80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

herkese selam kızlar çok hastayım bugün ya sabah bişey yiyemedim az önce yedim bişeyler ayağa kalkcak halim yok heryerim ağrıyo miğdem bulanıyo çok kötüyümm

herkese selam kızlar çok hastayım bugün ya sabah bişey yiyemedim az önce yedim bişeyler ayağa kalkcak halim yok heryerim ağrıyo miğdem bulanıyo çok kötüyümm

gecmis olsun canim nolduu üsüttünmüü

feryal geçmiş olsun hemşerim

bugün izmirde fırtına vardı zaten sabah çok şaşırtıcı bir manzara vardı dikkat etmek lazım :2:

DıKKAT ÖNEMLı BıR UYARI !

Evinizin kapısına geliyorlar . Önemli deterjan firmalarından birinin adını verip yeni ürünleri için anket yapmaya, anketi kabul edersiniz de... Hediyenizin 3 kg lık deterjan olacağını söylüyorlar. Tüketici olarak size uzun sorulardan sonra yeni ürünün iki örneği olduğu söyleniyor. Yeni ürünün parfümünün iki değişik versiyonun dan hangisini beğendiğinizi soruyorlar, sizin de bu konuda fikriniz alınacak. Test başlıyor, Kutular açılıyor, siz de kokluyorsunuz ve tabii fenalaşıp bayılıyorsunuz. Çünkü size koklatılan ikinci koku uyuşturucudur ve bir güzel bayılıyorsunuz. .. Onlar da evinizi rahat rahat soyuyorlar! Lütfen ev halkını ve de tanıdıklarınızı önemle uyarın. Siz de unutmayın. Bu mesajı dostlarınıza iletirseniz belki bir kaç kişi kurtulur. Bu soygunculuk planı piyasaya yeni çıktı, lütfen eş, dost, arkadaş, akrabalarımızı uyaralım, bu yeni soyguncu tuzağına sakın düşmeyelim, hepinize huzurlu günler dilerim

kızlar bunu bana yemek sitesindeki bir arkadaş yollamış hemen paylaştım...aman çok dikkatli olalım...

kizlar bari siz cevaplayin

köfte yapicam ben, sogan tuz karabiber zeytinyagi yumurta koyucam, ekek koymadan yapicam izgara da. olur demi

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3izloşşşşş yazdıklarıma cvp bilem vermemişsinnn
oklava geliyormu yoksam bana

semacımmm tşkler böyle önemli bir bilgiyi paylaştıgın için

rica ederim canım...ne günlere kaldık...bunu da geçen gün duydum şok oldum...bakın anlatayım....

kızkardeşimin arkadaşının komşusu ve 3 arkadaşı yani aynı binadan 4 bayan halılarını yıkamaya veriyolar...halıların teslim tarihi geldiğinde...bir adam geliyor kapıya ve halıların kuruma esnasında çalındığını ve zararı karşılamak istediğini söylüyor....halı mağazası olduğunu söylüyor...gelin sizi mağazaya getireyim...halılarınız yerine halı beğenin diyor...bayanlar arabaya biniyor...3 ay olmuş hala haber yok...

Çağla ve feryal geçmiş olsun kızlar ...dikkat edin aman tam hastallık havası valla ..

ayllin ekmeksiz köfte olur hemde adıda inegöl köfte olur canım =)

kvdeler geldi çocukları götürüdler
bende baharatlıkları ve kavanozlarımı temizliyorum
birde mozaik pasta yapıyorumaklinialirimsmile

topram neler var yaa ..dünyanın çivisi çıkmış valla .. allah bizi ,evlatlarımızı saklasın inş
aylinn canım köfte istedi sayende kalktım yapıyorum valla .içine koyduğun soğanın k.h puanlamayı unutma sakın =)

başka bir yöntem söyleyim yeni modaymış hemde kapının altından su döküyorlarmış nereden geliyor diye açıyormuşsun kapıyı şak bayıltıyorlarmış hırsızlar bu işi çok geliştirdi allah karşılaştırmasın

kvdeler geldi çocukları götürüdler
bende baharatlıkları ve kavanozlarımı temizliyorum
birde mozaik pasta yapıyorumaklinialirimsmile
masum valla kıskanıyorum şu kayınvalideni hee ohh hergün gelip ilgileniyorlar çok şanslısın değerini bil..benim k.v hasta olduğu için bırakmıyorum hiç ama allahtan annem var yani bilmiyorumkismile :2:

regli olmama 7 gün var bugünden şişermiyim acep kendimi çok şiş hissediyorum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…