- 2 Mart 2009
- 2.322
- 7
- 356
yaa canım sende bir alemsin selin o kadar anlattı, vücudundaki depolanmış yağlar gidiyor daha ne olsun yanii, kilo almaya müsait bir bünyen varsa benim gibi sürekli takipte kalmalıyız, haftada bir değil ama ayda bir kilo takibi için tartılmak lazım yani çok şüphecisin sen kız sempatiksalakcinni yağlar gidip incelince makarnalar börekler götürürsen tabii fazla k.h ler depolanır tekrar aynı yerlere, laelaelaelaelae içinde şüphe kalmasın ama kilo alırım diye sen bi tatiline git istanbula gelince yaparsın için rahat ola ola :lepi:
slm baharnazcım sende geldin tamam olduk kaydirigubbakcemile3
selin abla geldiii kosunnn öbür topige kaydirigubbakcemile3
aylin alemsin yaaaaaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kızlar yediğim süper birşey olmuştu lahana seven varsa yazarım tarifini :)
Eregliye gelin gidecemm lahana sevilmezmii
lahana mancar semizotu insanlari onlarr aklinialirimsmile canim cekti bulgurlu sölee
izlem bi silah alıp beni vurmayı planlıycaksın sanırım yakındakaydirigubbakcemile3
anacım benimki şüphe degil zaten deniycemmde haftya hatta yarın bile başlarım belkim
ama merak eidyorum işte ne yapayım ya geri alırsma diye
börek pilav normla diyetten sonrada yersen alırsın kiloyu tekrardan
ama sonrasında 40 puanı korumak önemli k.h diyetinde ee sebzeler bilem çok puanlı
hep ette yenmezki
aman neyse sustum ben yoksa kafama sopa gelcek birazdan
aklinialirimsmileaklinialirimsmileolumunekankayizsmiletopramm sen iste ilk 2 gün zorlanırsın puanlamada 3 gün uzman olursun merak etme kaydirigubbakcemile3
slm canım kolay gelsin....oooo maşallah herkes buralarda masumm selma yağmurgözlü darkolive asutaha selam kızlar
izlem bi silah alıp beni vurmayı planlıycaksın sanırım yakındakaydirigubbakcemile3
anacım benimki şüphe degil zaten deniycemmde haftya hatta yarın bile başlarım belkim
ama merak eidyorum işte ne yapayım ya geri alırsma diye
börek pilav normla diyetten sonrada yersen alırsın kiloyu tekrardan
ama sonrasında 40 puanı korumak önemli k.h diyetinde ee sebzeler bilem çok puanlı
hep ette yenmezki
aman neyse sustum ben yoksa kafama sopa gelcek birazdan
:roflol::roflol::roflol:slm baharnazcım sende geldin tamam olduk kaydirigubbakcemile3
nasıl bişeyki...bak şimdi merak ettim...cokacimcoookkızlar yediğim süper birşey olmuştu lahana seven varsa yazarım tarifini :)
buldumm buldum...püsküüüt ablamız yazmış...:)))
LAHANA MANTISI
Bir porsiyona denk düşecek lahana yaprakları, ince ince kıyılır ve düdüklü tencerede, düdüğü kapatıldıktan sonra 10 dakika pişirilir.Suyunun süzülmesi için kevgire konur.
Bu arada 60-70 gr kadar yağsız kıyma teflon tavada içine tuz ve karabiber ilavesi ile kavrulur.
Süzülen lahana tabağa konur.
Kavrulmuş yağsız kıyma üzerine eklenir.
En üste de sarımsaklı yoğurt dökülür. Ve aynı mantıda kullandığımız baharatlar eklenir. Yani: sumak, nane, kırmızı pul biber.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?