topram neler var yaa ..dünyanın çivisi çıkmış valla .. allah bizi ,evlatlarımızı saklasın inş
aylinn canım köfte istedi sayende kalktım yapıyorum valla .içine koyduğun soğanın k.h puanlamayı unutma sakın =)
Butterflyy valla güzel olduuu köfte, önce korktum ay dedim bu nee civik civikkk.... ama kizardi hehe ve doydum bayaa, 6 tane cikti acuvum kadar
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
biraz önce yaptıgım pastanın pudinginden yedim
ne oluyor bana anlamıyorum ya
bu hafta gitti diyet çok yemeidm ama hep şişim motive olamıyorum artık diyetimeee
neden yaaaaa mafoldumben
AMİNNNNNNN ...toprammm....benimde canım istedi...nolcak şimdi hanginize geliyim...
az önce oğluşum aradı..çok mutlu oldum...sipariş vermek için aramış...:)))
sirkeli simit...çatal...ıspanaklı börek...kuru köfte...zyağlı sarma...patates köftesi...birde biz bazlamaç diyoruz bazı yerlerde katmer deniyor....topramm bilir....)) oyy oyy kızlar yürüyen lokanta gibi olcaz...
işin kötüsü bunca şeyi yapıpta yemeden nasıl durcammmm....akannehirakannehirakannehir
Butterflyy valla güzel olduuu köfte, önce korktum ay dedim bu nee civik civikkk.... ama kizardi hehe ve doydum bayaa, 6 tane cikti acuvum kadar
insanlar emzirdiği zaman günlük 700 kalori fazladan harcıyomuş demekki oyüzden ben spor yapmadan kilo verebiliyorum
kızkardeşim de öyle kilo vermişti spor yapmadan emzirerek ve bol su içiyordu ekstra süt olsun diye birşeyde yemedi yani bencede sen böyle veriyorsundur canım yalnız vücudunda sarkma olmaması için zamanı gelince egzersiz yapmalısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?