80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ev temizliğiyle uğraşıyorum o yüzden ara ara giriyorum
şimdi öğle için güzel bir yemek yaptım onu yiycem :)

izlem bi silah alıp beni vurmayı planlıycaksın sanırım yakındakaydirigubbakcemile3

anacım benimki şüphe degil zaten deniycemmde haftya hatta yarın bile başlarım belkim

ama merak eidyorum işte ne yapayım ya geri alırsma diye

börek pilav normla diyetten sonrada yersen alırsın kiloyu tekrardan
ama sonrasında 40 puanı korumak önemli k.h diyetinde ee sebzeler bilem çok puanlı
hep ette yenmezki

aman neyse sustum ben yoksa kafama sopa gelcek birazdan

tülay başlayım bende ozman yarın yahuu beklemeinin ne alemi var

sen kaç gün yaptın

selin abla geldiii kosunnn öbür topige kaydirigubbakcemile3

kizlar, aranizda merve20 yi hatirlayan varmi? o da gecen senle benle birlikte baslamisti burda

kızlar yediğim süper birşey olmuştu lahana seven varsa yazarım tarifini :)

Eregliye gelin gidecemm lahana sevilmezmii
lahana mancar semizotu insanlari onlarr aklinialirimsmile canim cekti bulgurlu sölee

Eregliye gelin gidecemm lahana sevilmezmii
lahana mancar semizotu insanlari onlarr aklinialirimsmile canim cekti bulgurlu sölee

:)) aylin bulgursuz canım benim bulgur pirinç yokk üzgünüm

inşalah o zaman kadar ideal kilona düşersin ve bulgurlu yersin

kaydirigubbakcemile3
aynı kararsızlığı bende yaşadım hala yaşıyorum ama denemeden bilemem mantığıyla başladım bugün 10.günüm sempatiksalakcinni
karbon h. puanı sadece diyette 40-50 sınırında tutuluyor canım .uzun zamandır araştırıyorum bu konuyu .biz bu diyeti bırakınca 70 -80 de sabitlersek yedklerimizi bi süre kilo almayız ..Merak ettiğin ve emin olmadığın şeyi sorıcaksın tabi şekerim biz izemle arada takılırız kendimiz herşeye balıklama daldığımız için kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

topramm sen iste ilk 2 gün zorlanırsın puanlamada 3 gün uzman olursun merak etme kaydirigubbakcemile3
aklinialirimsmileaklinialirimsmileolumunekankayizsmile
oooo maşallah herkes buralarda masumm selma yağmurgözlü darkolive asutaha selam kızlar
slm canım kolay gelsin....

slm baharnazcım sende geldin tamam olduk kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol:
kızlar yediğim süper birşey olmuştu lahana seven varsa yazarım tarifini :)
nasıl bişeyki...bak şimdi merak ettim...cokacimcoook

buldumm buldum...püsküüüt ablamız yazmış...:)))
LAHANA MANTISI

Bir porsiyona denk düşecek lahana yaprakları, ince ince kıyılır ve düdüklü tencerede, düdüğü kapatıldıktan sonra 10 dakika pişirilir.Suyunun süzülmesi için kevgire konur.

Bu arada 60-70 gr kadar yağsız kıyma teflon tavada içine tuz ve karabiber ilavesi ile kavrulur.

Süzülen lahana tabağa konur.
Kavrulmuş yağsız kıyma üzerine eklenir.
En üste de sarımsaklı yoğurt dökülür. Ve aynı mantıda kullandığımız baharatlar eklenir. Yani: sumak, nane, kırmızı pul biber.

Ama bu haksızlık akannehir evde lahanam yok :sinifsinif: lahananın k.h değeride ayrıca önemli tabi bizim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…