80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu gün piknige gittik ve orda cok yedim tavuk patlıcan salatası ekmekde yedim malesef ama yarın bütün gün lahana yiyecegim

bu gün piknige gittik ve orda cok yedim tavuk patlıcan salatası ekmekde yedim malesef ama yarın bütün gün lahana yiyecegim

selmacım bu ne hal yaa iki gündürr iyice abarrtın işi bu haftanı mahvedicenn birazz dikkatt arkadaşımm yaaaaaaklava:klava:gelicem yanına bakk haa:mymeka:

kızlar maşallah bugünde pek yoğundu buralarr alnağme iki gündür yok acaba bişeymi olduyaa o gelirdi ama kesin bişey varr bu yoklamayla kimlerin tam gelip gelmediğini iyice gördümm valla bir hafta girmeyenlerr listeden çıkıcakk ona göre yoksa bazıları cumadan cumaya bii ce diyip kaçıyor olmazki canımm

hoşbuldum canımm.. iyiyim sen nasılsın? bulaşıklarımı da halledip geldim ama yine kimse yok baksana..

aynen canmm... benim de kızımın banyo olayı var.. ama daha zaman var.. şimdi toplama çıkarma yaptım 10 ar tane onları çözüyo.. bitirince yıkanıcak :1rolleyes:

HOŞGELDİN CNMM... ben kendi adıma konuşiim iyiyim.. sen nasılsın?:1rolleyes:

iyiiym canim film seti biraz yordu beni :))))
ay bugün hic yemek yiyesim yok neden bilmiorum
hic ac hissetmiorum kendimi

sabah: bir yumurta, bir kücük sosis peyaz peynir ve cavdar ekmegi yedim

ara: -

ögle: bir porsion k-flakes

ara: bir yesil elma

aksam: (yemedim ac hissetmiorum kendim) bir bardak türk kahvesi:)

canlarim diyet yaparken cok sekerli meyvelerdende uzak durulcakmis :)

hımmm evet cnmm... artis olmuşsun... hayırlı olsun... meşhur olursan bizi unutma ama..:1closedeyes:

haklısın lavita şu son günlerde gelen giden pek olmuyor.. ilk kayıt olduğum günlerde 1-2 saat giremiyodum 8-9 sayfa birikiyodu... şimdi ya 4 ya 5 kişiyiz hergün giren... boşladı mı ne kızlar bu aralar burayı
ben bu akşam burdayım bi aksilik olmazsa . arada komşu topikleri turlayıp geliyorum...

iyi akşamlar kızlar..lavitacım eksik besleniyosun canım dikkat et.sonra vitaminsiz kalıp hasta olma canım..koşturuyosun da..ben de yediklerimi yazayım.
sabah--1dilim k ekmek,2 kaşık menemen,3 zeytin,1 t kaşığı reçel,1 kaşık lor
ara--çilek
öğle--(parktaydım)çekirdek,yarım ince dilim kek,çay
ara-
akşam--(dışarda yedik)ekmek hiç yemedim bi parça tavuk,2 köfte,bol salata,ayran
sabah 10 dak egzersiz yaptım.yürüyüş yapamadım.elma sirkesine 5 gün falan oldu ara vermiştim.yarın yine başlıycam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…