80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım hoşgeldin aramıza
önemli olan karar vermek kararlı olmak canım gerisi geliyoo zaten azim ve sabırla bu işi götüricez allahın izniyle birbirimize destek olarak başarıcaz şekerler
yaz fıstık gibi giricez dimmmiiii
kolay gelsin tatlımm

bugun kalktım aç karnına 2 bardak suyumu içtim peşine 1 bardak limonlu sıcak su içip yanında 3 adet kuru kaysı yedim kahvaltıda 1 dilim kepek ekmek 1 haşlanmış yumurta çiğ yeşil biber ve peynir yedim ara öğünümü atladımm uyumuşum çünkü o ara öğlen yemeğindede 1 küçük kase çorba 1 küçük kase yoğurt 1 dilim kepek ekmek salata ve haşlanmışş karnıbahar yedim

arkadaşlar bir haftayı tamamlamadann tartılmayacaktım aslında ama bugun dayanamdım ve biraz çnce tartıldımm 80.5 olmuşumm çok mutluyum
hihoyyyt

yumukum bende aynı kilodayım.ikimiz destek olalım birbirimize elele verem de şu kilolardan kurtulalım.

olalım tabiki inşallah bu kez veririzkaydirigubbakcemile5;
dün ve bugün iyi gidiyor hiç acıkmıyorum yediklerimi paylaşayım sizlerle
dün biraz geç kalktığım için iki ana iki ara öğün yaptım
sabah şekersiz çay,bir dilim beyaz ekmek,peynir ve yeşillik yedim bol bol
arada bir kase yoğurdun içine keten tohumu ve çörek otu karıştırdım onu yedim keten tohumu ve çörek otunu daha önce karışık şekilde almıştım çok faydası oluyor,vücuttaki ödemi atıyor,akşamda bir kase çorba bir dilim kepek ekmeği,haşlanmış limonlu karnıbahar yedim,ara öğün olarak bir elma yatarkende yarım yağlı süt içtim bir bardak,bugün sabah erken kalktım bu grup olayı beni baya motive etti gerçekten uykumdan bile ödün verdimkaydirigubbakcemile2 kahvaltıda kepek ekmeği 2 dilim, peynir 2 yeşil zeytin ve yine yeşillik (marul maydonoz)arada dışarda olduğum için sadece şekersiz çay içtim öğlen bir kase yoğurt bir dilim kepek ekmeği bolca yeşillik ara öğün olarakta yarım greyfurt,şimdilik bu kadar dediğim gibi gerçekten acıkmıyorum şu sürekli yemek düşünmektende biraz uzaklaştım diyetteyken genelde öyle oluryananiknanikhepimiz başarırız inş.

inşallah canım ya bu kez çok kararlıyım ya bakalım,tek başına gerçekten zor çünkü destek veren olmayınca bikaç gün sonra birde bakmışsın normale dönmüş herşey inşallah bu kez sizlerle birlikte yılmak yokkaydirigubbakcemile5

pesss etmek yokkk
kızlar ben diyet yöntemleri bölümünde ayda 10 kilo verilen bölümdeyimde orda verilen listede çok güzel uyguluyorum ben ilgilenenler uğrasın çok motive oluyorum ben
bi orası bi burası derken çok iyi gidiyooo

yaa bende geç kalktığım için 3 ana öğün yiyemiyorum ama zararı olmaz demii çünkü maksat öğün çok olup metabolizmanın yavaşlamaması fakat ben çok uyuyorumm metabolizmam sıfırlanıyodur ozaman kafamçokkarıştı

arkadaşım önemli olan da o zaten sabah erken kalktımmı daha çok çalışıyo metablizma bizzat diyetisyenim diyor erken kalkıyorum bende zaten yalnızlıktan çok uyuyodum kalktımmıda işe koyuluyodum bazen oluyodu tabi depresyon zamanlarım akşam 4 de kalkıyodum düşünebiliyomusun hiçbişi yemiyodum tekrar uyuyodum filan sonucunda guatrda vardı aldım 22 kilo erken kalk bence erken kalkmaya başladığımdan beri kendimi dinç ve enerjik hissediyorum yorulmak bilmiyorum

canım bende oradayım...inşallah başarırız hep birlikte...

bende senin gibiyim yaa gece 5e kadar oturuyorum vee gündüz çok geç kalkıyorum 4-5 gibi sonrada 6 gibi kahvaltılık yiyiorum vee ertesi günee kadar hiç bişey yemiyorumm son 4 gündür diyete başladığım için düzenli yiyorum ama midem ağrıyo bu seferdee benneyaptımki

canım şiimdi biz kiloluyuz ya bizim yaptığımız şu rejimlerde daha çok efor sarfediyoruz kilosu çok olanların metabolizması dahada çalışırmış o yüzden çok kilolu olmayan birine göre daha hızlı kilo vericez sen kaç kilosun cnmbenim süper gidiyo birbirimizi desteklersek dahada iyi olacak cnm oyüzden en geç sabah 9 da kahvaltını yap ve 7 den sonra kesinlikleyemek yeme bitki çayı iç meyva ye tamam mı cnm göbeğim değil ama 3 günde karnımın şişliği indi çöktü biraz göbüşüm çıkık duruyo sadece

merhaba kızlar...ben her yemekten önce yarım greyfurta başladım bakalım...egzersizden öncede yeşil çay içiyorum yağ yakımını hızlandırıyormuş sözde ...hayırlısı,diette,çareler tükenmez....bu hafta veremedim ama önümüz hafta vericem bakalım...

greyfurt aç karnına yenince kalori cnm bende ılıksuda limon sıkıp içiyodum aç karnına arkadaşım(diyetisyen) hem kalori hemde mideye zarar verir dedi tok karnına ye iç dedi bende kahvaltımı yapıp yatama kadar 5 6 bardak 1 dilim limonlu yeşilçay içiyorum faydasını gördüm içtikten 5 dk sonra wc gidiyorum biliyorumki yağlarda akıp gidiyo karnıma dokununca biraz cıvıklaştı gibi hemde 3 günde bi de yemek olarak 10 kilo verdiren bakliyatlı bir yiyecek var onları yiyorum perşembe tartı günüm bakalım hayırlısı ama biliyorum ben verdim

ya ben daha yeni yaptım kahvaltımı uyku düzenim hiç yok sadece nöbete gideceğim günler saat 7de yapıyorum kahvaltımı ama bakallımm kendimi erken kalkmaya alıştıracammfisfisfis

rkadaşlar yarın bende doktora gidecem endokıronoloji doktoruna her türlü tahlilimi yaptırcam bakalım ne diyecek doktor neden kilo alıyorum

lülülülülülü:Saruboceq:arkadaşlar bu cuma kilo verdigimizi neden listesi yokkim kac kilo oldu neden liste yok merak ettim

yaa kızlar ben çok acıktım acaba unutmak için uyusam mıı kaydirigubbakcemile

şükür ilk pazarı atlattıkkafamçokkarıştıbizde pazar günleri pek bi iştahlı geçer cokacimcoookkahvaltıda genelde kardeşler toplanır bugünde öyle bir gündü,sofradaki sosis patates kızartması ve izmirin meşhur boyozundan kendimi uzak tuttumya bu bana yeter kahvaltıda bir haşlanmış yumurta 2 kaşık lor bol yeşillik 2 dilim kepek ekmeği ve şekersiz çay içtim pazar olmasından dolayı kahvaltı geç yapıldı elbette arada bir meyve akşam kalabalık sebebiyle kendime özel birşeyler hazırlayamadım,ama 2 kaşık pilav bir küçük karnıyarık ve bol salatayla akşamı kurtardım sayıyorum bu kararlılığım umarım şu kilolardan kurtuluncaya kadar devam edersositosositohepinize iyi geceler.

gerçekten midem ekşidi canım,bugün farkettim,yemekten sonra yemek eniyisi...kız neymiş o 3 günde bir yenip 10 kilo verdiren şey?
aydınlatırsan sevinirim canım....kaydirigubbakcemile5

lülülülülülü:Saruboceq:arkadaşlar bu cuma kilo verdigimizi neden listesi yokkim kac kilo oldu neden liste yok merak ettim

slm canım...listeyi çoğunlukla ben yeniliyordum,ama regl dönemindeyim çok sancım olduğu için ilgilenemedim...bu sefer iş size düştü :)) iyi gecelerr:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…