80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar ben yine fenalardayım ogluşlar mızmız deli ettiler beni
yemek yemiyorlar bende süt verdim siz tutun sütü halıya boca edin bide ülüyorlar okadar sinirlendim ki ikisinede vurdum ama içim acıyo şimdi valla pişman oldum ama napimmm yaaa

semacım paylaşımın gerçekten çok güsell
k.h diyetini açıklamış

aylin bende açtım seda sayanı izliyorumm ama hala gremeidm gülbeni

izloşşşşş selam cnm nasılsın

kızlar siz diyetteykende
pilav ,yogurt
makarna yogurt yiyprmuyunuz

ben diyete başladıgımdna beri yemedim hiç eskidende yemezdim

kızlar ben sanki oldugum yerde sayıyorum ya sıkıldım valla yine takılıp kaldım sabah tartıldım aynıyım nedne böle oluyor acaba kaç gündür yürümüyorum ondnamıdır bilmiyorum ama çok canımı sıkıyor bu durum

herkeze mraba kavaltımı ettim oğluşu uyuttum çay keyfi yapıyorum bende dayanamayp tartıldm 84 deldim sevindimmm çokkk bu sefer olcak galiba başaracağız hep birlikte

bugün üşenmedim sabah 9da 1 km uzaklıkta market vardı havada kapalı serin serin ayyy süperdi gittim tarçınlı sütü denedim hem giderken içtim, hindi burger aldım marketten öğlen yicem bakalım nasılmış zemuszemus

izlem abla birsey sorucam, merhaba önce

ben 2 kanat kizartiyorum tavada, tavuk baharatiyla yaptim

normalde bu firinda veya izgara iyi oluyor ama tavada yap dedi annem, 2 kanat icin firin acilmaz tabi...

tavuk tava 8 puan diyo

8 olamazki bu?

sence?

zayıflayamazsın diyenlere inat zayıflıcam benim bir ablam var 58 kiloydu 63 olmuş kafayı yiyor zayıflıcam diye dün lahana kapsülü almış şimdi içiyor 4 kilonun bile kolayına kaçıyor allah akıl versn

banuu illaa 6 öğün yicem diye şartlama bacum kendini, akşam öğünü de çok önemli gerçekten, 3 gündür sadece 2 yemek kaşığı koyuyorum tabağıma ekmek olmadan sebze yemeği yiyorum 1 kasede cacık içiyorum genelde kıymalı oluyor ve hiç acıkmıyorum yeminle, 4 gündür kardeşim var o da 80 kilo eşimle kardeşim koca bir tabak yemek cacık 2şer dilim ekmek yediler koca bir tabak karpuz yediler 2 saat sonra, sonra bir baktım eşimin elinde ekmek içim sıyrıldı geberiyorum açlıktan diye kıvrandı ikiside ben 2 çatal karpuz yedim yeminle hiç acıkmadım ya gerçekten herşey beyinde bitiyor galibaa cumaya şok olucaksınız kaydirigubbakcemile3

canım azıcık 5 dakika kaynar suda haşla, yağsız tavada baharatla kızart aynı tadı alırsın

:))) kilosu az olanlar daha ççok takıntı yapıyor aman oram çıktı buram çıktı diye, bizim ezelden beri çıkık olduğu için kaydirigubbakcemile3

izloşşşş
cnm aten uzun zmandır 66 ögün yemiyorum hem sıcak hemde ogluşlardan kaybnaklı ne zaman yersem ozman yiyorum
ama bende cuma günü metabolizmayı şaşırtmak için 1 hafta yapayım diyorum

acıkmıyor olman gsüel ve gerçekdir çünkü protein çok alınca tok tutuyor ne kadar çok ekmek yersen okadar acıkıyorsun çünkü k.h insüün direncini yükseltiyor

anacım şu diyet hakkaında kimse k.h diyeti ile zayıfladım kilomu korudum hiç kilo almadım diye yaız yazmamışlarki okuyalım bizdekaydirigubbakcemile3

yaa canım sende bir alemsin selin o kadar anlattı, vücudundaki depolanmış yağlar gidiyor daha ne olsun yanii, kilo almaya müsait bir bünyen varsa benim gibi sürekli takipte kalmalıyız, haftada bir değil ama ayda bir kilo takibi için tartılmak lazım yani çok şüphecisin sen kız sempatiksalakcinni yağlar gidip incelince makarnalar börekler götürürsen tabii fazla k.h ler depolanır tekrar aynı yerlere, laelaelaelaelae içinde şüphe kalmasın ama kilo alırım diye sen bi tatiline git istanbula gelince yaparsın için rahat ola ola :lepi:

Tünaydınlarr herkeseee ..

aylin ben kanatı temizleyip tavaya koyuyorum yağsız ve öyle kızartıyorum kapağını kapatıp.. o sıfır puan veriyorum .. ha haşlanmış ha tavada pişirilmiş içine ek madde girmedikten sonra puan değişmez bence ..
izlemm aynen ben sen gibiyim bugün 9 gündür tek bir sefer aıkmadım valla ..
masum hadi anacım bugünden tezi yok sende başla karbon h. a 5 gün yap kendi rejimine dön tekrar ..
nehir menün ok güzel canım dün kaırmışım yazdığını ..

topramm sen şimdi bize alttan alttan yapmayın bu rejimi sağlıksızmı diyorsun kaydirigubbakcemile3
ama bu rejimi diyetisyenlerinde sadce haftalık period olarak verdiğini bildiğim için ben deniyorum valla pazartesiye kadar ..

semacım merak etme biz sıfır almıyorum k.h ve yağı, sabahları 1 küçük dilim ekmek ve yemeklere z.yağı koyuyoruz sebzede yiyoruz sadece gereksiz k.h alımını engelliyoruzki depolanmış yağları yakalım... tek çeşit beslenmiyoruz kesinlikle ölümcül değil yani diyetimiz, makarnaları pilavları şimdiye kadar yedik de ne oldu kilodan başka allah aşkına sempatiksalakcinni

tamam ablam tsk ederim

menüm: 23/06/2010

sabah:

1 yumurta
2 bucuk sosis 1p
1 tavuk salami
yarim salatalik 4p

=5p

öglen:

1 tabak patlican yemegi kiymali 4p
2 tavuk kanat tavada kizarttim 1p (yagla kizarttim)

=5p

aksam:

kiymali kabak yemegi yapicam bayildim ben bu yemege 4p ama ben biraz fazla yerim 6p diyim

=20 puan ile kapatmayi düsünüyorumm

kizlar ben herrrr gecee kabak cekirdegi yiyordum bir avucc, leblebii felan

:))) kilosu az olanlar daha ççok takıntı yapıyor aman oram çıktı buram çıktı diye, bizim ezelden beri çıkık olduğu için kaydirigubbakcemile3

hahhahaaaa izlemmmm sen beni güldürdün allahda seni güldürsün :roflol::roflol:sırnaşık şey öle vallahaklısın delikafadulden

yok ben bişey demedim...gözüme ilişti biryerde paylaşıyım dedim...acıkmadan diyet yapma fikri güzel bence kısa sürelerde denemek istiyorum..

izmir dönüşü inş...

ama puanlama hakkında en ufak bir bilgim yok yardım rica ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…