80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben bi çorba yaptım tam size göre
aylin,izlem ve tülay

bulgur
mercimek ve pirinç var içinde
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ay ben bile yemeidm valla çocuklara yaptım pek iştahsızlarda o yüzden

AMİNNNNNNN ...toprammm....benimde canım istedi... nolcak şimdi hanginize geliyim...

az önce oğluşum aradı..çok mutlu oldum...sipariş vermek için aramış...:)))
sirkeli simit...çatal...ıspanaklı börek...kuru köfte...zyağlı sarma...patates köftesi...birde biz bazlamaç diyoruz bazı yerlerde katmer deniyor....topramm bilir....)) oyy oyy kızlar yürüyen lokanta gibi olcaz...
işin kötüsü bunca şeyi yapıpta yemeden nasıl durcammmm....akannehirakannehirakannehir

menüm: 23/06/2010

sabah:

1 yumurta
2 bucuk sosis 1p
1 tavuk salami
yarim salatalik 4p

=5p

öglen:

1 tabak patlican yemegi kiymali 4p
2 tavuk kanat tavada kizarttim 1p (yagla kizarttim)

=5p

ara:

4 dilim pastirma 1p
1 dilim peynir 0,5p

200gr kiyma
bit tutam maydonoz 1p
1 yumurta
zeytinyagi
baharat
sarmsak
1 sogan 1p = köfte yaptim kizlar güzel oldu, TAVADA kizarttim az yagli... kac puan bilemiyorum...

aksam:

acikirsam kabak yemegi yaparim 4p

=20p gibi birsey olmus, süper.....

ayy yağmurgözlü canım neler yazmışsın böyle okuyunca gözlerim açıldı
inanamadım neler var yaa

Butterflyy valla güzel olduuu köfte, önce korktum ay dedim bu nee civik civikkk.... ama kizardi hehe ve doydum bayaa, 6 tane cikti acuvum kadar

bu arada tarifi bulmuşsun ben düdüklü ile filan uğraşmadım tencereye haşlanacağı kadar suyu koyup haşladım kıymanın çokta yağsız olmasına dikkat etmedim ama güzel olmuştu
deneyin kızlar zaten ben lahanacıyım buda son lahanaydı umarım markette bulabilirim mevsimi geçti ama

mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
biraz önce yaptıgım pastanın pudinginden yedim
ne oluyor bana anlamıyorum ya
bu hafta gitti diyet çok yemeidm ama hep şişim motive olamıyorum artık diyetimeee
neden yaaaaa mafoldumben

böyle düşünerek iyice çıkma toparlan bakiimm

bugünkü menümü yazayım

sabah ılıksuincir
peynir-zeytin dom-sal-1tk reçel
1 dilim pizza bu olmamalıydı desem olmuyorki bunsuzda
öğlen 13.30 kıymalı lahana mantısı
15.00 yeşil elma
16.30 2 grissini ve yeşilçay
19.30 2 tavuk pirzola ve yeşil salata
21.gibide karpuz yerim

3 kupa yeşil çay 10 bardak su 1 kupa lahana suyu
45 dk fitness

Bilmezmiyimm ..ımm ağzım sulandı canım çekti valla ..Bir günlük yersin hiç bişey olmaz canım.hepsinden 1 çatal alsan oldu bitti tıka basa doyarsın zaten ..çeşit çok .. daha da çoğalıcak gibi gidene kadar kaydirigubbakcemile3

insanlar emzirdiği zaman günlük 700 kalori fazladan harcıyomuş demekki oyüzden ben spor yapmadan kilo verebiliyorum

kızkardeşim de öyle kilo vermişti spor yapmadan emzirerek ve bol su içiyordu ekstra süt olsun diye birşeyde yemedi yani bencede sen böyle veriyorsundur canım yalnız vücudunda sarkma olmaması için zamanı gelince egzersiz yapmalısın

baharnazcm 2 ay oldu 2 ayda 11 kilo verdim her şeye vakit buluyorumda bir spo yapamıyorum maleseff

Menüm..

Sabah =
sosis-haşlanmış yumurta ve peynir -2p

Öğlen =
10 kiraz - 6 erik 10p

Akşam=

6 ekmeksiz köfte- 2p
mayonez -1p
2 salatalık turşusu 1p

+ 16 p

akşama arkadaşa misafiriz .12p meyve dışında bişey yemeyi düşünmüyorum şimdilik .umarım istediğim gibi olur .değişme olursa yazarım tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…