merhaba bende aranıza katılmak istiyorum,87 kiloyum evlendiğimden bu zamana kadar tam 35 kilo aldım:1shok:10 yıllık evliyim ve artık bu kilolardan kurtulmak istiyorum,siteye katılalı çok olmadı ama bu diyet gruplarını görünce çok şaşırdım ve bi umut oluştu içimde birbirinize destek olarak kilo vermek çok güzel umarım benide aranıza kabul edersiniz.
yumukum bende aynı kilodayım.ikimiz destek olalım birbirimize elele verem de şu kilolardan kurtulalım.
canım hoşgeldin aramıza
önemli olan karar vermek kararlı olmak canım gerisi geliyoo zaten azim ve sabırla bu işi götüricez allahın izniyle birbirimize destek olarak başarıcaz şekerler
yaz fıstık gibi giricez dimmmiiii
kolay gelsin tatlımm
olalım tabiki inşallah bu kez veririzkaydirigubbakcemile5;
dün ve bugün iyi gidiyor hiç acıkmıyorum yediklerimi paylaşayım sizlerle
dün biraz geç kalktığım için iki ana iki ara öğün yaptım
sabah şekersiz çay,bir dilim beyaz ekmek,peynir ve yeşillik yedim bol bol
arada bir kase yoğurdun içine keten tohumu ve çörek otu karıştırdım onu yedim keten tohumu ve çörek otunu daha önce karışık şekilde almıştım çok faydası oluyor,vücuttaki ödemi atıyor,akşamda bir kase çorba bir dilim kepek ekmeği,haşlanmış limonlu karnıbahar yedim,ara öğün olarak bir elma yatarkende yarım yağlı süt içtim bir bardak,bugün sabah erken kalktım bu grup olayı beni baya motive etti gerçekten uykumdan bile ödün verdimkaydirigubbakcemile2 kahvaltıda kepek ekmeği 2 dilim, peynir 2 yeşil zeytin ve yine yeşillik (marul maydonoz)arada dışarda olduğum için sadece şekersiz çay içtim öğlen bir kase yoğurt bir dilim kepek ekmeği bolca yeşillik ara öğün olarakta yarım greyfurt,şimdilik bu kadar dediğim gibi gerçekten acıkmıyorum şu sürekli yemek düşünmektende biraz uzaklaştım diyetteyken genelde öyle oluryananiknanikhepimiz başarırız inş.
pesss etmek yokkk
kızlar ben diyet yöntemleri bölümünde ayda 10 kilo verilen bölümdeyimde orda verilen listede çok güzel uyguluyorum ben ilgilenenler uğrasın çok motive oluyorum ben
bi orası bi burası derken çok iyi gidiyooo
arkadaşım önemli olan da o zaten sabah erken kalktımmı daha çok çalışıyo metablizma bizzat diyetisyenim diyor erken kalkıyorum bende zaten yalnızlıktan çok uyuyodum kalktımmıda işe koyuluyodum bazen oluyodu tabi depresyon zamanlarım akşam 4 de kalkıyodum düşünebiliyomusun hiçbişi yemiyodum tekrar uyuyodum filan sonucunda guatrda vardı aldım 22 kilo erken kalk bence erken kalkmaya başladığımdan beri kendimi dinç ve enerjik hissediyorum yorulmak bilmiyorum
greyfurt aç karnına yenince kalori cnm bende ılıksuda limon sıkıp içiyodum aç karnına arkadaşım(diyetisyen) hem kalori hemde mideye zarar verir dedi tok karnına ye iç dedi bende kahvaltımı yapıp yatama kadar 5 6 bardak 1 dilim limonlu yeşilçay içiyorum faydasını gördüm içtikten 5 dk sonra wc gidiyorum biliyorumki yağlarda akıp gidiyo karnıma dokununca biraz cıvıklaştı gibi hemde 3 günde bi de yemek olarak 10 kilo verdiren bakliyatlı bir yiyecek var onları yiyorum perşembe tartı günüm bakalım hayırlısı ama biliyorum ben verdim
lülülülülülü:Saruboceq:arkadaşlar bu cuma kilo verdigimizi neden listesi yokkim kac kilo oldu neden liste yok merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?