80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

feryal geçmiş olsun hemşerim

bugün izmirde fırtına vardı zaten sabah çok şaşırtıcı bir manzara vardı dikkat etmek lazım :2:
valla hemşerim bu hava ne böyle akşam yağan yağmur sanki kıştayız gibi fırtına koptu ya geçmiş olsun için saol canım
feryal geçmiş olsun cnmm

çagla sanada geçmiş olsun:)
teşekkür ederim banu abla
Çağla ve feryal geçmiş olsun kızlar ...dikkat edin aman tam hastallık havası valla ..

teşekkür ederim tülay abla

herkese selam arkadaslar

ne cok yazmissiniz öyle 20 sayfa okudum nerdeyse baslayali 2 saat oldu bussürü alinti yapmistim ama bilgisayar pat diye kapandi aklima kalanlari yazacam insallah unuttugum kimseler olursa kusuruma bakmasinlar

baharnaz: allahim insallah gönlüne göre verir canim, isteyipte olmamasi gercekten cok kötü birsey, sizde bir sorunmu var yoksa hersey normal ama ginede tutmuyormu.

diyarking: canim gecmis olsun insallah en kisa zamanda iyilesirsin canim, sicaklarda zor olur alciyla

nemesisdi galiba hasta olan biri daha vardi adi aklima gelmiyor sizlere gecmis olsun

masumm sana da gecmis olsun canim, dis doktoruna gitmeden agrilarindan kurulabilecegini sanmiyorum.

yagmurgözlü yazdiklarin okuyunca sok oldum, resmen dünyanin civisi cikmis ya, seytanin bile aklina gelmez böyle seyler ya, allah bunlari yapanlara akil fikir versin, ne diyeyim vallah sok oldum.

butterfly, darkolive ve aylin cok merak ediyorum bakalim kac kilo vereceksiniz...

nalcy canim verdigin moral icin cok tesekkür ederim bakalim insallah hafta ya cuma görürüz bebisi.

masumm sana ne olmus böyle bence hemen kendine gelip toparlanmalisin canim, bunalim falanmi geciriyon ne

vallah hanimlar benimde bogazim agriyor, kendime iyi bakmam lazim bu halde ilac da kullanamam, vick sürücem bogazima sarip yaticam biraz uykuda bastirdi

kizlar haberlerde izledimm, BURSA ISTANBUL IZMIR felaket yagmurluu firtina dolu yagislii
heryeri su basmis yine ayyyyyy nasil yasiyorsunuz yaa
izlerken bile cildirdimm böle birsey olamazz

bitanem abla hamile oldugun icin uykun geliyor hep uyu ablam uyuu.. dinlen

selintepe geldii kosunnn topige kaydirigubbakcemile3

kizlar haberlerde izledimm, BURSA ISTANBUL IZMIR felaket yagmurluu firtina dolu yagislii
heryeri su basmis yine ayyyyyy nasil yasiyorsunuz yaa
izlerken bile cildirdimm böle birsey olamazz

valla izmirde gece sabah bide fırtına koptu resmen nasıl yağdı yağmur aşşağalar su basmıştır ama bizim burası şuan kupkuru ben hiç sel görmedim bizim burda burası yukarda kalıyo ya ondan

kızlar kendimden nefret ediyorum neler yedim neler akşam akşam hemde busaatte ne oldu bana yaa
pataes kavurması yeidm
bir sürü karpuz
1dilim ekmek
karnım aç degil ama yiyorum yaa napcam ben ne oluyor bana
anlamıyorum ya
motivasyonum bozuldu iice

klava: yapma ablam yaaaa
emeklerin bosa gitmesin yapmaa....

aylin valla cnm ne yaptıgımı bende bilmiyorum ki
sinirleirm çok bozuk valla aglıycam şimdii
motivasyon yerlerde
diyete hakim olamıyorum

aylin valla cnm ne yaptıgımı bende bilmiyorum ki
sinirleirm çok bozuk valla aglıycam şimdii
motivasyon yerlerde
diyete hakim olamıyorum

ozaman bende ölesim geliyor istee
ay seytan kulagina iyi gidiyor irademi bozmadimm
bazen seytanlik geliyor aklimiza istee

banucum yarın düzeltirsin ya sıkma canını, vücut bir şaşırsın bakalım yemediğin şeyleri yiyorsun nede olsa :hulya: bence ağzına sakız at en güzeli temizi kesin işe yarar olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…