80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

benim listem 15 günde bir değişiyor canım senin listenden farklı olarak benim öğlenleri ve akşamları et var öğlen çorba yok akşamda etin yanında salata var çorba olursa ekmek yok

benim şimdiki 15 günlüğümü yazayım fikrin olur ama ben yiyerek kilo verdim dersem yalan olmaz

ılıksu+kayısı
50 gr peynir haftada 3 kez yumurta
4-5 zeytin
1 tk reçel-bal
dom sal
2 dilimekmek

ara 1 porsiyon meyve

öğlen 3 köfte kadar kırmızı veya 4 köfte kadar beyaz et veya 4 dilim peynirle hazırlanmış salata
2 dilim ekmek
veya etsiz sebze yemeği 8 kaşık ile salata 2 dlim ekmek

ara 1 porsiyon meyve

ara 2 adet kepekli galeta 1 dilim peynir veya 6 adet diyet bisküvi veya 1 kase yoğurt 2 adet kepekli galeta

haftada 1 kez 1 porsiyon tatlı yada 2 kez 2 top dondurma

akşam 4 köfte kadar kırmızı byeaz et veya 6-8 yemek kaşığı kurubaklagil- etli ana yemek
2 dilim ekmek ( 3 yk pilav/makarna

yatmadan önce 1 porsiyon meyve

buda benim listem masumm
genelde uydum ve kilo verdim ama dediğim gibi değişiyor
bir ara fındık badem ara öğünlerim olmuştu bir arada meyve ve süt ikindi ara öğünlerim olmuştu 1 ay kadar kepekli tost ve beyaz peynir olmuştu mesela hep değişti.

spor olarak ta haftada 3 kez yürüyüş vardı
şimdide 5 kez sabah yürüyüşü verdi
10-12 bardak su değişmedi .

yatmadan meyve yazmisin baharnaz ,burda babamin doktoru demisdi aksamlari meyve özellikle elma armut ilerde hepatit b ye yol acabiliyormus ,babamda cikmisdi ,doktor alkol aliyormusun dedi ,asla kullanmaz babam ,yok dedi aksamlari ne yedigni sordu her aksam mevye yerim dedi hangilerini sorunca elma armutu yasakladi 3-4 ay sonra geldi geri hepatiti yok oldu ama o günden sonra meyveyi aksam yemegi kesmisdi,yani mide aksamlari daha yavas calisdigi icin elma armut asit yapiyormus midede sabaha kadar eksime oluyormus buda ha alkol almisin ha onlarin yemisin gibi olurmus ,bilgine ,ama sadece elma armut icin demisdi..

senin listende ii cnm ama deidm ya sankim çok yiyoruz gibi me geliyor salı günü gidicme bakalım
başka bir beslenme uzamnına o ne diycek

tülay kızlar sana öneride bulunmuş, 3-4 marul ye üzerine su iç dereotu da aynı şeyi yapıyor dene canım olumunekankayizsmile

jimlastik aletimi balkona almıştım, havada yağmurlu hafif serin hiç bunalmadan yarım saat yaptım zemuszemus yarına faydası olur inşallah sempatiksalakcinni yaa eski günlerdeki motivem geri geldi inanamıyorum azmime eşim dün 1 çatal karpuzu zorla yedirmeye çalıştı direndim yemedim gerçekten karpuz yediğimde ben çok çabuk acıkıyorum eyvahedigeldismile

izloşşşş bizde deneyelim bacum dere otu marul işiniii

jimlastik aletid ediign ts mi

banu ben birde her sabah aç karnına 1 çay kaşığıı çörek otu yiyorum çiğnemeden koca 2 bardak ılık su içiyorum arkasından belki onunda faydası oluyordur gerçekten az yiyorum ona rahmen her sabah çıkıyorum tuvalete sempatiksalakcinni

izlemm aman nazar degmesin bagırsaklarına

çörek otunu çignemeyince faydası olmuyor diyorlar ama çignemekte eziyet

izlemm aman nazar degmesin bagırsaklarına

çörek otunu çignemeyince faydası olmuyor diyorlar ama çignemekte eziyet

ayyy bende çiğneyemem kız, çiğnemeden bile bi 30sn ağzımda bekletiyorum kendimi hazır hissettiğimde yavaş yavaş yutuyorum sempatiksalakcinni

ya istanbulun havası kasvetli içim sıkılıyor saat 12 gibi kepekli peynirli tost yedim canm daha birşey i,stemiyor efemi uyuttum çayımı aldım kfamı dinlicm biraz

bende 3 yemek kaşığı kadar lor 3 dilim sucuk biraz çeçil peyniri yağsız tavada çevirdim, üstüne 2 yumurta bitiremedim başlamadan su içmiştim 2 yemek kaşığı yoğurtla süper bir öğle yemeği oldu, öğlen geç yiyince akşamda çok yiyemiyorum iyi oluyor kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…