banucum yarın düzeltirsin ya sıkma canını, vücut bir şaşırsın bakalım yemediğin şeyleri yiyorsun nede olsa :hulya: bence ağzına sakız at en güzeli temizi kesin işe yarar olumunekankayizsmile
aylin valla cnm ne yaptıgımı bende bilmiyorum ki
sinirleirm çok bozuk valla aglıycam şimdii
motivasyon yerlerde
diyete hakim olamıyorum
vallah hanimlar benimde bogazim agriyor, kendime iyi bakmam lazim bu halde ilac da kullanamam, vick sürücem bogazima sarip yaticam biraz uykuda bastirdi
kızlar kendimden nefret ediyorum neler yedim neler akşam akşam hemde busaatte ne oldu bana yaa
pataes kavurması yeidm
bir sürü karpuz
1dilim ekmek
karnım aç degil ama yiyorum yaa napcam ben ne oluyor bana
anlamıyorum ya
motivasyonum bozuldu iice
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
biraz önce yaptıgım pastanın pudinginden yedim
ne oluyor bana anlamıyorum ya
bu hafta gitti diyet çok yemeidm ama hep şişim motive olamıyorum artık diyetimeee
neden yaaaaa mafoldumben
bugünkü menümü yazayım
sabah ılıksuincir
peynir-zeytin dom-sal-1tk reçel
1 dilim pizza bu olmamalıydı desem olmuyorki bunsuzda
öğlen 13.30 kıymalı lahana mantısı
15.00 yeşil elma
16.30 2 grissini ve yeşilçay
19.30 2 tavuk pirzola ve yeşil salata
21.gibide karpuz yerim
3 kupa yeşil çay 10 bardak su 1 kupa lahana suyu
45 dk fitness
delikafaduldenkralda 4 şarkı tepindim az önce sizde yapın çabukkkk
bugün kizim kresde geziye gidiyorlar esimde beraber gidecekdek bende oglusumla evde olacagim 4-5 saat ,iyi bir temizlik yaparim bolca kalori harcarim :) aksama cenaze varda :))) bihterin defnediyoruz
günayd kıslar çok cnm sıkkın görümcemin bebeginin kalbi durmuşmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
ALLAH RAHMET EYLESİN....gebermesini iple çekiyorum....eve davul zurna aldım akşama onları çalacam...ama şaka bir yana bitmesine çok üzüldüm valla.....:sinifsinif::sinifsinif:
bugün kizim kresde geziye gidiyorlar esimde beraber gidecekdek bende oglusumla evde olacagim 4-5 saat ,iyi bir temizlik yaparim bolca kalori harcarim :) aksama cenaze varda :))) bihterin defnediyoruz
Günaydınlar herkesee ..
acayip sıkıcı hava bizide vurdu . insanın ruhuna hükmediyor resmen .bide oğlum hastalandı üstüne .. doktora gidicez birazdan ..
sabahtan beri canım hi bişey yemek istemiyo nedense 1 kaşık keten tohumu ,2 cevizle 1 bardak form çay içtim .3 gün tuvalete çıkamıyorum yaaa .patlıcam bugünde çıkamasam .
İzlemcim ben yarından sonra kendi diyetime dönüyorum tatlım ..bağırsak sistemim bozulucak yoksa(
verdiğimiz 15 kiloyu da o şekilde verdik sonuçta ..
bakalım bugün puanlarımı hep bağırsak çalıştıran yiyeceklere kullanıcam . bakalım inş fayda grürüm ..
günayd kıslar çok cnm sıkkın görümcemin bebeginin kalbi durmuşmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
bende üzülüyorum bitmesine ,ne izlicez persemebe günü kurtlar vadisimi mirmirmirmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?