80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugün çok yoruldum.kimse de yok.herkese iyi akşamlar..kızlarımı uyutup ben de yatıym bari.malum yarın pazartesi iş günü(ev işi)erken kalkmak lazım..hepinizi öpüyorum:1hug:

bende bakiorum arada baska topiklere, ama genelde burdayim ama kimsecikler gelmior yaa
zaten gelen belli basli onlarda boslayinca cok sakin oluor :)

eflatun serra nasılsınız ayrıca bebeg ve lavita sizde iyisinizdr nşallah
serra gercskten abarttım haklısın ama yarın cezamı cekecem hep lahana yiyecegim

serra,eflatun, selma hoşgeldiniz arkadaşlar... valla bende kimse gelmicek heralde diyodum...

HoŞbulduk bebeg canım geldım ben gercı cok ıŞım var ama bu gÜnlÜk boŞver benım cocuklar bÜyÜk kendılerı yıkandı sızlerın ıŞı bıraz daha zor cÜnkı kÜcÜk cocuklarınız var ama olsun allah saglık versın hepsıne

diger grupa baktim kizlar 800 sayfayi devirmisler...

bide bir yarali bilgi aldim

ilo sorunu için her yemekte bir bardak suya ilave edilmiş iki tatlı kaşığı elma sirkesinin yağı azaltılmış bir diyette kilo vermeyi hızlandırdığı gerçeğinin yüz yıllardır koca karı ilaçları literatüründe bilindiği ve kullanıldığı da okuduklarım arasında. Ancak bu iş için iki kez fermente edilmiş bütün haldeki elmaların sirkesi kullanılmakta. Sirke kesinlikle süzülmemeli, damıtılmamalı veya pastörize edilmemeli, aksi halde zayıflatıcı özelliği kaybolmakta diyor kaynak. "Folk Medicine" yani ev yapımı ilaçlar kitabının yazarı Dr. D.C.Jarvis kilo kaybının yavaş fakat kalıcı olduğunu vurguluyor. Gözlemlerine göre aşırıya kaçmadan beslenen ve her yemekte 2 tatlı kaşığı sirke içen 95 kiloluk bir kadın 2 yıl içinde 81 kiloya inebiliyormuş.

Öte yandan son yıllarda Arizona Üniversitesinden beslenme uzmanı Carol S. Johnston sirke ve diyabet arasındaki yararlı ilişkiyi araştırırken deneklerin beklenmedik bir yan etkiyle kilo kaybettiklerini gözlemlemiş. Her yemekten önce iki tatlı kaşığı sirke içen deneklerin dört haftada ortalama olarak yaklaşık bir kilo (hatta bazıları yaklaşık 2 kilo) kaybettiği, ancak sirke kullanmayan kontrol grubundakilerin kilosunda bir değişiklik olmadığı görülmüş. Gerçekten ilginç, ayrıca internette bu yöntemi uygulayı BURASI BıZı ıLGıLENDıRıYOR DAHA FAZLA CANIM LAVıTA ELLERıE SAGLIK

2 tatlı kaşığı sirke içen 95 kiloluk bir kadın 2 yıl içinde 81 kiloya inebiliyormuş.
BURASI COK GÜZEL HOŞUMA GıTTı ARKADAŞLAR

kızlar yaa .. sizinle paylaşmadan duramıcam valla...
yarını düşününce kalbim yerinden çıkacak gibi atıyo... cuma günü benim halaa gelmeyen kırmızılar için beta-hcg yaptırdım.. yarın alıcam sonucunu... bakalım geliyo mu 2. bebiş... diyete de tam gaz motive olmuşken çok kararsızım aslında... buraya ilk düşük yapıp tekrar bebek isteyenler bölümü için üye olmuştum.. 2. gün sizi gördüm ve kilo konusunda motive oldum ama şu an böyle bir durum var yani... hayırlısı ne diyiim..

aslında geçen hafta (günümün geçmesinin 20. gününde) geliyodu bişiler ama sadece spor sonrası... garip olan spordan gelince gelip ertesi gün spora kadar bişeyin gelmemesi... 3-4 gündür de doktorumun "belki gebelik vardır 2.ye bari düşmesin varsa" demesi üzerine spor yapmıyorum.. gelen giden yok... kafak çok karışık yaa...

Bebeg canım benım arkadaŞımda yanı bılıyorsun cerenı oda yenı dogum yaptı ve hamıleyken bır gıram bıle kg almadı dogum yaptıgında hamıle kaldıgı kg altındaydı dr demesıne gÖre kg fazla olan ınsanlar daha az kg alıyorlarmıŞ

hayirlisi bebegm yaaa... bi sonuclar belli olsun...

ya hamilieyken dikkat edilirse ve biraz spor yaplirsa asiri kilo alinmaz sanki yaa

selmacımm.. canmm inan kilo vermek için bu kadar kararlıyken bırakmak da istemiyorum ama itiraf edeyim tekrar anne olmayı da dünyalar kadar istiyorum... bide ben 6 kasımda 4 haftalık düşük yaptım.. o bebepğime 4 ayda hamile kalabilmiştim... 3 aydır yine istiyoruz o yüzden çook istiyorum ama hamile olsam da bu sizi bırakıcam anlamına gelmiyorki... ben kızımda 15 kg almıştım. 57 kg evlendim,7 ay sonra hamile kaldığımda 72 kg, doğuma giderken 87 kiloydum... ama 2. gebeliğimde böyle olmayacak... bebişime yararlı gıdaları yiyip ben değil bebeğe kiloaldırıcam sadece... insan bilinçleni,yor ilkinden sonra...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…