kızlar merhabalar
bayadır bildirimde bulunamadım ama bugündne itibaren başlıyorum
çünkü ayağım kırıldı ve alçıda hareketsiz olarak kilo veremiyeceğimi biliyorum ama yediklerimi bildiricem yinede
cuma günü 84.8 kg ile tartıdan ayrıldım
cumarteside ayağımı kurdım
bu cuma tartılamam çünkü alçıyla olmuyor ama kilo aldığımı göbekten anlıyorum
sabah doktorla geçtiği için 11 de
200 ml yoğurt
salatalık
yarım dilim ev ekmeği yedim
bu arada darkolive cim ben 2 haftadır düzenli yazıyordum ama listeye girememişim( nedne acaba??
kızlar merhabalar
çünkü ayağım kırıldı ve alçıda hareketsiz olarak kilo veremiyeceğimi biliyorum ama yediklerimi bildiricem yinede
200 ml yoğurt
salatalık
bu arada darkolive cim ben 2 haftadır düzenli yazıyordum ama listeye girememişim( nedne acaba??
kız benim eşim ibocum dalış hocası ya o derki bir dalış o kadar çok enerji kaybettirirki vücuttan bütün kaslarını kullanırsın yüzmeden 2 kat fazla der her fırsatta, bende onun doğru olup olmadığını kanıtlamak için şettiimdii sempatiksalakcinni cumaya kadar yok tartılmak filan bitti nokta kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3
ayy iyi neyse bende iradene yenik düştünde yedin sandımdı .. deneme içinmiş o kumru uçup gitmiştir bile sempatiksalakcinni
öncelikle geçmiş olsun canım, kiloyu boşver önce iyileşmeye bak, özelden kilo bildirimi yapmadığın için canım, sürekli tekrarlıyom ama dikkatinden kaçtı sanırım haftaya alırım listeye özelden bildirim yaparsan başlangıç geçen hafta şimdiki ve hedef olumunekankayizsmile
kızlar merhabalar
200 ml yoğurt
salatalık
Ayy canım yaa nasıl oldu çok geçmiş olsun ..
kaydirigubbakcemile3
ayy iyi neyse bende iradene yenik düştünde yedin sandımdı .. deneme içinmiş o kumru uçup gitmiştir bile sempatiksalakcinni
çok geçmiş olsun...nasıl kırıldı yaaa...acil şifalar dilerim...
nhr nehircim benim adım deniz tatlım memnun oldum hoşgeldin aramıza a.s.
kızlar yarından itibaren pek ugrayamayam herhalde yinede elimden geleni yapacagım.gerçi bugün okadar çok çenem düştüki bu sürede sizde kafanızı dinlersiniz bilmiyorumkismile
kaydirigubbakcemile3yok ben tartılmayı anlatmıştım kız, kaydirigubbakcemile3 kumruyu özmü öz özgür irademle tadını çıkara çıkara yedim hehehhe süperdii bee 65e düşeyim bidaha yiycem sempatiksalakcinni hani tartılmak yasak ya bakim dedim dalış yapınca yasak bişiyler yemene rağmen eksilme varmı kiloda guclubacismile
tüloş valla yedim ben ilk defa oturup ekmek yedim eskiden çok yerdim
evet aslınd abe hep diyorum ya k.h dikkat etmek lazım diyet yaprken ben iice kesmiştim zaten ama beni bitiren salata oluyor ben çok salata yiyorum her ögün oda neredeyse bir salata 13 puan yapıyor
2 biber yiyorum sabah direk 6 puan düşün yani
ama isz çok az yiyorsunuz yaa yani sürekli et kabız eder insanı yani prıoteyin alımı kabız ediyor insanı
dün teyzemin kızı geldi oda yapmış k. diyeti almanyadayken 10 kilo vermiş 2 ayda
çok saol canım
cumartesi düğünümüz vardı herkes ne kadar kilo vermişsin dedi dedi ve oynarken ayağım burkuldu sabah şişince doktora gittik kırılmış alçıya aldılar 4 hafta böyle kalacakmışım morelim bozuk kilo aldığım için
biraz önce mekik çektim sadece onu yapabiliyorum
slm kıslar acilden yeni geldim sabahtan beri karnım ağrıyo midem bulanıyo dayanamadım en sonunda dr gittim. bağırsak enfeksiyonu olmuşum:çok üzgünüm:
topiğimize nazar değdi yaa çok geçmiş olsun nehircim..yediklerinin hijyenine bi müddet daha çok dikkat etmen lazım .buhastalıkta ilaç falan verilmiyor bildiğim kadarıyla ..bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?