80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydinn

masum abla allah rahmet eylesinnn üzüldüm vallahi... allah yine bebis verir insallah

bugün icin cok heycanliyimmm, aski memnu nasil bitecek acabaa...... nihalin gelinligini az bucuk gördük gibii

tülaycım celal bebeğede geçmiş olsun yine astım problemimi kıyamam oğluma yaa :gitme:

aynen yaa çok moralim bozuldu .. boğaz enfeksinu dedi ve dolasıyla alerjik astımıda tetiklmiş ..günde 6 kere hava vericez 7 gün boyunca antibiyotik var bide ..bunada çok şükür ama her ayın başında sonunda hastalanıyoruz muhakkak .. bu astım böyle bişy işte yaa havaların değişimde vuruyo herkesi

bugün bende kabak yemeği yapıcam .. bakalım bi faydası dokunucakmı ..

masum çok üzüldüm akrabana yaa allah sabırlar versin çok zor gerçekten ..

topramm yavruya geçmiş olsun...kuzular hasta olunca çok üzülüyorum ben...Allahtan acil şifalar dilerim...

nalcy herşey iyiydide akşam 8 gibi yediğim bir dilim pasta bütün işi bozdu gece o kadar üzüldümki pişman oldum ya resmen uyuyamadım yediğim o pasta için

baharnazcım...neden kendine işkence ettin canım yaaa...yedim ohh sefam olsun deyip diğer öğünlerde dikkat ederek telafi etmelisin...

kurulu robot değiliz canım tabiki pes ettiğimiz zamanlar olucak..önemli olan devamını getirmden toparlanmak...bu dediğim hepimiz için geçerli...

bak diğer topicteki arkadaşım okuduğu kitaptan ne yazmış..

yediklerin yüzünden asla pişman olma..
Örneğin zayıf kişiler yediklerinde pişman oluyorlarmı..Hayır...

bir lokma ısırsan bile, beyinde arzuladığın yiyyeceğin resmi belirleniyor ve sen her pişmanlığında o yiyeceği düşünerek vicdan azabı çektiğin için bilinç altı onu yemişsin gibi algılayıp kimyasal hormon yayıyormuş...
Diyor kitabın yazarı abla..Bence mantıklı...:)))

aa evet duymuştum bende

kızlar tşk ederimm geçmiş olsun dilekleriniz için
kanaması vardı zaten hayırlısı buymyuş demkki cnm yapcak bişey yok

bendede kabızlık sorunu var kızlar
sabahları incir filan yesemde çıkamıyorum

sabah azıttım valla sosisli yumurta yeidm

masumm bendeki sorunda sendekinin tam tersi napmalıyım dr a gitmelimiyim
acaba yeşil çay yaparmı?

ayyy valla takılıp kaldım ist giderken 75 olayım diyorudm ama snaırım olmayacak gerçi bellide degil gidecegimiz ama

neden böyle oluyrum ben çünkü ne zman yürümeye spora ara versem şişiyorum ,kabız oluyorum ve dengem bozuluyor
bugün tekrardan başladım yürümeye
salı günüde beslenme uzmanına gdicem

ben de spor yapmadığımda yürümediğimde dengem bozuluyor gerçekten çok haklısın
şişiyor kilo alıyor gibi hissediyorum

benimkiside 1300 kalori ama bana fazla gibi geliyor salı günü bi gidicem başka bir beslenme uzmanına bakalım o ne diycek benim listem şöle bak

kah.
1kk peynir,dom.sal.,2 zeytin çay

ara
süt,meyve

öglen
çorba
2 köfte kadar et
salata
1 dilim ekmek

ara
yogurt meye

akşam
çorba
sebze yemegi salata
1 dilim ekmek

ara
süt,meyve

ya açıkcası bu bna çok geliyor bu liste
ve hiç bukadar yemeidm yani
acaba yemekmi laızm dr veridig listeyi

selam,sabah 1 kase müsli sütlü yedim
ara 1 actimel ictim
1 kasarli kepek ekmegi
1 fincan kahve
1 fincan yesil cay
yogurt yiyorum simdi diyet yogurtu (fastenjoghurt)
sabah cok erken kahvalti yaptigim icin ara ögünüm cok oldu
sabah 7 de kahvalti yapmisdim
ögle yemegini bilmiyorum ne yesemki
balik yapayim fresh firinda (fischstächen)
bi kepek ekmegi ile
4 büyük bardak su ictim birde yani 1 litre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…