80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugünkü menüm;

Sabah;5 kaşık tarhana,1 bardak nane limon çayı
öğlen;1 dilim kepek ekmeği,1 tane domates,3 tane zeytin,1 kk peynir,1 kaşık lor
akşam;2 yk patlıcan,2 yk makarna,yarım dilim kepek ekmeği,salata,cacık,1 bardak form çayı
ara;1 buçuk şekerleme

salata ve cacıktan çok az yedim

menüm 23.06.2010 çarşamba

1su bardağı süt (6)=6

sabah yarım dilim t.b ekmeği(8) yarım domates(3) 1 salatalık (4) peynir çeşitleri (1) 2 zeytin(0)= 16

öğlen karpuz muhabbetinden önce (( yedim ne yazık ki,1 ince dilim karpuz (4)+ 2 yudum süt (1)=( 5 )

hindi burger + zero kola 0

akşamda hindi burger 1 sahanda yumurta kola =0

toplamda 27

wc1 2lt su 50 ip atlama yarım saat müzikle hoplayıp zıplama :))

aylin bir kontrol et bakim...

Son düzenleme:
bitanem bizde sorun yok ama olmuyor canım birçok şey etken olabilir yaş, stres vs.
sen dikkat et kendine canım sakın kendini yorma yat dinlen keyfine bak hareketlerine ve beslenmene dikkat et canım çay, kahve, bitki çayları filan içilmiyor biliyorsundur.

bugün kizim kresde geziye gidiyorlar esimde beraber gidecekdek bende oglusumla evde olacagim 4-5 saat ,iyi bir temizlik yaparim bolca kalori harcarim :) aksama cenaze varda :))) bihterin defnediyoruz

aylin valla cnm ne yaptıgımı bende bilmiyorum ki
sinirleirm çok bozuk valla aglıycam şimdii
motivasyon yerlerde
diyete hakim olamıyorum

dün bende öyleydim banucum....senağlama

vallah hanimlar benimde bogazim agriyor, kendime iyi bakmam lazim bu halde ilac da kullanamam, vick sürücem bogazima sarip yaticam biraz uykuda bastirdi

dikkat et bacu kendiine artık sen 2 canlısın.........
:CüvCüv:

benimde dün bozuktu şekerim mi ne düştü halsizleştim birden yemeğe saldırdım...mafoldumben

bende dün mozaik pasta yaptım bir koca dilim yedim..ama sonra kendime geldim sanırım vitaminsiz kalmıştım...vucudunda ihtiyacı var ama yedikten sonra piman oldum ama neyse.....

sonra bide arkasından 1 hamburgeri götürdüm yani anlıyacağınız berbat bir gündü.....tabi, birkaç şey daha var onrarıda yazmıyım boşverin...

olumunekankayizsmilealkisalkisalkisalkisalkisalkis yinede benim dünkü menümden daha güzel...

delikafaduldenkralda 4 şarkı tepindim az önce sizde yapın çabukkkk

oooooooooooooo ben onu çok yaparım biraz delüyümde......:jeyyar::jeyyar:

bugün kizim kresde geziye gidiyorlar esimde beraber gidecekdek bende oglusumla evde olacagim 4-5 saat ,iyi bir temizlik yaparim bolca kalori harcarim :) aksama cenaze varda :))) bihterin defnediyoruz

ALLAH RAHMET EYLESİN....gebermesini iple çekiyorum....eve davul zurna aldım akşama onları çalacam...ama şaka bir yana bitmesine çok üzüldüm valla.....:sinifsinif::sinifsinif:

ALLAH RAHMET EYLESİN....gebermesini iple çekiyorum....eve davul zurna aldım akşama onları çalacam...ama şaka bir yana bitmesine çok üzüldüm valla.....:sinifsinif::sinifsinif:[/QUOTE]

bende üzülüyorum bitmesine ,ne izlicez persemebe günü kurtlar vadisimi mirmirmirmir

Günaydınlar herkesee ..

acayip sıkıcı hava bizide vurdu . insanın ruhuna hükmediyor resmen .bide oğlum hastalandı üstüne .. doktora gidicez birazdan ..

sabahtan beri canım hi bişey yemek istemiyo nedense 1 kaşık keten tohumu ,2 cevizle 1 bardak form çay içtim .3 gün tuvalete çıkamıyorum yaaa .patlıcam bugünde çıkamasam .
ızlemcim ben yarından sonra kendi diyetime dönüyorum tatlım ..bağırsak sistemim bozulucak yoksa (
verdiğimiz 15 kiloyu da o şekilde verdik sonuçta ..
bakalım bugün puanlarımı hep bağırsak çalıştıran yiyeceklere kullanıcam . bakalım inş fayda grürüm ..

günayd kıslar çok cnm sıkkın görümcemin bebeginin kalbi durmuşmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

nalcy herşey iyiydide akşam 8 gibi yediğim bir dilim pasta bütün işi bozdu gece o kadar üzüldümki pişman oldum ya resmen uyuyamadım yediğim o pasta için

ALLAH RAHMET EYLESİN....gebermesini iple çekiyorum....eve davul zurna aldım akşama onları çalacam...ama şaka bir yana bitmesine çok üzüldüm valla.....:sinifsinif::sinifsinif:

bende üzülüyorum bitmesine ,ne izlicez persemebe günü kurtlar vadisimi mirmirmirmir[/QUOTE]

benim aşkı memnu ile pek aram olmadı yokluğunuda pek anlamam sanırım
diziye bağlı olan arkadaşlar üzülcekler üzülmeyin olsun yeni aşk dizileri gelir öyle düşünün.
hatta şu sıralar bol bol komedi dizileri gelcek Aşk dizileri ancak güz döneminde gelir

ayy alemsin kız

ewet canım haklısın, dön sen istersen bir hafta yeter şaşırtmak için, ama benim wc problemim yok her sabah düzenli aman nazar değmesin :kedi: arada ben lifli sebze yiyorum ama kabak filan sen onuda yemiyorsun belki ondandır canım yaa CADIARZU

günayd kıslar çok cnm sıkkın görümcemin bebeginin kalbi durmuşmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

ayy kıyamam yaa, allahımdan en hayırlısını dileyin, bebeği zor olan akrabandı dimi canım :gitme:
bende üzülüyorum bitmesine ,ne izlicez persemebe günü kurtlar vadisimi mirmirmirmir

benim aşkı memnu ile pek aram olmadı yokluğunuda pek anlamam sanırım
diziye bağlı olan arkadaşlar üzülcekler üzülmeyin olsun yeni aşk dizileri gelir öyle düşünün.
hatta şu sıralar bol bol komedi dizileri gelcek Aşk dizileri ancak güz döneminde gelir[/QUOTE]

ewet yaaa çok süper gençlik dizileri geliyor, cıvıl cıvıl boşverin üzülmeyin boşluğu doldurur bunlar reyting uğruna

kızlar bir problemim var paylaşayım fikir verin bana

son 1 haftadır bağırsaklarım felaket çalışıyor ve hep wcye çıkıyorum
diyetsiyene söyledim kepek, çavdar buğdaylı ekmek çok tüketiyorum o yüzdenmi diye hayır tamtersi yapar bunlar kabızlık yapar dedi. ben napıcam dr amı gideyim yani napayım anlamadımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…