feryal nasıl oldun biraz daha iyimisin?
tülaycım celal bebeğede geçmiş olsun yine astım problemimi kıyamam oğluma yaa :gitme:
günayd kıslar çok cnm sıkkın görümcemin bebeginin kalbi durmuşmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
aynen yaa çok moralim bozuldu .. boğaz enfeksinu dedi ve dolasıyla alerjik astımıda tetiklmiş ..günde 6 kere hava vericez 7 gün boyunca antibiyotik var bide ..bunada çok şükür ama her ayın başında sonunda hastalanıyoruz muhakkak .. bu astım böyle bişy işte yaa havaların değişimde vuruyo herkesi
bugün bende kabak yemeği yapıcam .. bakalım bi faydası dokunucakmı ..
masum çok üzüldüm akrabana yaa allah sabırlar versin çok zor gerçekten ..
nalcy herşey iyiydide akşam 8 gibi yediğim bir dilim pasta bütün işi bozdu gece o kadar üzüldümki pişman oldum ya resmen uyuyamadım yediğim o pasta için
günaydın baharnaz nasılsın
baharnazcım...neden kendine işkence ettin canım yaaa...yedim ohh sefam olsun deyip diğer öğünlerde dikkat ederek telafi etmelisin...
kurulu robot değiliz canım tabiki pes ettiğimiz zamanlar olucak..önemli olan devamını getirmden toparlanmak...bu dediğim hepimiz için geçerli...
bak diğer topicteki arkadaşım okuduğu kitaptan ne yazmış..
yediklerin yüzünden asla pişman olma..
Örneğin zayıf kişiler yediklerinde pişman oluyorlarmı..Hayır...
bir lokma ısırsan bile, beyinde arzuladığın yiyyeceğin resmi belirleniyor ve sen her pişmanlığında o yiyeceği düşünerek vicdan azabı çektiğin için bilinç altı onu yemişsin gibi algılayıp kimyasal hormon yayıyormuş...
Diyor kitabın yazarı abla..Bence mantıklı...:)))
kızlar tşk ederimm geçmiş olsun dilekleriniz için
kanaması vardı zaten hayırlısı buymyuş demkki cnm yapcak bişey yok
bendede kabızlık sorunu var kızlar
sabahları incir filan yesemde çıkamıyorum
sabah azıttım valla sosisli yumurta yeidm
masumm bendeki sorunda sendekinin tam tersi napmalıyım dr a gitmelimiyim
acaba yeşil çay yaparmı?
bahar senin uyguladıgın diyet kaç kalori
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?