80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

3-4 gün bünyeni şaşırtmak için dene bence sende uzun yapmana gerek yok .hem kısa süre yapıcanı bilmekte insanı rahatlatıyo nasılsa tekrar hepsinden yiyebilicem diye =)

hhım aslında ii fikir
1 hafta yapsam mesela
eskiye dönsem alırmıyım o kiloyu tekrar almam sanırım dimi

slm kıslar acilden yeni geldim sabahtan beri karnım ağrıyo midem bulanıyo dayanamadım en sonunda dr gittim. bağırsak enfeksiyonu olmuşum:çok üzgünüm:

hhım aslında ii fikir
1 hafta yapsam mesela
eskiye dönsem alırmıyım o kiloyu tekrar almam sanırım dimi

zaten kilo vermen durdu .e karbonhidrat vucudu şaşaıttı ve kilo verdin .eğer bırakınca alırsan normal diyet yapıyormuş sayarsın kendini .belki normale dönüncede vermeye devam edersin . bide burası var kaydirigubbakcemile3

olabilir gerçektende dur bakalım bugün salı
cuma günümü başlayım bugün mü

bu haftaki yemekteyizdeki eşarplı kızın yüzü ne kadar güzel maşallah yaa ağzı dişleri kaşı gözü konuşurken çok tatlı oluyor ve hep gülümsüyor çokhoşuma gitti

diğer genç sarı kıyafetli kızda çok hoş onlar nasıl gözzler öyle ya maşallah boy pos ay şimdiden oğluma kız bakmaya başladım haa hahahhah
kaydirigubbakcemile3

ızlem aynen bende demin ona bakıyordum .Maşallah gerçekten çok güzeller ..Bizim oğlanlar büyüyene kadar onların son kullanma tarihi geçer gülüm kaydirigubbakcemile3

Bende menümü yaazıyım ...

Sabah =
sucuklu yumurta - 1 p

öğlen

sosis ,kaşarpeynir 1 t.kaşı mayonez ve 2 küçük turşu - 4p

ara
şekersiz sütlü kahve -5p

akşam
hiç açıkmadım biraz kiraz ve 6 erik yedim -12p

+ 22

akşama açıkırsam biraz peynir ve 2 dilim karpuz yerim -10 puanda burdan

32 günü kapatmış olurum

canım senin menün tam k.b menüsü olmuş tebrik ederim, ben arada sebze yiyorum yaa tiksinmekten korkuyorum tavuktan yumurtadan :sinifsinif:

canım senin menün tam k.b menüsü olmuş tebrik ederim, ben arada sebze yiyorum yaa tiksinmekten korkuyorum tavuktan yumurtadan :sinifsinif:

ya izlem ben sebze yemkelrini bol soğanlı domatesli severim .ee bu diyettede sebzeler çok puan benim sevdiğim gibi yapsam 30 p olur bi tabak . yavan oluncada ben tiksinerek yiyorum ondan puanları boşuna harcamıyorum sebzelere .tercihimi meyveden yana kullanıyorum .daha çok mutlu oluyorum..napıyım =)

bugün sosisleri yuvarlak yuvarlak doğradım tavada çevirdim biraz üzerine kaşar peyniri rendeledim eriyene kadar pişirdim biraz .sonra tabağa alıp üzerine çok az mayonez gezdirdim bide salatalık turşusu doğradım ufak ufak ..
kumpirin patatessizi gibi oldu belki denersin canım ..

diyarking çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim

nhr çok geçmiş olsun sanada canım sebze meyveni çok iyi temizle canım sirkeli suyla filan yıka ( şayet bunlardan olduysa)

BUGÜNKÜ MENÜM;

Sabah;1 dilim kepek ekmeği,1 tane domates,1 yemek kaşığı lor,bir haşlanmış yumurtanın sarısı,1 tutam nane
ara;1 bardak form çayı,çeyrek darı
öğlen;1 tane domates,1 tutam nane,1 tutam dereotu,1 tutam maydonoz,3 tane bulgur köftesi(küçük)
ara;1 bardak form çayı
akşam;2 kepçe çorba,2 buçuk yemek kaşığı kabak,2 yemek kaşığı yoğurt,1 dilim kepek ekmeği,salata
ara;1 bardak form çayı

artık normal bi diyete geçtim bu hafta artıda olcam artık 1 hafta gerilemiş olcam ama deydi yani hem arkadaşlarımla beraberdim hemde gönlümce yedim valla izlem abla senin yerinde olsam 2 tane bile yerdim hatta 1 kaç saat sonra bidaha yerdim ben sevdiğim bişey olcak hayatta duramam yerimde ama çok yanlış ya metobolizmam ne olduğunu şaşırdı bu hafta sarsmak bi yanda dursun şaşırdı kendini

selam.bugün yediklerim
sabah

4-5 catal menemen
peynir
zeytin
1 kepek ekmegi
cay

ara tarcinli süt
1 dilim ince kasarli kepek ekmegi

ögle
2 derisisiz firinda tavuk
1 tabak yayla corbasi

ara
1 muz
80 gram diyet bisküvi bol kepekli üzümlü

aksam
1 yine derisiz tavuk kücükdü

gün boyu
2 fincan yesil cay
1 fincan kahve
1 bardak sirkeli su
3 litre su

yediklerim 1000-1100 kalori arasi olmus bakalim pazara kac kilo cikicam cok merak ediyorum

aaa kaç saattir kimse uğramamış ayol :)) tv8 de süper bir film var ayın elemanı diye çok eğlendik yaa kaydirigubbakcemile3

aayyyyyy delircem çıldırmış gibi yiyorum yaaaa

ben bitki çayı içmeyince böle oluyorum işte
yeşil çayım bitmiş ben çaykurun bergamut aromalısını içiyorum
zar zor bulmuş eşim 5 kutu almışkaydirigubbakcemile3

izlemm bende sadece 1 hafta k.h diyeti yapayım diyorum ne dirsinn

hayirli rejimler :)

yarindan sonra tekrar burdayim insallah, cok yogunum ya sabahdan aksama kadar labaratuar nasil rejim yapicam bi düzen bulmam lazim kendimde acil birsey yapmassam bu hafta arti cikarim :S

kızlar bi diş agrısı yapıştı bana sormayın gitsin ilk defa dişim agroıyooo
ne yapcma bilmiyorum dr gitmektende korkuyorum of yaaaaaa((((((((

bu günki menüm sabah 2dlm kpk ekmek peynir 1 çatal yumurta öğlen yrm tabak taze fasulye 1parç tavuk ara 1 salatalk akşam1 kepçe patates yemeği 1 kepçe melemen 3 çatal patlıcan ızgarada az önce ince 1 dlm kavun çokmu yav eşim akşam çok yedin iyo sizce nsll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…