kızlar ben sanki oldugum yerde sayıyorum ya sıkıldım valla yine takılıp kaldım sabah tartıldım aynıyım nedne böle oluyor acaba kaç gündür yürümüyorum ondnamıdır bilmiyorum ama çok canımı sıkıyor bu durum
izlem abla birsey sorucam, merhaba önce
ben 2 kanat kizartiyorum tavada, tavuk baharatiyla yaptim
normalde bu firinda veya izgara iyi oluyor ama tavada yap dedi annem, 2 kanat icin firin acilmaz tabi...
tavuk tava 8 puan diyo
8 olamazki bu?
sence?
canım azıcık 5 dakika kaynar suda haşla, yağsız tavada baharatla kızart aynı tadı alırsın
zayıflayamazsın diyenlere inat zayıflıcam benim bir ablam var 58 kiloydu 63 olmuş kafayı yiyor zayıflıcam diye dün lahana kapsülü almış şimdi içiyor 4 kilonun bile kolayına kaçıyor allah akıl versn
izloşşşş
cnm aten uzun zmandır 66 ögün yemiyorum hem sıcak hemde ogluşlardan kaybnaklı ne zaman yersem ozman yiyorum
ama bende cuma günü metabolizmayı şaşırtmak için 1 hafta yapayım diyorum
acıkmıyor olman gsüel ve gerçekdir çünkü protein çok alınca tok tutuyor ne kadar çok ekmek yersen okadar acıkıyorsun çünkü k.h insüün direncini yükseltiyor
anacım şu diyet hakkaında kimse k.h diyeti ile zayıfladım kilomu korudum hiç kilo almadım diye yaız yazmamışlarki okuyalım bizdekaydirigubbakcemile3
Her Diyeti Yapmayın!
Önünüzde uçuşan diyet listeleri kafanızı mı karıştırıyor? Hangisini uygulayacağınızı bilmiyor musunuz? Uzak durmanız gereken diyetler
Her Diyeti Yapmayın!
Bazı diyetler yağ ve protein içerir. Karbonhidratların şişmanlığın sebebi olduğu ve onların tüketilmesinin yanlış olduğu mantığından yola çıkar.
Bu tarz diyetlerde şeker ve nişasta yoktur. Yani, makarna, pilav, ekmek, hamur işleri bu diyet listesinde yer almaz. Kişi sınırsız ve yağ tüketir. Bu diyet, kişiye sınırsız yeme imkanı verdiğinden, çok kişi tarafından uygulanır.
Bu şekilde bir beslenme yanlıştır çünkü günlük almamız gereken karbonhidratlar devre dışı bırakılmıştır. Karbonhidratlar, günlük almamız gereken kalorinin %55-60’ını oluşturur.
Bu tarz bir beslenme, yani aşırı protein ve yağ alımı, trigliseridin ve kanda kolesterol oranının yükselmesine sebep olur. Damar sertliği, yüksek tansiyon ve kalp hastalıklarına davetiye çıkarır.Vücutta artan ürik asit yüzünden, gut hastalığına yakalanma ihtimali artar. Böbrek fonksiyonları ] etkilenir. Sonuç olarak, bu tarz bir diyet sağlıklı değildir.
Uygulamamanız gereken bir başka diyet ise, protein zengini diyetlerdir. Bu diyetler et, tavuk, balık, deniz ürünleri ve yağsız peynir içerir. Buna ilave olarak yağsız salata ve yağsız haşlanmış sebze eklenir.
Yağ ve karbonhidrat alımı son derece kısıtlıdır. Ayrıca bu tarz diyetlerde kalori kısıtlaması da bulunur. Normal şartlarda ihtiyacın altında kalori alındığında kilo vermek sorun olmaz. Ancak bu tarz diyetleri uzun süre uygularsanız, kan yağları yükselecektir.
Doktor kontrolü olmadan yapılan bu tarz diyetler, vitamin, mineral eksikliğine ve beslenme bozukluklarına sebep olur.
Önemli olan ne kadar kilo verdiğiniz değil, sağlığınızı koruyarak ve sağlıklı beslenerek kilo vermenizi sağlamaktır. Bu yüzden, kilo sorununuz varsa, mutlaka doktor kontrolünde bir programa başlayın.
Tünaydınlarr herkeseee ..
aylin ben kanatı temizleyip tavaya koyuyorum yağsız ve öyle kızartıyorum kapağını kapatıp.. o sıfır puan veriyorum .. ha haşlanmış ha tavada pişirilmiş içine ek madde girmedikten sonra puan değişmez bence ..
izlemm aynen ben sen gibiyim bugün 9 gündür tek bir sefer aıkmadım valla ..
masum hadi anacım bugünden tezi yok sende başla karbon h. a 5 gün yap kendi rejimine dön tekrar ..
nehir menün ok güzel canım dün kaırmışım yazdığını ..
topramm sen şimdi bize alttan alttan yapmayın bu rejimi sağlıksızmı diyorsun kaydirigubbakcemile3
ama bu rejimi diyetisyenlerinde sadce haftalık period olarak verdiğini bildiğim için ben deniyorum valla pazartesiye kadar ..
:))) kilosu az olanlar daha ççok takıntı yapıyor aman oram çıktı buram çıktı diye, bizim ezelden beri çıkık olduğu için kaydirigubbakcemile3
Tünaydınlarr herkeseee ..
aylin ben kanatı temizleyip tavaya koyuyorum yağsız ve öyle kızartıyorum kapağını kapatıp.. o sıfır puan veriyorum .. ha haşlanmış ha tavada pişirilmiş içine ek madde girmedikten sonra puan değişmez bence ..
izlemm aynen ben sen gibiyim bugün 9 gündür tek bir sefer aıkmadım valla ..
masum hadi anacım bugünden tezi yok sende başla karbon h. a 5 gün yap kendi rejimine dön tekrar ..
nehir menün ok güzel canım dün kaırmışım yazdığını ..
topramm sen şimdi bize alttan alttan yapmayın bu rejimi sağlıksızmı diyorsun kaydirigubbakcemile3
ama bu rejimi diyetisyenlerinde sadce haftalık period olarak verdiğini bildiğim için ben deniyorum valla pazartesiye kadar ..
semacım merak etme biz sıfır almıyorum k.h ve yağı, sabahları 1 küçük dilim ekmek ve yemeklere z.yağı koyuyoruz sebzede yiyoruz sadece gereksiz k.h alımını engelliyoruzki depolanmış yağları yakalım... tek çeşit beslenmiyoruz kesinlikle ölümcül değil yani diyetimiz, makarnaları pilavları şimdiye kadar yedik de ne oldu kilodan başka allah aşkına sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?