu. normal yemeye geçince alıcakmıyız acaba .ben haftaya pazartasi 1100 kalorilik bi diyete geçiş yapıcam bakalım durmum nasıl olucak..

Çok üzüldüm canın yaa yorma kendini sakın hareket edicem diye .. şimdilik sadece kilonu korumaya alsan yeter iyileşince tekrar sıkı diyetine başlarsın.

kıskananlarda çatlasın o zaman .yeterki şu evrede çabuk iyileşmye ve kilo almamaya bak .. opuyorumnanaktan

selam kızlar benimde bugünki menüm
sabah bir yumurta ikidilim kepek ekmeği bir kk peynir bir domates
öğle bir koca tabak salata bir tabak bezelye yemeği
akşamada karpuz ve peynir yerim herhalde
acaba fazlamı oldu ki yaaa bilmiyorumkismile

diyarking
ve
nhr
geçmiş olsun kızlar allah acil şifalar versin opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
slm kıslar acilden yeni geldim sabahtan beri karnım ağrıyo midem bulanıyo dayanamadım en sonunda dr gittim. bağırsak enfeksiyonu olmuşum:çok üzgünüm:

topiğimize nazar değdi yaa çok geçmiş olsun nehircim..yediklerinin hijyenine bi müddet daha çok dikkat etmen lazım .buhastalıkta ilaç falan verilmiyor bildiğim kadarıyla ..bilmiyorumkismile

tüloş şuan başladıgı kiloya 3 kilo kalmış yani 7 kilounu tekrardan almış

çok fazla ekmek yememiş yine diyet yapmış ama almış benide korkuttu bu durum tabi

birde fazla protein alımından kaynaklı bagırsaklarında problem olmuş kabızlık vs
tabi kişiden kişiye degişir bunlar

bend eyapmak istiyorum bu diyeti ama kendime gübvenemiyorum sizler çok az yiyorsunuz okadar az yemeyle durabilirmiyi bilmiyorum yani
birde benim kronik bir kabızlıgım var bu kh diyetinde sebze domate,salatalık,biber bile çok fazla kh bence ee bunları yemeyince ben zaten iflas ederim

ama bende duraklama dönemindeyim bişiyler yapmama laızm benimde

topiğimize nazar değdi yaa çok geçmiş olsun nehircim..yediklerinin hijyenine bi müddet daha çok dikkat etmen lazım .buhastalıkta ilaç falan verilmiyor bildiğim kadarıyla ..bilmiyorumkismile

yok canım birtorba ilaç verdi ishalkesici gaz gidericiağrı kesici mide rahatlatıcı verdi hiçsevmem ilaçiçmeyide ama

diyarking sanada geçmişolsun canımmm

banu ben cidden tıka basa doyuyorum yediklerimle .yoksa biliyorumki aslında bende doymam ekmek sebze yemeden .bide sürekli sebze yememek sıktı beni açıkçası diyet konusunda çok rahat olmama rağmen yinede çok sağlıksız geliyorum kndi kendime..
dedimya bu sadece deneme süresi benim verdiklerimi almazsam ne ala memleket alırsam zaten tüm topicleri ayağa kaldırırım yapmayın bu diyeti diye kaydirigubbakcemile3

tüloş proteyin insnaı tok tutuyor ondan şekeirm
almazsın sen belk dedim ya bünye meselesi

her fırsatta diyorum ya bende yapmak istiyorum ama sebze bile çok k.h içeriyor
bak ben günde
2 biber:=6
3:domates=18
3salatalık:=12

yiyorum salata marul filan hesaba katmadım
36 sadece yedigim sebze yaptı

3-4 gün bünyeni şaşırtmak için dene bence sende uzun yapmana gerek yok .hem kısa süre yapıcanı bilmekte insanı rahatlatıyo nasılsa tekrar hepsinden yiyebilicem diye =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…